Şimdi Ara

940 pin amd işlemci 938 pin anakarta uyar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil yardımcı olun bugün alıcam işlemciyi 2.el olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coskun ŞAHİN -- 11 Temmuz 2011; 14:35:37 >

• keske modelini yazsaydin.athlon falan diye.
  • anakart ve islemcinin modellerini yazsaniz daha iyi olur ama phenomII 940 gibi 940 pin am2+ amd islemcilerde cift ddr2 kontrolcusu vardir ve ddr2 anakartlarda kullanilirlar.938 pin anakartlarin hepsi ddr3 ramlerle kullanilir yani uymaz.phenomII 955 gibi am3 938 pin islemcilerde ise hem ddr2 hem ddr3 kontolcusu vardir hem ddr2 940 pin hem ddr3 938 pin anakartlar ile kullanilabilirler.
  • Yıl 2006 Niğdedeyim, Şehirde Mxxx bilgisayar diye orta ölçekli bir bilgisayar firması var. ürün alıcam teknik servisteki konuşulanlar aklıma geldi.

müşteri : Benim işlemcide 940 yazıyo bu Anakartta 939 pin yazıyo. Uyar mı?

Teknik eleman: Uyar yahu, Alt tarafı bir pin ne olcak ki?

işlemci ve anakart modelini tam olarak belirtmezsen kafa karışıklığı olur. genel olarak 940pin işlemciler ddr3 bellek yöneticisine sahip değil. o yüzden 938 sokete sahip anakartlarda çalışmaz ama eğer anakart hem am3 hem am2 yani am2+ ise çalışma ihtimali var.

• kusura bakmayın arkadaşlar iş yoğunluğundan siteye giremedim bendeki anakart gigabyte ga-ma78lmt alacağım işlemci amd phenom x4 quad core model 9650 uyar mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun ŞAHİN

kusura bakmayın arkadaşlar iş yoğunluğundan siteye giremedim bendeki anakart gigabyte ga-ma78lmt alacağım işlemci amd phenom x4 quad core model 9650 uyar mı acaba

ankartın modelini eksik yazmışsın ama
    http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3668

bu linkteki anakartsa anakartın o işlemci uymaz anakartına.
    listedeki işlemcilerden seçmen gerekir.
  • uymaz arkadaşım. o anakart sadece am3 işlemci takabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyv. hocam çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.