Şimdi Ara

92 DOĞUMLU ASKERLİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) Traş takımı

2) Sabun ve Şampuan

3) Yüz Havlusu ve Beden Havlusu

4) Beyaz kilot

5) Haki (asker yeşili) renk atlet

6) Siyah Yün Çorap

7) Mini Asma Kilit (Botlarınızın çalınmaması için; Bağcık deliklerinden kilitliyebilirsiniz.)

8) Diş macunu ve Diş fırçası

9) Eşofman

10) Pijama

11) Yara Bandı

12) Yüz Kremi ve Kulaklara sürelebilen krem

13) İlaçlar (Vitamin, soğuk algınlığı, ishal için ilaçlar ve diğer özel ilaçlarınız; Yalnız dikkat edin ilaçlarınızı alıp, ihtiyacınız olduğunda veriyorlar)

14) 2 adet Metal Elbise askısı

15) Terlik

16) Ayakkabı Keçesi (Botların içine koymak için; Botlar çok vuruyor)

17) Botları boyamak için ayakkabı boyası (Her akşam botlarınızı boyamak zorundasınız)

18) Çengelli iğne

19) İğne iplik kiti

20) Boyuna asılabilen cüzdan

21) Kulak tıkacı (Gece horlayan çok oluyor)

22) Ağız maskesi (İstege göre; Toz ve hastalığa karşı)

23) Ekstra el çantası (Haftalık lazım olan esyalar için; Ayrıca hediyelik eşyalarınızı koymak içinde kullanabilirsiniz)

24) Siyah Tükenmez kalem ve Kurşun Kalem

25) Not defteri

İÇERİ SOKULMASI YASAK EŞYALAR

1) Cep Telefonu

2) Fotoğraf Makinası ve Camcorder

3) Radyo ve Elektronik Eşyalar

4) Kitap ve yasak yayınlar

5) Çakı ve Silah

6) Uyuşturucu ve uyuşturucu ilaçlar

7) Su hariç yiyecek gıda maddeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 12 Temmuz 2011; 20:44:51 >

• bende 92 doğumluyum ağustos ayı...

ne zaman kontrole çağırırlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 12 Temmuz 2011; 20:46:49 >
  • sebepsiz kaç yıl erteleniyor ?
  • kağıt beklemeyin herkese kağıt evine kadar gelmez.doğum yeriniz gözüken mahallenin muhtarlığına gidin bilgi alın.

ben sene daha sınava girecem sorun olmaz inş
  • Arkadaşlar 13.02.1992 doğumluyum.Eve yoklama kağıdım gelmedi.Bu senede Allah kısmet ederse Üni'ye başlayacağım.Askerlik şubesine gitmeme gerek varmıdır?
  • http://www.haber3.com/askerlik-subesinden-yoklama-uyarisi-926254h.htm

Bu yıl askerlik çağına giren 1992 doğumlular ile geçen yıllarda askerliklerini erteleten yükümlülerin son yoklamalarının 22 Ağustos İle 9 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D O K T O R

quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

ben 92 doğumluğum 1.1.1992 1.yoklama mayısta geldi,gittim askerlik şubesinden kağıt aldım 2.yoklama bu ay içerisinde,eylüle kadar zaman var diye duydum ama yanlış olabilir bu ay içinde halledin,bende haftaya salı gidicem 2.yoklamaya bakalım nolucak.Seneye bu zamanlar askerde olucaz galiba

Hocam Bana Hiç Birşey Gelmedi. Daha 1.Yoklamaya Gitmedim Nasıl Olucak Peki

Onların belirli bi tarih araları var hocam. O tarihlerin arasında gitmelisin. İlla 15 temmuz diye 15 temmuz da gitmek zorunda değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: neronnuri

Arkadaşlar 13.02.1992 doğumluyum.Eve yoklama kağıdım gelmedi.Bu senede Allah kısmet ederse Üni'ye başlayacağım.Askerlik şubesine gitmeme gerek varmıdır?

Sınava gireceğine dair kağıt alacaksın. Askeriyeye gidip tecil ettirmelisin. ettirmezsen ben nasıl olsa sınava giriyorum diye askere alırlar hop diye:D
  • Okuyun öyle gidin bitmez yoksa
  • 12.06.92 doğumluyum ama bazı arkadaşlarıma yoklama kağıdı gelmiş bana gelmedi üni1 deyim daha gitmeme gerek var mı ? varsa yarın koştura koştura gideyim
  • Son yoklama tarihi 31 Ekim yani 31 Ekim'e kadar gidip tecil ettirmeniz lazım gitmeyecekseniz.
  • Bende Eylül 92 doğumluyum üniye gidiyorum. Bu işleri okul hallediyor diye biliyorum kağıt vs gelmedi. Askerlik şubesine gitmem gerekir mi şimdi?
  • Ben gittim.11 Ağustosta muayeneye gel dediler.Ordan tecil ettirebilirsin dediler.
  • nüfusa kırklareli merkezde kayıtlıyım ama afyonda oturuyorum nolacak şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_gsk

nüfusa kırklareli merkezde kayıtlıyım ama afyonda oturuyorum nolacak şimdi

+1
    benim nüfus mersin
    ikamet bursa ne yapmalı ama ben tecil ettircem
  • Abim 92'li. Okuyo çalışıyo. Daha var. Oku faydasını gör
  • 21 Mart 1992'liyim, Adıyaman'da okuyor gözüküyorum (üniversite 1. sınıfın ilk önemini okuyup sonra terkettim ama üniversitenin bundan haberi yok ), şu an Şanlıurfa'da adliyede çalışıyorum, ikametim Batman'da görünüyor.. En iyisi bizim buradaki Askerlik Şubesi'ne bir soralım. Bakaya kalmak çok fena ya...
  • Kağıt muhtara geliyomuş sanırım muhtardan alınıyomuş
  • buralar hararet yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

quote:

Orijinalden alıntı: neronnuri

Arkadaşlar 13.02.1992 doğumluyum.Eve yoklama kağıdım gelmedi.Bu senede Allah kısmet ederse Üni'ye başlayacağım.Askerlik şubesine gitmeme gerek varmıdır?

Sınava gireceğine dair kağıt alacaksın. Askeriyeye gidip tecil ettirmelisin. ettirmezsen ben nasıl olsa sınava giriyorum diye askere alırlar hop diye:D

Sallama arkadaşım. Okuyan kişiyi kimse almaz askere.

Ben 87'liyim ama hâlâ muayene falan yaptırmadım. Çünkü 87'lileri askere aldıkları sene ben üniversiteyi kazanmıştım. Üniversite tecil işlemleri hallediyor.

Eğer üniversiteyi kazanamazsan gidip yine tecil ettireibliyorsun. 20 yaşında hop diye askere gitmen gerekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.