Şimdi Ara

97 avangarde e200 mü 97 5.28 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 avangarde e200 mü 97 5.28 mi ortalama fiyatları nelerdir?
    hangisi tercih edilmeli....

• performans olarak 5.28 tabiki eğer performans istersen kesinlikle bmw
    ama eğer sağlamlık sorunsuzluk istersen mercedes
    özellikle 97-98 5.28 ler motor konusunda biraz hassastır.99 un ikinci yarısından itibaren 5.28 ler elden geçti(çift vanos vb..)
    motor elden geçtikten sonra gerçekten sağlam dayanıklı uzun ömürlü oldu.ama 97-98 lerde 150 bin civarı motor yaptıran çok oldu.
    mercedes i anlatmaya gerek yok zaten tank gibidir her konuda ama ben olsam yinede TEMİZ bir 5.28 alırdım
  • Mercedes denvazgecme arkadasım bu kadar saglam bır araba zor bulunur.Fıyat olarak 26 dan 36 ya kadar fıyat ceken oluyor.neye tuttururlarsa.Bız 2001 yılında sıfır e200 almıstık bugune kadar kullandıgım hıc bır arac o arabadakı keyıfı vermedı.Alırken cok ıyı kontrol ettırmeı tavsıye ederım masrafı bıraz tuzlu olur cunku
  • eski model araba alacaksanız mercedesden başka araba alınmaz . özellikle bmw nin eski model araclarından uzak durun.
  • aslında almıcam bu araçlar var elimde ve birisini satıcam bmw yi satmak istiyorum çünkü artık araba çok yıprandı boyasından tutun döşemesine kadar ama şöyle bişey var aldığım fiyattan satamıyorum 25.000Eu ya almıştım şimdi 20.000ytl faln ediyor ama araca bastın mı banamısın demiyor

mersedese gelince çok temiz bir araba ilk sahbi sayılırız 8.000 km deyken almıştık araba düz vites ondaki sürüş keyfini şimdiye kadarki başka hiçbir arabada görmedim açıkcası eğer ilerde paraya sıkışırsam BMW yi satmaya çalışıcam saolun önerileriniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.