Şimdi Ara

9600gt sli yapmayi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar konu basliginada yazdigim gibi 9600gt ekrankartimi sli yapmayi dusunuyorum sizce mantiklimidir

• hayır
  • peki neden su sekilde dusundum ben 9600gt satmaya kalksam para etmiycek rafa kaldiricak halimde yok bir tane daha aldigim takdirde performans artisi olmazmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizg

hayır

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: tankobunny

peki neden su sekilde dusundum ben 9600gt satmaya kalksam para etmiycek rafa kaldiricak halimde yok bir tane daha aldigim takdirde performans artisi olmazmi

satmaya kalksan 120 den gider. 160 yeni 9600gt desek. 280 ytlye 4850 alırsın rahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

quote:

peki neden su sekilde dusundum ben 9600gt satmaya kalksam para etmiycek rafa kaldiricak halimde yok bir tane daha aldigim takdirde performans artisi olmazmi

satmaya kalksan 120 den gider. 160 yeni 9600gt desek. 280 ytlye 4850 alırsın rahat

+1

@tankobunny kartı satsam para etmez demişsin min 110 dan gider o kart cahil birini bulursan 140 a bile kaktırabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

quote:

quote:

+1

@tankobunny kartı satsam para etmez demişsin min 110 dan gider o kart cahil birini bulursan 140 a bile kaktırabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga bize yakismaz ama alicak param kalmadfi zaten Q6600 aldim E6550 vardi bakalim bi fark olacakmi...!
  • quote:

aga bize yakismaz ama alicak param kalmadfi zaten Q6600 aldim E6550 vardi bakalim bi fark olacakmi...!

Hata etmişsin, önce ekran kartı. Ne sli ne crossfire bulaşma orta güçte üst seri ekran kartına geçmek en mantıklısı(en üst serinin biraz kırpılmışı 256 bit memory si olan)
  • 4850 ile yaparsan makinan uçar
  • aga 4850 ye baktım işlemci hızı dışında coğu mhz aynı ne farkı olucak 4870 desen ok o fena duruyo cok bi bilgim yok bu puanlar falan filanla ben oyuınuma bakarım crysis i full acabilirmi 4870 sizce (4gb ram 800mhz, Q6600 yeni aldım) bunun dişinda ekran kartını kredi kartiyla alabilirim ekran kartında şuandaki sınırım 500ytl onuda zaten /6 yapıyosun aylık bişeye gelmiyo
  • quote:

aga 4850 ye baktım işlemci hızı dışında coğu mhz aynı ne farkı olucak 4870 desen ok o fena duruyo cok bi bilgim yok bu puanlar falan filanla ben oyuınuma bakarım crysis i full acabilirmi 4870 sizce (4gb ram 800mhz, Q6600 yeni aldım) bunun dişinda ekran kartını kredi kartiyla alabilirim ekran kartında şuandaki sınırım 500ytl onuda zaten /6 yapıyosun aylık bişeye gelmiyo

Merak etme 4870'le şuana kadar çıkmış bütün oyunları en son ayarlarda oynayabilirsin.
  • ozman hayırlısı olsun alıyorum (:
  • slı ztn cok mantıksızda 9600gt de bı sure daha senı tatmın eder dıe dusunuyorum bı sure daha beklemen ve elındekı kartı kullanman daha ıyı olucaktır.9600gt su anda 1-2 oyun dısında hıc zorlanan bı kart deıl.
  • ben bir oyun gördüm oda crysis yazılım hatasımı ne var o oyunda ne biçim makinelerde kasıyo full de oynayamıyolar anlamadım walla
  • quote:

ben bir oyun gördüm oda crysis yazılım hatasımı ne var o oyunda ne biçim makinelerde kasıyo full de oynayamıyolar anlamadım walla

• quote:

quote:

beyler ben 2 aydır atiyi destekliyorum .. ancak bu yorum çok saçma ..

2X9600GT SLI mi ?? HD4850 mi ?? Daha performanslı .. objektif konusun

tmm HD4850 Çok güzel bi kart yanlız 2X9600GT SLI ile baş edemez ..

aslında bunu hepimiz biliyoruz .. ama bi kez HD4850 dediğimiz için artık hep öle diyiyoruz ..

örenek olarak crysis'i veriyorum .. hd4850 crysiste 1024x768 very high da 31 fps alıyo .. 1x9600gt 26 fps alıyo .. 2x9600gt hiç değilse bi 35-40 olur .. tek 26 ise çift 35-40 rahat olur ..

sonra fiyat olarakta daha ucuz oluyo ... sen al 2 ci el 9600gt 120 ytl ye .. keyfine bak ... beyler yanlış anlamayın hd4850 yi kötülemiyorum ... ancak 2X9600GT SLI bence daha iyi

hem fiyat olarakta TOPLAM : // 120 YTL // OLURSUN ..

• aklım karişdi yemin ederim
  • 9600 gt ile 4850 arasında baya fark vardır. 8800 gt den üstün bir kart 4850 ama yukarda ki arkadaşın dediğine katılıyorum 2x9600 gt 4850 den daha fazla performans verir eğer güç kaynağın kurtarıyorsa. 4870 2x9600 gt den daha iyidir. Onun da fiyatı yüksek. Bence de ikinci el bir 9600 gt şimdilik işini baya görür.
  • buarada anakartın nedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.