Şimdi Ara

%98 den %100 dolma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim herkeze merhabalar. Telefonumda %98 de sarjdayken çıkartır çıkarmaz %100 oluyor. Bunun nedeni sizlerce nedendir acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim benim bildigim kadari ile bi cok telefonda o oyle diye biliyorum androidlerdede oyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede benzer bi problem var %98 den sonra %100 olması epey bi zaman alıyor yaklaşık 10 15 dakika çıkartınca bazen 98 de oluyor bazen %100 de bende anlamadım yazılımsal olabilir hocam
  • Aynı sorun bendede var.%100 olduktan sonra 5-10 dakika bekletiyorum ben acelem yoksa.%100 den mesela %95 e inmesi kullanmadan 1 saat sürüyorsa %98 den çıkarıp %100 gözükmesiyle 95 e inmesi 15-20 dakika sürüyor
  • Pilin kalibresi bozulmuş. Kalibre etmen gerekir. Ettikten sonra büyük bir ihtimal düzelecektir.

• Benim bildigim bu bir sorun degil. Apple bataryayi yormadan, isitmadan ve performansi uzun sure korusun diye %80e kadar adaptoru tam kapasite kullaniyor, %80 den sonra daha dusuk kapasite / ampere geciyor. Yani %80e kadar 1 saatte dolan batarya son %20lik dilimi yine 1saatte tamamliyor. Dikkat edin %80e kadar adaptor cok sicak %80den sonra daha serin oluyor.

• Bataryayı bitirdikten sonra 1 kerede full şarj etmeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.