Şimdi Ara

90/4 Kasım celp döneminde askere gidecek arkadaşlar buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
43.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende anlatayım durumu geçen sene ekimin sonunda muayene oldum ben elime aldığım kağıtta sevk tarihi 2010 kasım ayı olarak gözüküyordu.Bende erken gitmek için memura söyledim sistemden istediğim celp dönemini işaretledi şubat olarak işaretledim belki çıkar dedi(bütün celp dönemlerini tercih etmiş hangisi olursa onda gideyim diye biri olmassa biri yani).Sonra şubat oldu çıkmadı,mayıs oldu çıkmadı,ağustos oldu çıkmadı geldik kasıma yani benim kağıdın üstünde yazan tarihe bakalım bunda da bir aksilik olmaz umarım.Yani erken sevk başvurularını pek göz önünde bulundurmuyorlar galiba benimki iyi bir örnek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 30 Ekim 2010; 15:34:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isbankonur

quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

aynen ya bende bir an evvel yapıp geleyim dedim iş engeli çok çıktı valla adam akıllı bütün işler askerlik soruyo doğal olarak o da bizi ileri tarihe attı hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar inş. en yakın zamanda hepimiz sağ salim gider geliriz

İnşallah dostum. Herşeye engel askerlik iş vs aşka bile engel ya :) Askerlik olmadan nişan düğün olmuyor MUŞ :)

Yok be arkadas aska engel degıl valla. Bak bana mayıstan bu yana askerlık cıksı8n dıye beklıyorum işten cıktık. Eylül dedıler bayram sonrası askersın dedıler ramazan oncesınde nişanlandım. Çıkmadı şimdi kasım dıyorlar kutugum 4 gonderıyormus. O da cıkmazsa zaten ben gıtmıcem onlar gelıp alsın evden. Askerlık subesındekı asker tanıyor abı cıkmadı mı askerlık dıye kafa buluyor her gıdısımde. Aranızda sanırım en buyuk (kart ) asker adayı benım. 83 Agustos.

1996 Renault 9 Broadway

• quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

Bende anlatayım durumu geçen sene ekimin sonunda muayene oldum ben elime aldığım kağıtta sevk tarihi 2010 kasım ayı olarak gözüküyordu.Bende erken gitmek için memura söyledim sistemden istediğim celp dönemini işaretledi şubat olarak işaretledim belki çıkar dedi(bütün celp dönemlerini tercih etmiş hangisi olursa onda gideyim diye biri olmassa biri yani).Sonra şubat oldu çıkmadı,mayıs oldu çıkmadı,ağustos oldu çıkmadı geldik kasıma yani benim kağıdın üstünde yazan tarihe bakalım bunda da bir aksilik olmaz umarım.Yani erken sevk başvurularını pek göz önünde bulundurmuyorlar galiba benimki iyi bir örnek gibi.

ovv hocam kötü olmuş bana verdikleri kağıtta şubat 2011 yazıyor fakat benim askerlik şubem 2011 ağustos gönderiyor inşallah erkenden giderim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saurone -- 30 Ekim 2010; 20:01:32 >

"VIGLIA PRETIUM LIBERTATIS"

• arkadaslar bende tecilimi yaklasık 6-7 ay önce bozdurdum kasıma erken sevk verdim inşallah çıkar pazartesi subemden ögrenecem sizleri bilgilendiririm..Erken sevkim cıkmassa zaten bizim sehir 2011 celbi subat giderim ama kasımda gitmek istiyorum..
  • arkadaşlar bugün tanıdık bi uzman çavuş abimiz denk geldi durumumu anlattım tecilli olanları kasımda yani son celbte alıyolar dedi sende kasımda gidersin dedi şubene bile gitme hatta kasımda çıkar dedi dilekçeden bahsettim dilekçe yazsam etkisi olurmu diye dilekçede doldur madem işin garanti olsun dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

evet beyler büyük ihtimal bu hafta nereye düştüğünüz açıklanıyor heyecan varmı

valla yav açıklansada kurtulsak daraldım artık

Orijinalden alıntı: hakanweb1907

quote:

evet beyler büyük ihtimal bu hafta nereye düştüğünüz açıklanıyor heyecan varmı

valla yav açıklansada kurtulsak daraldım artık

bu hafta açıklanmaz sanmıyorum. Bayramdan 1 hafta önce veya bayramdan sonradır ya..

