Şimdi Ara

93 Obp ne kadar atar geriye ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene bu civarda obpsi olanlar sizi kaçtan kaça attı yazar mısınız , sayısal icin bu arada. Özellikle ilk bin ve beş bin arasini merak ediyorum ama herkes yazarsa daha iyi olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezalete bakın ki 93 OBP kritik derecede geriye atabiliyor.. İlk 10 binde evet belli bir miktar atabilir ama ilk 100 binde dahi geriye atması söz konusu. Adamın OBPsi 95 ama AYT matematikte 15 soruyu anca yapabiliyor. 95 OBPsi olan birinin 100 sorudan 95ini yapabiliyor olması lazım hadi 95 olmasın 80 olsun ama adam 200bine zor giriyor. Örnekleri var rezalet
  • 1900 den 2400 e

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Casablancas kullanıcısına yanıt
    haydee mf demi hocam, 93 de bu kadar atıyorsa ben ölüyüm o zaman
  • puangoya gir kardeşim bak güncellediler 2020 için
  • 90 obp 28kda 150 kişi geri attı
  • Bu sorunun cevabini burdaki kimse veremez belki bu sene senin onundeki insanlarin cogunun obpsi seninkinden dusuk olur ve ileri firlarsin. Kim bilir? O yuzden calisip emeginizi zamaninizi verip sinava girdikten sonraya saklayin bu dusuncelerinizi.

• benim obp 93.2 gibi bişeydi 2.7kdan 2.8kya attı ortalama 150 kişi
  • 90.6 obp say

1170>1539

Edit:önümüzdeki sene bu obp için tahminim 1k>1.7k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewartteoremi -- 1 Eylül 2019; 18:36:17 >
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    O kadar atmaz taş çatlasa seneye 800-900 atar
  • üçüncükezsınavagireceğim ü kullanıcısına yanıt
    puango doğru değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigied -- 1 Eylül 2019; 18:56:30 >
  • Rezalete bakın ki 93 OBP kritik derecede geriye atabiliyor.. İlk 10 binde evet belli bir miktar atabilir ama ilk 100 binde dahi geriye atması söz konusu. Adamın OBPsi 95 ama AYT matematikte 15 soruyu anca yapabiliyor. 95 OBPsi olan birinin 100 sorudan 95ini yapabiliyor olması lazım hadi 95 olmasın 80 olsun ama adam 200bine zor giriyor. Örnekleri var rezalet
  • gigied g kullanıcısına yanıt
    300 tane site var kardeşim ne fark eder
  • 93 obp ile 600 den 800 e attı
  • 89.9 500 küsür geri attı beni yerleştirme sıralamam 9017 idi

• Benim obp yaklaşık 84 falan gelecek hedefim ilk 5 bin tmyim yaklaşık kaç net yapmam lazım

• Kedisiylemutlu kullanıcısına yanıt
    Sadece önündeki değil ki arkandaki de senin önüne geçebilir.cok fazla etkisi var ,çok !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 89 obp 2k-> 2.6

• Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Kral üzüldüm adına odtü bilgisayar tutarken obp yüzünden tutmaması. Beni de 89 2 binden 2600 e attı itüye giremedik :D

• Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Ben etkisi yok demedim zaten su kadar obp beni ne kadar geri atar ne kadar ileri atar diye dusunmek yerine sinav zamani gelene kadar elinden geleni yapip bunlara sonrasinda bakmak daha mantikli demeye calisiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.