Şimdi Ara

95 Mercedes s500 Coupe İçin Multimedia Tavsiyesi (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araca Ipod-Iphone uyumlu, DVD, TV, Navigasyon, AUX-IN, USB-IN, Back up Camera, Park Sensor, Arka başlıklara lcd, Araç içi wireless ekipman ve kulaklık kullanma olanağı sağlayacak bir multimedya modifikasonu istiyorum. Bu işi İzmirde yaptırabileceğim, arabanın içine etmeden adam gibi yapabilecek, düzgün ekipmanlar kullanan, usta ve uygun fiyatlı tavsiye edeceğiniz firma varmıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Mart 2009; 15:58:40 >

• Kesinlikle görüşüp fikir almanı tavsiye edebileceğim bir yer... Sonrasında başka yerlerle de görüşüp istediğin yerde yaptırırsınız...

Benim araca carpc montajını orada yapmıştık.
    En beğendiğim özellikleri küçük hesaplar içinde olmamaları ve yaptıkları işin arkasında tamamen durmaları.
    Montaj sonrasında içiniz rahat eder.

3. Sanayi Sitesi
    EGO Music Center.
    Erhan Bey veya kardeşi Orhan Bey.

Benim tavsiye ettiğimi de söyleyebilirsiniz, umarım fiyatta bir faydası olur. Carpc montajı yapılan Beyaz BMW'li Salih derseniz bilirler hemen.
  • 3. sanayide bornova tuning var, bir de karşıyakada çanakkale yolunda team aksoy diye bir yer varmış, team aksoyu öneren çok oldu. Araştır birebir git gör iki yeri de.
    yaptıracağınız işler az buz değil, kim güven verirse ona yaptırın
  • 3 yeride araştırıcam teşekkürler
  • Team Aksoy (Soğukkuyu çok iyidir)

Müzik Hastanesi (Alsancak çok iyidir)

Autoban ( Göztepe spor klubu yanı tanıdıktır işçilikleri güzel ve özenlidir uygun fiyatlıdır)
  • peki böyle bir tesisatın kurulum maliyeti ne kadardır? sadece işçilik....
  • Ego Music Centeri önceden 1-2 araçi ile duymustum güzel araçlar hazırlamişti. İzmirin önde gelenlerinden diyorlar. Gidip konusmakta fayda var gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.