• quote:

valla hocam genelde ilk hafta açıklanıyor ama belli olmaz tabii yinede e-devletten hergün kontrol edersiniz

aynen şifre aldım bende hergün kontrol ederim

quote:

valla hocam genelde ilk hafta açıklanıyor ama belli olmaz tabii yinede e-devletten hergün kontrol edersiniz

Dostum nasıl aldın şifreyi ? Bende alayım bari .. Yanlış bilmiyorsam ptt den 1 tl karşılığında alınıyormuş. Herhangi bir ildeki ptt den alsak olur mu ?

quote:

quote:

Dostum nasıl aldın şifreyi ? Bende alayım bari .. Yanlış bilmiyorsam ptt den 1 tl karşılığında alınıyormuş. Herhangi bir ildeki ptt den alsak olur mu ?

Ptt merkezlerinden alınabılmekte. 1 lıra karsılıgı alabılıyorsunuz.

1996 Renault 9 Broadway

• quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

quote:

quote:

Ptt merkezlerinden alınabılmekte. 1 lıra karsılıgı alabılıyorsunuz.

Hafta içi full time çalışıyorum ptt merkezine gitmem çok zor olacak.. Başka nasıl türlü alabilirim ?

• Adamlar kağıt veriyorlar celp dönemi kasım 2010 diye teslim tarihi 29/11/2010 yazıyor gideceğimiz garanti değilmiş..

Askerlik şubesini aradım şimdi kesin mi diye kağıtlar gelmedi daha dedi belli değil gidip gitmeyeceğiniz diyor arkadaşlar ..

Adamlar kağıt veriyorlar celp dönemi kasım 2010 diye teslim tarihi 29/11/2010 yazıyor gideceğimiz garanti değilmiş..

Askerlik şubesini aradım şimdi kesin mi diye kağıtlar gelmedi daha dedi belli değil gidip gitmeyeceğiniz diyor arkadaşlar ..

öyle valla hocam ya kesin değilmiş durum belgesindeki tarihler....inşallah hepimiz istediğimiz tarihte gideriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saurone -- 1 Kasım 2010; 11:47:16 >

• quote:

Adamlar kağıt veriyorlar celp dönemi kasım 2010 diye teslim tarihi 29/11/2010 yazıyor gideceğimiz garanti değilmiş..

aynen katılıyorum sana çok saçma bir iş hiç yoktan gidicemiz %100 olsa gene sıkıntı yapmaz insan ama yaptıkları normal degil insanları zor duruma sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben gene iiyim işten çıktımda adam askere gidicek diye işten çıkcak 15gün önceden bildirmeli kasımda gidicek diye işten çıkıyor 2-3ay sonrasına atıyorlar sonrada öyle bişi olursa çok kötü olur

quote:

aynen katılıyorum sana çok saçma bir iş hiç yoktan gidicemiz %100 olsa gene sıkıntı yapmaz insan ama yaptıkları normal degil insanları zor duruma sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar ben gene iiyim işten çıktımda adam askere gidicek diye işten çıkcak 15gün önceden bildirmeli kasımda gidicek diye işten çıkıyor 2-3ay sonrasına atıyorlar sonrada öyle bişi olursa çok kötü olur

valla arkadaşım özel bi bankada çalışıyorum ben ama işten çıkmadım çünkü kasımda gidemezsem falan rezil oluruz bekle babam bekle 3 4 ay.. yok b grubu gideriz yok başka celp dönemine atarlar vs diye çıkmadım.. Sülüs elime gelsin sonra çıkıcam kısmetse ..
    Gitmeden derdi başlıyor gidince ne olacak kim bilir...

• Beyler facebook'da bir grup var oradan baktım arkadaşın biri bu cuma yerler açıklanıyor muş yazdı ama doğru mudur sizce ??

Heyecanlar hat safhada ya

Beyler facebook'da bir grup var oradan baktım arkadaşın biri bu cuma yerler açıklanıyor muş yazdı ama doğru mudur sizce ??

Heyecanlar hat safhada ya

90/? askerler grubu ona bende katıldım cuma günü açıklancagını zanetmem kaynak belirtsin arayalım o askerlik şubesini bizde soralım:P hepsi 10un,da diyor^^
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.