Şimdi Ara

93 TOYOTAYA ÖN CAM VE LASTİK TAVSİYE ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR, BENDE 93 TOYOTA 1,6 XL VAR..ÖN CAMDAKİ ÇATLAK BÜYÜDÜ YANİ CAMI DEĞİŞTİRCEZ AMA KASKOM DA YOK..O NEDENLE ÖN CAM ORTALAMA NE KADARDIR VE BU KONUDA NE TAVSİYE EDERSİNİZ? BİR DE LASTİKLERİ DEĞİŞTİRCEM NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

• serviste veya işi çok iyi bilen biryerde.lastik 185-65-14 michelin ama mutlaka t serisi hem yerden yükselir hemde lastik sesi çok iyi kesiliyor. bu araçta kazık frende kızaklamanda en aza iner
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapisiz

ARKADAŞLAR, BENDE 93 TOYOTA 1,6 XL VAR..ÖN CAMDAKİ ÇATLAK BÜYÜDÜ YANİ CAMI DEĞİŞTİRCEZ AMA KASKOM DA YOK..O NEDENLE ÖN CAM ORTALAMA NE KADARDIR VE BU KONUDA NE TAVSİYE EDERSİNİZ? BİR DE LASTİKLERİ DEĞİŞTİRCEM NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

ön camı bilmem de lastikler ya michelan ya da nokian. bu araçlarda lastik sesi fazla ve bu lastik markaları sessiz lastik üretiyorlar. birde yeni goodyear exlence güzelmiş hem performans hemde sessizlik açısından.
  • Orjinalden alıntı: focusmehmet

ARKADAŞLAR, BENDE 93 TOYOTA 1,6 XL VAR..ÖN CAMDAKİ ÇATLAK BÜYÜDÜ YANİ CAMI DEĞİŞTİRCEZ AMA KASKOM DA YOK..O NEDENLE ÖN CAM ORTALAMA NE KADARDIR VE BU KONUDA NE TAVSİYE EDERSİNİZ? BİR DE LASTİKLERİ DEĞİŞTİRCEM NE TAVSİYE EDERSİNİZ?
    4-5 ay önce ümraniye sanayide doracam taktırdım.yanliş hatırlamıyorsam 120 liraya. orjinali serviste 385+kdv idi.Ama hiç gerek yok orjinalinden farkı yok.Lastik olarakta bridgestone b330 öneririm
  • bridgestone dayanıklı ama sesli bir lastik. Corolla'lar asfalt gürültüsü alır. Bu yüzden ben Good Year aldım. (fiyat, ve Fransız olmamasıda etkiledi) GY 'dan memnunum.

Lastik seçimi için topic yazan arkadışım, GY sitesinde lastik modelleri ve gürültü derecelendirmesi var incele istersen. Michelin için iyi diyorlar ancak Türkiye yollarına uygun değil. Michelin Bayi bile balon ve dayanıklı olmaması konusunda hemfikir. Ayrıca Fransız
    Orjinalden alıntı: ayavas

Orjinalden alıntı: focusmehmet

4-5 ay önce ümraniye sanayide doracam taktırdım.yanliş hatırlamıyorsam 120 liraya. orjinali serviste 385+kdv idi.Ama hiç gerek yok orjinalinden farkı yok.Lastik olarakta bridgestone b330 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mencetin -- 13 Temmuz 2007; 16:06:11 >

• googyear hydrodrip rezil bi lastik.benim corollada varilk fırsatta değiştiririm.
  • aracı aldığımda üstünde michelin energy vardı.

40.000 km oldu benden önceki sahibi nekadar kullandı onu bilmiyorum artık değiştirme zamanı geldi ama gerçekten 40 bin km boyunca sorunsuz bir lastikti.

yol sesi konusunda da gerçekten çok başarılı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARABAYA KASKO YAPTIRIRSAN CAMI BEDAVA TAKTIRIRSIN DİYORLAR.AZ ÖNCE SANAYİDEN GELDİM DE...AMA KASKO DA 700-800 YTL...DEĞER Mİ 93 MODEL ARABAYA ARKADAŞLAR..Bİ DE ARABAYI SIK SIK DEĞİŞTİRMİYORUM..
  • 10 yılın ustundeki araclara kaska yapmıyorlar diye duydum. lastik konusunda fransız istemiyorsan good year duragrip var.
  • FRANSIZ VS TAKINTIM YOK..OLABİLİR YANİ...ÖNEMLİ OLAN PİŞMAN OLMAMAK..KASKOYU 12 YAŞINDAKİ ARABAYA YAPTIRDI Bİ ARKADAŞ..
  • benimkide michelin yol sesi gayet iyi lastikten gerçekten memnunum...
  • quote:

ARABAYA KASKO YAPTIRIRSAN CAMI BEDAVA TAKTIRIRSIN DİYORLAR.AZ ÖNCE SANAYİDEN GELDİM DE...AMA KASKO DA 700-800 YTL...DEĞER Mİ 93 MODEL ARABAYA ARKADAŞLAR..Bİ DE ARABAYI SIK SIK DEĞİŞTİRMİYORUM..

başka bir bölümde aynı konuyla ilgili açtığınız topic e verdiğim cevap burada da aynen geçerlidir..
  • Franzsızlara gıcıgım. Benden nefret edip paramı çok sevdikleri için...Bridgestone- Good year. Devamlı alacagım lastikler...Öbürlerine para vermek içimden gelmiyor....Sen barbarsın ve müslümansın Bizim yanımızda asla seni istemiyorum...Ama paranı çok seviyorum...Aptal oldugunuz için gümrük duvarlarını kaldırdınız igneden iplige her fransız malını sana satıyoruz...Senden nefret ederken en tatlı paraları senden kazanıyoruz...BUNUN ADI NE ?....AÇIKLAMASI VARMI ?....
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Franzsızlara gıcıgım. Benden nefret edip paramı çok sevdikleri için...Bridgestone- Good year. Devamlı alacagım lastikler...Öbürlerine para vermek içimden gelmiyor....Sen barbarsın ve müslümansın Bizim yanımızda asla seni istemiyorum...Ama paranı çok seviyorum...Aptal oldugunuz için gümrük duvarlarını kaldırdınız igneden iplige her fransız malını sana satıyoruz...Senden nefret ederken en tatlı paraları senden kazanıyoruz...BUNUN ADI NE ?....AÇIKLAMASI VARMI ?....

öyle olabilir de forumun bu bölümü bu durumu tartışmak için açılmamıştır...eğer bu konuyu tartışmak isterseniz forum genelinde başka konular da vardır...ayrıca bu ülkede halen en fazla satan marka bir fransız markasıdır..o yüzden benim görüşümce yazdığınız mesaj fazla dikkate alınmayacaktır..

• türbülansa katılıyorum..kaliteli malı yerliler de üretsin alalım..neden her malın ürünün yerlisi kötü???
    düşünmek lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.