Bildirim
93 obp ile ilk 1000! Ne kadar zor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu yıl 4.500 deki arkadaşimi 94obp si 400 kişi geriye attı ilk bini düşünemiyorum bile, obpnin kalkması gerek adaletsizlik çikiyor ortaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle yazik gunah bizde 95 96 ile okul birincisi olunuyor özelde okuyan kuzenim var 97 obp li aşağısı yok diyor sınifta ozele daha fazla tesvik etmek için meb buna göz yumuyor allah kahretsin onları !!!!!
ilk 500-600 civarı yapman lazım. sınavın zorluğuna ve giren kişilere göre de değişebilir sıralaman. 700-800 bile yeterli olabilir. umutsuzluğa kapılma, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. obp yokmuş gibi düşün. başarılar... -
Teşekkürler hocam
Açıkçası senin ne kadar iyi yapabildiğin ve arkadakilere ne kadar fark yapabildiğin önemli.
Sen;
1 puanla birini geçersen,
1 soruyla birini geçersen,
5 soruyla geçersen ne kadar atar onu sen düşün.
benim konuyu gördükten sonra motive olmuşsundur heralde -
80 opb ile 5k şansım nedir en kötü ne yapmam gerekir?
500-600 olman lazim,yapilabilir
Ya 2 sene önce 93 obp 70 80 kişi oynatıyordu seneye 300 kişi oynatır diolar ne tarafa sovuyum allah hocalarımin belasını versin sanki ceplerinden cikiyor
abartmayın la. 89 obp 1.8k dan 2.2k ya attı beni bu sene. neden ilk 1k istiyorsun özellikle bilmiyorum ama 800-900 yapsan rahat kalırsın ilk 1k da "bence". -
Hocam bu sene 93 130 kişi falan atti özellere giden çok bu sene 200 250 atar sanki kardeşim devlet fen i kazandığı halde gitmedi yarı burslu özel fen e gidiyor cunku bu susirme notlar yüzünden devlette ezilsin gireceği zaman kötü etkilesin istemedik durum bu kadar ciddi yani bu sene ilk binde 96 altı geri atar diyorum ben
Bundan 2 3 yil önce 93 ya sabit tutar ya 30 40 kidi atardi ahh sisirmenin az olduğu zamanlar ahhh
Rahatça burs vs alabilmem için ilk 1000 onemli hocam
doğru diyorsun bro, temeller yüzünden genel obp ortalamasının (özellikle ilk 15k için falan) her yıl yükseldiği bir gerçek. bu nereye kadar böyle gider bilemicem tabi. -
ilk 1k ya özel burs veren yerler vs. varsa dediğin doğru tabi. -
bu ne olm bizim ilk 1000e girme şansımız yok mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin Obp kaçtı ?
bu ısın ıyıce suyu cıktı ıns düzenleme gelır 93 obp geri atarmı atıyor demekkı -
Evet hocam 2 3 yil önce bu obp ler gayet iyi idi şimdi böyle bunu bilip niye birswy yapmıyorlar ozel okula teşvik ediyorlar ve o yüzden etkisini azaltmadiklarini düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kesinlikle yazik gunah bizde 95 96 ile okul birincisi olunuyor özelde okuyan kuzenim var 97 obp li aşağısı yok diyor sınifta ozele daha fazla tesvik etmek için meb buna göz yumuyor allah kahretsin onları !!!!!
|
Benzer içerikler
- sınav öncesi sakinleştirici ilaç
- 75 obp ne kadar geri atar
- deniz ulaştırma işletme mühendisliği maaş
- lnx integrali
- 2008 öncesi diploma sorgulama
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X