Şimdi Ara

96 HYUNDAI ACCENT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. bugün araba almak için ankaradaki araba pazarına gittim. 96 model bi hyundai accentciyle anlaştık. arabayı denemek için biraz kullandım araba 5500 devire gelince hafiften bi silkelenme yapıyo bunun nedeni nedir. gerçi yarın servisede göstereceğim ama bi önbilgi olması açısından bilgili arkadaşlar bi yorumlarlarsa sevinirim. ayrıca fiyat olarakta 9600 e anlaştık nasıl fiyat iyimi.
    aracın özellikleri: 1500 motor 12v, klima, merkezi kilit, elektrikli cam ve aynalar, 122000 de araç. şimdiden teşekkürler

• Dostum hayırlı olsun şimdiden ama fiyat bana biraz fazla geldi. Ben 1 ay önce 96 model elentra aldım 8500 ytl'ye(140binde).
  • sağolasın kardeş bugün pazarı dolaştım şu kriz muhabbetlerinden dolayı uçmuş fiyatlar. örneğin daha 3 ay önce 10.000-10.500 satılan pololara adamlar şimdi 11.000-11.500 diyolar. benim derdim fiyat değilde şu bahsettiğim hadise askında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendary -- 2 Temmuz 2006; 19:07:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendary

sağolasın kardeş bugün pazarı dolaştım şu kriz muhabbetlerinden dolayı uçmuş fiyatlar. örneğin daha 3 ay önce 10.000-10.500 satılan pololara adamlar şimdi 11.000-11.500 diyolar. benim derdim fiyat değilde şu bahsettiğim hadise askında

evet haklısın, bende almayı düşünüyorum pazarı gezdiğimde fiyatların revize edildiğini gördüm. şimdilik beklemedeyiz bakalım nolacak.
  • Valla arkadaşım fiyat fazla.

Benim Bursa'da oturan bir arkadaşım 2000 model Accent'i yaklaşık bir hafta önce 9000 YTL ye aldı. Üstelik araç 80.000 km.de.

Bence bu aralar acil lazım değilse alma. Karar senin tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

Valla arkadaşım fiyat fazla.

Benim Bursa'da oturan bir arkadaşım 2000 model Accent'i yaklaşık bir hafta önce 9000 YTL ye aldı. Üstelik araç 80.000 km.de.

Bence bu aralar acil lazım değilse alma. Karar senin tabi.

söylenecek bi şey yok olay ortada
  • pahalı.Hem benzin de arttı,2.el in düşmesi lazım.güzü bekle ya da 15-25 temmuz arası bak 2007 model muhabbeti var ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun ama iyi ödemişsin,bende 99 model lx var.84.000 km.de galeriler 8-8.5 civarı diyorlar.Pazarlardan alınan araçlara dikkat edin,satıcıların çoğu galerici...5500 devirde silkelemesi normal çok fazla gazlamaya gelmiyor bu araçlar
  • 8 e anlaşırsan al geç, 10 yaşında arabada olur o kadar silkeleme...8 den fazlada ısrar ederlerse teşekkür et ve pazarı gezmeye devam et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

8 e anlaşırsan al geç, 10 yaşında arabada olur o kadar silkeleme...8 den fazlada ısrar ederlerse teşekkür et ve pazarı gezmeye devam et...

+1

Katılıyorum sana fiyat gerçekten biraz fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendary

selam arkadaşlar. bugün araba almak için ankaradaki araba pazarına gittim. 96 model bi hyundai accentciyle anlaştık. arabayı denemek için biraz kullandım araba 5500 devire gelince hafiften bi silkelenme yapıyo bunun nedeni nedir. gerçi yarın servisede göstereceğim ama bi önbilgi olması açısından bilgili arkadaşlar bi yorumlarlarsa sevinirim. ayrıca fiyat olarakta 9600 e anlaştık nasıl fiyat iyimi.
    aracın özellikleri: 1500 motor 12v, klima, merkezi kilit, elektrikli cam ve aynalar, 122000 de araç. şimdiden teşekkürler

Bende 2000 model aynı kasa var. 1.5 gls. Ben genel olarak memnunum. 96 modeller yerli mi, ithal mi bilmiyorum. İthal ise onların sacının daha kalın olması lazım. Haliyle ağırlıkta fazla oluyor. Yerlilerin kaporta çok zayıf. Bu modeller 10-12 senelik bir maziye sahip, teknolojide ona göre. Ama bir broadway veya tofaştan iyidir. En son bizim orda oto pazarında 98 model gls'ye 10.5 diyorlardı. Seninkinin km.si yüksek. Pazarda birde 97 model mazda 3.23 görmüştüm. Onun fiyatı da 9.5 'tu. Bence 3.23 daha kaliteli bir araç. Nede olsa mazda. Benimkinin modeli ve fiyatı uygun olmasaydı zamanında 97 3.23 alacaktım.
    Daha uygun bir araç araştır bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.