Bildirim
98-99 opel astramı 99 reno megane 1 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
reno cliolar nasıl başka araç tavsiyeside olabilir.
acelem yok mart ortasında alacağım. -
98-99 laguna, megandan gömlek üstüdür. -
merhaba öncelikle megane 1in rxt(full) olan modelini kullanıyorum sorunsuz araç az yakıyor süper gidiyor(0-100 9,7sn) parçası bol ama ucuz denilebilecek kadar değil geçen köpeğe çarptım farlar+ kaborta 1250 tuttu farların tanesi 250tl ön panjurların tanesi 70tl geri kalan boya işçilik vs ama kolay kolay sorun çıkartacak araba değil opel kullanmadım ama megandan az yakacağını sanmıyorum, gerisi sana kalmış -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanharun06
Selam arkadaşlar 15 bine kadar bütçemiz var bu iki araba arasında kaldım.
Astra tip olarak daha sıcak geliyor ama Astranın GL ve CD modellerinde fiyat yüksek diğer modelleri düşük nedenini bilen varmı?
Meganeda yakıt ve parça olarak avantajlı kullanan veya bilen kişilerin yorumuna ihtiyacım var.
opel f kasasının alırsın anca o paraya -
f kasası hangisi? GLS mi -
Konuyu okuyunca benim konu sandım hocam
Benim baraj biraz daha düşük olmakla beraber 15000 baremini görebilirim. Ben de aracı Mart-Nisan gibi alacağım. Açıkçası yaşları ve yıpranmışlıklarından dolayı iki araca da bakmadım. Profilimden konumun linkine bakabilirsin.
Önerime gelince, ihtiyaçlar önemli. Hacim istersen ve aracı kısa sürede satmayacaksan tek önerim tertemiz Ford Mondeo 2.0 ghia olurdu. Hacim derdin yoksa Clio piyasasıyla iyi bir seçenek. Daha düşüğe Fiesta mk5 1.25 Ghia öneririm. Balina kasa 1.4 Fiesta da bakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
f kasası hangisi? GLS mi
aynen temizini ama yoksa 15 e pert olup toplanmış opel cd veya gl g kasa alırsın iyi düşün -
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Benim baraj biraz daha düşük olmakla beraber 15000 baremini görebilirim. Ben de aracı Mart-Nisan gibi alacağım. Açıkçası yaşları ve yıpranmışlıklarından dolayı iki araca da bakmadım. Profilimden konumun linkine bakabilirsin.
Önerime gelince, ihtiyaçlar önemli. Hacim istersen ve aracı kısa sürede satmayacaksan tek önerim tertemiz Ford Mondeo 2.0 ghia olurdu. Hacim derdin yoksa Clio piyasasıyla iyi bir seçenek. Daha düşüğe Fiesta mk5 1.25 Ghia öneririm. Balina kasa 1.4 Fiesta da bakabilirsin.
Önceliğim yedek parça bulunabilirliği ve ucuzluğu birde yakıt tasarrufu
Ustama sordum parça bakımından Opel ve renoyu tavsiye etti.
model olarak kararsızım clio dediğin gibi hacim bakımından sıkıntı ama 4/4 lükde yok gibi.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Önceliğim yedek parça bulunabilirliği ve ucuzluğu birde yakıt tasarrufu
Ustama sordum parça bakımından Opel ve renoyu tavsiye etti.
model olarak kararsızım clio dediğin gibi hacim bakımından sıkıntı ama 4/4 lükde yok gibi.
Senin beklentilerine yanıt verecek tek araç Clio üstad, gerisini düşünme bile.
-
Renk clio da hangi modeli acaba
1,6 rte, 1,6 rtx, 1,5 dci var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X