Şimdi Ara

2004 VEYA 2005 MODEL MERCEDES C 230 KOMP. DETAYLI BİLGİYE İHTİYACIM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 veya 2005 model c 230 kom(192 beygir). almayı düşünüyorum. ancak araç hakkında internette çok fazla bilgiye ulaşamadım. eğer aracı kullanan veya araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa detaylı bilgi verebilirlerse çok memnun olurum. mesala;

aracta spor süspansiyon olduğu söyleniyor. aracın şehir içinde konforu süspansiyonlarından dolayı nasıl.

kronik sorunları varmı?

traiger zincirleri 150.000 km de değiştirilmesi gerekiyor diye bilgi aldım doğrumudur ?

sıralı sistem prins marka lpg ile uyumu nasıl?

herkesse şimdiden cevapları için teşekkür ederim...

• bu başlığa yazılacak yorumları ben de bekliyorum....
  • dr_anjinsan D kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhaba.. forumda kimseler yok sanırım bende 1 ay önce w203 kasa c 200 komp için konu açmıştım ama hala cevap yok neyse uzatmayayım.. aracı aldım 1 aydır binnmekteyim. benimkisi c200 komp. avantgard lpg yok..aracımdan az önce indim ortlama tüketimim 11.4 tü sizin aracınızın nasıldır tam bilemiyorum..ama genel olarak araç konforlu eğer alıcagınız full paketse gayet memnun kalıcaksınız. benimki 163 beygir 6 lı cd changer sunfrof falan gibi bir sürü özelliği var eminim memnun kalırsınız alırsanız.. aracım 141 binde ilk sahibinden aldım temız bulmaya bakın bende 145 bin km de bakıma sokucam burdan masraflarını ve tutarlarınıda yazarım isterseniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.