Şimdi Ara

97 çıkışlı shadows over riva:realms of arkania...........

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 ay süren çalışma sonucu emuleden indirdim ancak dos tabanlı ve açılmıyor.cdyi görmüyor.bir önrisi olan var mı?not:çok deli frpdir.isteyn rapid linki atarım.280 mb toplam...

• oyunun konusu ve hikayesinden az bahsedermisin daha once duymamistim

ayrica tabi seninkide bir emek ama sen yazinca baktim amazon.com da oyun 5 $ yani 4 ay kasmana degmez?
  • oyun turn base sitemine dayanıyor.yani seçtiğiniz karakterlerle gözden oynuyorsunuz.tepedn görüntü yok.yalnız savaş sahneleri çok hoşuma gitmişti.wizard dwarf l falan gayet zevkli.nwn ile karşılaştırılamaz ama bnde turn baseli oyunlar içinde devrimdir.bir kasabada başlıyorsun ve zamanla localar falan giriyor klasik frp.ama ben savaş sahnelri için oynuyorum.sorunuz varrsa cvplarım... m&magic düşün ama savaş sahnlrinde ekran karreler bölünüyor ve savaşta karakterler sırası geldiğinde oynuyor.sn yönetiyorsun.www.attic.de buradan bakabilirsin...
    edit:ingilizce şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mm FlaK 36 -- 8 Temmuz 2007; 20:42:31 >
  • yani bir bakima eye of the beholder tarzi oyunlarin turn based versiyonu hmm alinabilir o zaman ben amerikadayim zaten bugun versem siparisi persembe elimde

tesekkurler bilgi icin

iyi gunler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.