Şimdi Ara

90 boost hangi classa yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tank warrior druid fire mage yada warlock yapasın var ama karar veremedim sice ne yapmalıyım

• 90 dk rogue ve mage var bende dün ben de çok kararsız kaldım. War ve sham arasında kaldım ama Enc sham yaptım. Tabi aklımda çok karakter vardı ama onlarda heirloom set var kolay kasabilirim ve en azından çoğu 40 50 level falan diye dokunmadım. Sende eğer böyle bir durumda isen kasmakta zorlanacağın bir karaktere yap derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Druidimi boostladim.ne oynasan olur karakterden.4 spec azizim...bu arada mount super.

• 85 lvl proc paladinim var başlayalı çok olmadı ama mage kasmak sıkıntılı gibi mage yapasım var öteki yandan oynaması bi hayli zevkli olab druid bi yandanda op warrior .ayrıca başka bi realmde açmayı planlıyorun paladinle oyuna fazla hakim olmadığım için otomatik bi realme atmıştı

• 60 level ya da üstü karaktere "90 boost" uygularsanız mesleklerini de 600'e kasıyormuş.

Konuya bakıp bilmeyen arkadaşlara da bilgilendirme olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vascdia

60 level ya da üstü karaktere "90 boost" uygularsanız mesleklerini de 600'e kasıyormuş.

bu kesin midir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

quote:

60 level ya da üstü karaktere "90 boost" uygularsanız mesleklerini de 600'e kasıyormuş.

bu kesin midir hocam ?

Blizzard tarafından yayınlanan video'da bu şekilde bahsediliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

quote:

bu kesin midir hocam ?

Blizzard tarafından yayınlanan video'da bu şekilde bahsediliyor.

O zman 60 kasıp meslekleri secip ardından boostlamak mantıkı görünen

• Peki hangi class ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeerdogan

Peki hangi class ?

Oynamayı istediğin class arkadaşım. Hangi class kadar saçma soru mu var? Sanıyor musun bütün wow forumu tek classta birleşip sana onu boostla diyecek. Yani ben sana desem ki resto druid boostla, sende sorsan niye diye benim sana verecek cevabım var mı? Bence elemental warrior boostla

• ben mage e başladım
    hakkında hiçbirşey bilmediğim bir class bakalım ne olucak .

lvl 60 a kadar kasıp bende olmayan iki de meleği bosst layacagız hadi bakalım . hafta sonu bitmeden 60 oluruz herhalde

female gnome mage "Bixi Spellcog" . şimdiden sevidm keratayı .bide isim verirken boşluk verebilseydim iyi olurdu olmadı :(
  • Biraz uzak kaldım konulardan, bu boost olayı herkes için mi geçerli yoksa wod'u şimdiden alanlar için mi? Ayrıca belli bir süresi var mı
  • quote:

Sanırım tüm yan meslekler de dahil değil mi?

eğer öyle ise 60 layıp en zor kasılanları alıp booslatmak daha mantıklı...
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim bu classların hangisinin daha zevkli olacağı illaki her classta zevk alırsın ama benim ana öğrenmek istediğim şey;warrior yapıp veya başka bir class pişman olmak istemiyorum o yüzden beni gerçekten eğlendirecek bir class arıyorum.Ayrıca soru saçma ise cevaplamayabilirdin tavrını hiç beğenmedin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeerdogan -- 12 Mart 2014; 18:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Sanırım tüm yan meslekler de dahil değil mi?

eğer öyle ise 60 layıp en zor kasılanları alıp booslatmak daha mantıklı...

Videoda bir Warrior boostlaniyor ve First Aid'in boostlandigini gorebiliyoruz ancak Cooking, Fishing hakkinda bir bilgi goremedim

• quote:

Benim demek istediğim bu classların hangisinin daha zevkli olacağı illaki her classta zevk alırsın ama benim ana öğrenmek istediğim şey;warrior yapıp veya başka bir class pişman olmak istemiyorum o yüzden beni gerçekten eğlendirecek bir class arıyorum.Ayrıca soru saçma ise cevaplamayabilirdin tavrını hiç beğenmedin hocam

wow bölümüne hoşgeldin. çok var bunlardan , hazırlıklı ol.
  • quote:

tank warrior druid fire mage yada warlock yapasın var ama karar veremedim sice ne yapmalıyım

Oyuna Paladin ile başladım 2 sene oynadım. Ardından Büyük Şef kitabını okuyup Thrall'ın Shaman olma sürecini öğrenince direkt bi Shaman açtım ve 2 senedir Elemental Shaman oynuyorum. Aşırı keyifli gram sıkılmadım, kesinlikle öneriririm.

60'a kadar kasın böylece az çok class'ı öğrenmiş olursunuz, 60 olduktan sonra boostlayın hem meslekleriniz de boostlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

Ya allah aşkına kimi kime savunuyorsun kime hoşgeldin diyorsun. Zevkin ve renkin tartışılmadığı dünyada adam zevk açışından tavsiye istiyor. Bunlardan çok varmışmış çaresiz anime fanı seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

Ya allah aşkına kimi kime savunuyorsun kime hoşgeldin diyorsun. Zevkin ve renkin tartışılmadığı dünyada adam zevk açışından tavsiye istiyor. Bunlardan çok varmışmış çaresiz anime fanı seni.

peki :(

• Tövbeler olsun, oyun çıktı çıkalı herkes eğlendirebilecek class arıyor alayını kas o zaman hepsi ile 20 gün sonra eğlenir misin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.