919 TL Rookie Thunder 16 Jant Çocuk Bisikleti 192 1045 TL Rookie 20 Jant Çocuk Bisiklet Thunder 197 https://www.trendyol.com/rookie/20-jant-cocuk-bisiklet-thunder-p-322414821 |
919 TL Rookie Thunder 16 Jant Çocuk Bisikleti 192

-
-
Çocuk daha 4 aylık alsam mı bilemedim:) Hiç fiyatları da araştırmadım..
-
Normal fiyat nedirki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah bagislasin. Bizimkide 3 aylik. Bende napsam diye dusunuyorum. Gelecekte fiyati 2-3 katina cikacagi icin simdiden alip koymak cok mantikli geliyo bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amin cümlemizinkini, sizinkini de inşallah. Bizde eşimle bugun konustuk simdi almazsak 3-4 yasına gelince tahmini 2bin liraya alacagız diye:) Yerimiz de yok o da ayrı.. Zaten bir oda depo gibi, bi bisiklet eksik :)
Bilemedim bende kararsızım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 23 Ekim 2022; 23:0:27 > -
Hocam boşuna yük etmeyin evinize. Zamanı gelince iki bin olur evet ama gelirinizde artacaktır. Yani çok birşey farkedeceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı fikirdeyim.
İlk çocuklarda bu tarz şeyler çok hesaplanıyor ancak sonradan hareket etmek daha iyi. Bazen eş dost akraba da verebiliyor yada çocuk bunu istemeyebiliyor. Benim velet kendisinin birinci sınıf scooter'ını sevmiyor komşunun 5 yerinden kaynaklanmış, bantlanmış scooter'ına bayılıyor. O da tam tersi.
Beraber parka gidip hemen scooter'ları değişiyorlardı.
-
Bu bisikleti 1 sene kadar önce 400 TL civarına almış biri olarak, tavsiye etmiyorum. Fiyatından değil, kalitesinden dolayı önermiyorum maalesef. Malzeme kalitesiz, cıvatalar kolay gevşiyor, parçalar sabit durmuyor, sürekli bir tedirginlik yaşatıyor.
-
Cocugu olan alsin gecsin. Fiyatlar artiyor. Ulke geleceği ne olur belli degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X