Bildirim
92000TL İslami(!) Otel 12 Gün Tatil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu videodan sonra diğer otellerle kaşılaştırma yaptım, aşağı yukarı hep aynı fiyatlar.İslami olunca ucuz olması gerekiyorsa onu bilmem. -
oteli satın almayacamki diyince yarıldım
-
O paraya ev alip kalirsin. Tatilin bitince de kiralarsin. -
Dini ne güzel kullanıyorlar.Hayır gideriniz ne kardeşim.Otellerin en çok giderlerinin başında alkol gelir.Alkol de vermiyorlar.Sırf muhafazakar aileleri kazıklamak için,başka bir şey değil. -
Türkiye'de fiyatlar Türklere , Türkiye içerisinden gelenlere kasten ekstra pahalı.
Yabancı kontejanlar, otel içerisinde kendilerinde müşteri huzuru sağlamak için olabildiğince en zengin kesim alınmaya çalışılıyor her otelde. 10 tane alt tabakadan gelip kavga,bela,olay çıkartacağına 2-3 tane orta-üst tabakadan gelsin mentalitesi var. -
hamdolsun ne geçirdiler be -
Vay benim asgari ücretlimin haline diyor ama her videosunda reisi savunuyor
Müstehak ulan size bide gelmiş ağlıyor -
aga sadece otellermi cemeat din ayagında nekadar hastane otel işyeri firma hatta esnaf varsa piyasa şartlarına göre extra geçirmasyonlu çalışırlar önce vaaz verirler sonra kucağa alırlar ....
(( dini hakkıyla yaşayıp doğrusunu yapanları tenzih ederim onlar hariç ama sayıları o kadar az ki )) -
illa ki kazıklıyolardır ancak bu video'daki gibi değildir, o kadar da değildir.
Konuşmada villa ismi geçiyor. villa çok, bana normal çocuk yataklı 2 kişilik oda istiyorum dese daha insancıl bir fiyat çıkabilirdi. o 92k tl gibi bir miktarı hiç düşünmeden veren araplar var zaten o villalar da anca onlara hitap ediyor. Yani bu video sırf click bait bence, tepki almak için düzenlenmiş. villayı aradan çıkar böyle bir gerçek kalmaz ortada.
Ancak herşey bir yana, islami otel nedir arkadaş? o nasıl bir betimleme ne alaka yani. Kesin böyle bir konseptin olmasının %90 sebebi kadındır. Hani bikinili filan giriyorlar ya. ya yeminle bi sihirli değnek olcak tamammı kadın popülasyonu komple kaldırcaksın bunların arasından, çekip alcaksın kurtarcaksın garibanları nedir bu çektikleri. 30m şeriatçı çakal kalacak kendi başına anca o zaman anlarlar. İSLAMİ OTEL NEDİR. -
quote:
Orijinalden alıntı: 3iks
Konuşmada villa ismi geçiyor. villa çok, bana normal çocuk yataklı 2 kişilik oda istiyorum dese daha insancıl bir fiyat çıkabilirdi. o 92k tl gibi bir miktarı hiç düşünmeden veren araplar var zaten o villalar da anca onlara hitap ediyor. Yani bu video sırf click bait bence, tepki almak için düzenlenmiş. villayı aradan çıkar böyle bir gerçek kalmaz ortada.
Ancak herşey bir yana, islami otel nedir arkadaş? o nasıl bir betimleme ne alaka yani. Kesin böyle bir konseptin olmasının %90 sebebi kadındır. Hani bikinili filan giriyorlar ya. ya yeminle bi sihirli değnek olcak tamammı kadın popülasyonu komple kaldırcaksın bunların arasından, çekip alcaksın kurtarcaksın garibanları nedir bu çektikleri. 30m şeriatçı çakal kalacak kendi başına anca o zaman anlarlar. İSLAMİ OTEL NEDİR.
Maldivlerde 12 gün villa kiralasan yine 92000TL tutmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
quote:
Orijinalden alıntı: 3iks
Ancak herşey bir yana, islami otel nedir arkadaş? o nasıl bir betimleme ne alaka yani. Kesin böyle bir konseptin olmasının %90 sebebi kadındır. Hani bikinili filan giriyorlar ya. ya yeminle bi sihirli değnek olcak tamammı kadın popülasyonu komple kaldırcaksın bunların arasından, çekip alcaksın kurtarcaksın garibanları nedir bu çektikleri. 30m şeriatçı çakal kalacak kendi başına anca o zaman anlarlar. İSLAMİ OTEL NEDİR.
Maldivlerde 12 gün villa kiralasan yine 92000TL tutmaz.
Daha pahalıları da var Maldiv'de ama konu bu değil zaten islami otel adı altında milleti kekledikleri konusunda hem fikiriz. Ancak adam villa değil de normal oda fiyatını söyleseydi "eh biraz pahalı" denirdi fiyat üzerinden çok politika yürütmezdi. Bu video bunun için yapılmış.
Ben diyorum ki fiyatı filan boşverin islami otel konsepti bi kere en baştan salakça.
-
92000 TL ye 12 gun tatil yapmaya hic gerek yok. 3 gece 4 gun 5 yildizli bir otelde alirsin manken gibi hatunu ayaklarini vodkayla yikatirsin o paraya. 12 gunluk dinlenirsin, rahatlarsin, kulak memesi kivamina gelirsin. Bu adamlarda hic kafa yok -
bu paraları verende var ki bu fiyatları çekiyorlar 92 bin tl bi tatile vereceğime üzerine koyup ev alırım hadi tatil için harcarsamda amerika da güzel bir tatil yaparım gelirkende sağlam bir alışveriş yapıp dönerim -
videoyu izlerken sonlara doğru trivago'daki eleman bir yerlerden çıkacak gibi hissettim ama çıkmadı. -
üzerine biraz daha para ekleyip ispanyada ev alırım ya da yunanistandan bir ada alırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X