Şimdi Ara

93-98 Kasa Corolla'lar Neden Efsane?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bolca kullanıyoruz efsane kasa corollayı. Peki bu kasayı efsane yapan nedir? İnternette biraz araştırma yaptım sorunsuzluk falan yazıyordu ama genel olarak japonlar sorunsuzdur, bunu biliyoruz zaten. Peki neden bu kasalar efsane?

Hayırlı akşamlar.
    Teşekkürler...

93-98 Kasa Corolla'lar Neden Efsane?

Edit: Görsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 12 Nisan 2013; 20:42:15 >

• Araç sorunsuz gayet güzel ama tutuluyor diye gereksiz yere pahalı.
    Geçen hafta 97gli 170000deki aracı arkadaşım 15500TL ye sattı yuh dedim kaldım. 97 araca ne kadar tutulursa tutulsun o paralar fazla metal yorgunluğu denen bişey var ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabalar çıktığında 1.6 2.0 motor kullanımı daha yaygındı. 2.0 Tempra'lar Taunus'lar Vectralar'falan havada uçuşurdu. Hatta o efsane kasa Corolla'nın 1.3'ü hiç tutulmazdı,şu an araba alanların en az yarısı 1.6 motor altı araba bakıyor.
    Arabanın tipi o günün şartların gayet şık,içi geniş ve oldukça seri bir arabaydı. İçi sade ve sağlam görünümlüydü. Toyota bu arada kalitesiz yakıta en fazla tölerans gösteren arabadır.
    Türk insanının anlaşılamaz Sedan sevdası da bu olayın tuzu biberi olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Araç sorunsuz gayet güzel ama tutuluyor diye gereksiz yere pahalı.
    Geçen hafta 97gli 170000deki aracı arkadaşım 15500TL ye sattı yuh dedim kaldım. 97 araca ne kadar tutulursa tutulsun o paralar fazla metal yorgunluğu denen bişey var ya...

Metal yorgunluğunun otomobillerdeki etkisi nasıldır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasanın HB ve Station modelleri tip olarak iğrençtir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu kasanın HB ve Station modelleri tip olarak iğrençtir
    çok berbat araba o paralar hiç etmez yakınımda vardı bir kere sürdüm sadece ondan sonra hiç kullanmadım
  • quote:

4-5 sene önce Station modeli kuzenimde vardı çok hoşuma gidiyordu.

Aksesuarları boyası olsun herşey orijinaldi boyası renk değiştiriyordu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-9-senelik-sahibinden-121154913/detay

Bahsettiğim model yukarıdaki linkte verdiğim onun aracı yeşildi gece parliement mavisi oluyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla |93-98| Efsane Kasa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-9-senelik-sahibinden-121154913/detay

Bahsettiğim model yukarıdaki linkte verdiğim onun aracı yeşildi gece parliement mavisi oluyordu.

Alıntıları Göster
    Sorunsuz bi araç ve gli modelleri 114 hp lik seri bir motora sahip ama asla 11-12 milyardan fazla parayı haketmeyen abartılan bir araç

• quote:

quote:

Bence sedanından daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo mojo

Sorunsuz bi araç ve gli modelleri 114 hp lik seri bir motora sahip ama asla 11-12 milyardan fazla parayı haketmeyen abartılan bir araç

Alıntıları Göster
    Efsane falan değildir.

20 yaşındaki arabadan efsane falan olmaz. Efsane takısı ile 2.elde fahiş fiyata satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Efsane falan değildir.

20 yaşındaki arabadan efsane falan olmaz. Efsane takısı ile 2.elde fahiş fiyata satılır.

