Şimdi Ara

919 TL Rookie Thunder 16 Jant Çocuk Bisikleti 192

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çocuk daha 4 aylık alsam mı bilemedim:) Hiç fiyatları da araştırmadım..

• Normal fiyat nedirki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

Allah bagislasin. Bizimkide 3 aylik. Bende napsam diye dusunuyorum. Gelecekte fiyati 2-3 katina cikacagi icin simdiden alip koymak cok mantikli geliyo bilemedim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

Amin cümlemizinkini, sizinkini de inşallah. Bizde eşimle bugun konustuk simdi almazsak 3-4 yasına gelince tahmini 2bin liraya alacagız diye:) Yerimiz de yok o da ayrı.. Zaten bir oda depo gibi, bi bisiklet eksik :)

Bilemedim bende kararsızım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 23 Ekim 2022; 23:0:27 >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Hocam boşuna yük etmeyin evinize. Zamanı gelince iki bin olur evet ama gelirinizde artacaktır. Yani çok birşey farkedeceğini düşünmüyorum.

• exponent kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim.

İlk çocuklarda bu tarz şeyler çok hesaplanıyor ancak sonradan hareket etmek daha iyi. Bazen eş dost akraba da verebiliyor yada çocuk bunu istemeyebiliyor. Benim velet kendisinin birinci sınıf scooter'ını sevmiyor komşunun 5 yerinden kaynaklanmış, bantlanmış scooter'ına bayılıyor. O da tam tersi.  Beraber parka gidip hemen scooter'ları değişiyorlardı.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bisikleti 1 sene kadar önce 400 TL civarına almış biri olarak, tavsiye etmiyorum. Fiyatından değil, kalitesinden dolayı önermiyorum maalesef. Malzeme kalitesiz, cıvatalar kolay gevşiyor, parçalar sabit durmuyor, sürekli bir tedirginlik yaşatıyor.

• Cocugu olan alsin gecsin. Fiyatlar artiyor. Ulke geleceği ne olur belli degil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.