Şimdi Ara

90 lv ShunjiSuke 12:1 hybrit Farmed.. (tanıtım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazar günü üşenmekten vazgeçtiğim dk larda charımın tanıtımını sizlere yapmak istiyorum,

beni tanıyan arkadaşlar cold light kastığımı ve full int S/s build için en iyisinin olduğıunu hep söylediğimi bilirler...

fakat bu charı hem tekrar yapmış olmamak hemde zevkim için böyle kastım

işte karşınızda;

12:1 INT hybrit
    Bicheon 90
    Fire 90
    Light 90
    cold 30

buildiyle yeni charım tam olarak bitimi 3 ay 10 gün sürdü.

sadece itemlerim eksik onlarada yavaş yavaş başlıyorum henüz üzerlerinde str yok doru dürüs int de aynı şekilde ve daha bi sürü blue basılıcak.

genel görünüm:

skill / stats

iyi ve kötü yorumlara açığım saygılar sunarım...

tam olarak bahsettiğim ve tasarladığım buydu :

itemlerimi tamamladığımda bu charın phy balanceı %80 i gececek ve mag da %120 olucak buda emsallerinden çok daha iyi bufflanmış ve sağlam bir char demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 21 Temmuz 2008; 22:20:11 >

• güzel char hayırlı satışlar
  • Tebrikler diyebilirz ancak...

Bizim yorumumuzdan ziyade senin görüşlerin önemli.

Artılarını eksilerini sen bizden daha iyi bilirisin.

Bu konuda bilgi verirsen en azından görüşlerin bizim için referans olur.
  • teşekkürler

ozaman şöyle diyim char pvrlvl e birebir hem çok dayanıklı hemde full int gibi sanki hiçbir eksiği yok

hybrit olmasına rağmen balance %115 lere rahatça çıkabilecek şekilde tasarlandı ben üstüne çıkmayı zorlıcam ama :D

pek bi pvp deneyimim olmadı öyleki bu charda daha pvp yapmadım bugüne kadar bu sabah sadece ticket açık değilken ve evde olduğum için dw önüne çıktım fakat char itemleri full olmadığı için nekadar silkle alınan sc varsa hepsini bastım damage defance hp scroollar falan bu durumda tabiki kaybetmem mümkün olmadı...

bu charı bu şekilde yapmamdaki sebeb takım oyununa daha yatkın olmasını istememdir...

full int bir charda partiden int buff alırsanız balance %120 ye dayanır ve daha gitmez buff un yarısından fazlası boşa gider... ben bu boşa giden kısmı str ye kaydırarak hybrit bir yapılandırma tercih ettim ve haliyle buff aldığımda str balancem baya bi fırlıyor hp en son kale savaşında 16k gördüm 87lvl de itemlerim yokken. ve balance yine %120 ydi yani full int bir chardan farkım kalmadığı gibi çokdaha iyi bir phy balance ve hp oranına sahip oldum...

şu anda çok kullanışlı gibi itemlerimizi fulledikten sonra tekrar deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 20 Temmuz 2008; 19:23:45 >

• Fire yerine cold olsaydı tadından yenmezdiAma bu hali de güzel.PvP videosu koyarsan daha rahat yorum yapabiliriz.
  • 30 coldla pvpde ezilirsin ama boss ve plvl konusunda iyi iş görürsün
  • o ne öyle

şaka bi yana süper char
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackankas

30 coldla pvpde ezilirsin ama boss ve plvl konusunda iyi iş görürsün

pvp yi tek taraflı düşünme bence sadece eu rogue ve wariorlara karşı zayıf bu char...

ve üsttede belirttim takım oyununa yatkın şekilde tasarlandın clercdeyken arkasında cleric olan charlardan daha sağlam olur
  • benimde full int olarak sp kastırdığın spear çarım war bu buff olma olayıyla ilgili dediklerin kafama yattı acaba ben kaç kaç hybird yapsam 12:1 iyimidir
  • Vay be. 3 ay 10 gün.. Hll olsun tembeler.
  • valllaha görüslerimi belirtmem gerekirse phy def. su an icin düsük itemlerimi yapmadım dedin itemlerini yapsan o phy def 1300 - 1400 civarı olur kanımca ( elinde olan itemlere + basılacagını düsünüyorum) ce 30 levelin snow shieldi ile str glavie/bowa karsı cok büyük bir dezavantajın var kanımca :) cold eksikligini 12 - 1 hybrid + s/s ile gidermeye calısmıssın ama full int cold 90 daha saglam bi char olurdu ... saygılarımla
  • Tebrik ederim anime yoldaşım

ii eğlenceler artık..
  • Butun Skill Lvleri 90 da ve Char mukemmel Agzım Acık kaldı Bravo.İyi satıslar.
  • Güzel char yapmışın gerçekten...Ne diyelim tepe tepe kullan
  • teşekkürler arkadaşlar...

cold yap diyen arkadaşlara katılıyorum ama atladıkları bi konu var zaten cold light bicheon full farm bi charım var aynısını tekrar yapmanın bir anlamıyok

bunuda bu yüzden farklılık olsun diye yaptım ve inanıyorumki bu charda çok sağlam olucak bu charın hitap ettiği alan çok farklı diyorumya arkasında cleric varken arkasında cleric olan full buildlerden daha iyi iş yapması için tasarlandı..
  • Bende cok severım haybırt karakterlerı senınkıde guzelmıs hayırlı olsun...
  • bu charda yapmak istediğim yani kurmak istediğim denge buydu arkadaşlar umarım daha net anlatabilmişimdir...

itemlerimi tamamladığımda bu charın phy balanceı %80 i gececek ve mag da %120 olucak buda emsallerinden çok iyi bufflanmış ve sağlam bir char demek
  • Spartadakinden farklı bir şey açman güzel olmuş. 2 tane mello'dansa bi mello bi near gibi diyeyim.
  • Benzetmeni yiyeyim senin Flara güzel char olmuş ayrıca fiziksel&magical denge olayını gerçekten tuttum
  • ya tembeler demissinki arkama cleric alırım pvp de arkaya cleric alınca buyuk cogunluk guluo noob dıo :S
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.