Şimdi Ara

92 civic ex yakıt verisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracim 92 model 1.5 motor 90 beygir karbüratörlü ve lpgli.sabah depoyu fulleyip yola çıktım ve assosa geldim.370 km sonra tekrar fulledim.61 lira aldı.(2,45 tl/lt) yani km.de 16,4 kuruş yakmış oldum.merak edenler için bilgi olarak bulunsun forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar tatilden döndüm.üstteki mesajımda 90-100 km arası sabit hızla elde ettiğim değer yazıyor.dönüşte birazda acelem olduğu için basabas geldim.20 krş/km yaktı aracım.araçta 2 kişiydik ve bagaj full doluydu.klima çalışmadığı için kapalıydı.bu arada yukarıdaki mesajda yazmayı unutmuşum aracım otomatik vites..
  • sonuçlar gayet iyi. milangaz da 2tl altındaydı lpg fiyatı. arada oradan alıyoruz ve 2008 mondeo 1.6 titanium 22 krş yakıyor. benim ayrıca öğrenmek istedim 92-95 eg kasa civic 1.6si lpg li ve lpgsiz olarak kaç kuruş yakar. bu arada ucuz olmasına aldanmayın. milanagaz gayet kaliteli.şuana kadar hiçbir farklılık ve sorun yaşamadık. (evet doğru düşündünüz milangaz reklam için para veriyor bana)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.