Alıntıları Göster
    4 teker 1 direksiyon olmasından gelen bir sorunsuzluğu vardır hepsi o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forvenor

quote:

quote:

Bence sedanından daha güzel

Alıntıları Göster
    bu araçların kendine has egzos sesi vardır ki kalkışta başka hiçbir araçta bulamassın günümüzde ki bazı üretilen araçlara göre hala seridir ve o yıllarda bundan daha iyi bir araç yoktur (105-114-125 hp motor),kalitesini ikinci el piyasasına da her zaman yansıtır,eski araçlar olmasına rağmen günümüzde hala sorunsuzca binilir bi tanıdığım usta vardı bu kasadan sanayiye nadir geliyor demişti. efsaneler ölmez yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 12 Nisan 2013; 21:48:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-323E4D72D

bu araçların kendine has egzos sesi vardır ki kalkışta başka hiçbir araçta bulamassın günümüzde ki bazı üretilen araçlara göre hala seridir ve o yıllarda bundan daha iyi bir araç yoktur (105-114-125 hp motor),kalitesini ikinci el piyasasına da her zaman yansıtır,eski araçlar olmasına rağmen günümüzde hala sorunsuzca binilir bi tanıdığım usta vardı bu kasadan sanayiye nadir geliyor demişti. efsaneler ölmez yani

Alıntıları Göster
    Bende çok karşılaştım bu arabayı al diyenlerle 2004 model peugeut 307 aldım salaklık yapmışsın diyorlar corolla var diyorlar ne alakaysa

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

Bende çok karşılaştım bu arabayı al diyenlerle 2004 model peugeut 307 aldım salaklık yapmışsın diyorlar corolla var diyorlar ne alakaysa

Alıntıları Göster
    o yıllar için çok iyi bir alternatifti.
    dizaynı rakiplerine göre iyiydi (vectra hariç)
    daha kaliteliydi (bkz tempra)

ama en önemlisi sakıp sabancı işin içindeydi.
    sadece toyota değil toyotaSA idi.
    sakaryada patates tarlasından toyota çıkaracağım diye başlamıştı sakıp ağa.

tutulmaması için neden yoktu ve tutulan bir model oldu.

dolayısıyla o dönem kullanıcıları için efsane oldu.

şimdi bir anlamı yok tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Efsane falan değildir.

2013 araba ile aynı şartlarda daha sorunsuz olacağına iddaya girerim...

fiyatı abartısı konsusunda hemfikiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

o yıllar için çok iyi bir alternatifti.
    dizaynı rakiplerine göre iyiydi (vectra hariç)
    daha kaliteliydi (bkz tempra)

ama en önemlisi sakıp sabancı işin içindeydi.
    sadece toyota değil toyotaSA idi.
    sakaryada patates tarlasından toyota çıkaracağım diye başlamıştı sakıp ağa.

tutulmaması için neden yoktu ve tutulan bir model oldu.

dolayısıyla o dönem kullanıcıları için efsane oldu.

şimdi bir anlamı yok tabi

Alıntıları Göster
    çok temizini bulabilriseydim alcaktım. daha evvel 96xei vardı. bu arabanın titiz kullananından al. ve sende titiz kullanırsan ömrü sonsuzdur. Bana öle gelmişti.

• quote:

Aksaray'da (il olan Aksaray) 96 model 150 bin km'de olanlarına 15.500 verince satmıyorlar; daha fazlasını istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60

çok temizini bulabilriseydim alcaktım. daha evvel 96xei vardı. bu arabanın titiz kullananından al. ve sende titiz kullanırsan ömrü sonsuzdur. Bana öle gelmişti.

Alıntıları Göster
    cumhuriyet altını gibi hemen satarsın derler sanayide bu kasaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcn

quote:

Aksaray'da (il olan Aksaray) 96 model 150 bin km'de olanlarına 15.500 verince satmıyorlar; daha fazlasını istiyorlar.

Alıntıları Göster
    şahin-doğan a araba denen bir memlekette , bu arabaya bu fiyatın verilmesi normal bence... edeceği max 10-12 bin lira bu araçların ama millet tutuyor işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: wehby

şahin-doğan a araba denen bir memlekette , bu arabaya bu fiyatın verilmesi normal bence... edeceği max 10-12 bin lira bu araçların ama millet tutuyor işte...

Alıntıları Göster
    10-12 bin veren arkadaşlarda bu araçlar olsaydı kaça satmaya çalışırlardı merak ettim açıkçası..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.