Şimdi Ara

« 90/2 Tertip » (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
37.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe cıkcsın valla aynımızda nekadar goturursek kardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

hehe cıkcsın valla aynımızda nekadar goturursek kardır.

• varmı başka burdur yolcusu
  • evet arkadaslar burdura gıdecek varsa baska kaynasalım burda orda pekıstırırız.sonucta aynı yere gıdıcez...
  • arkadaşlar dün sülüsümü almak için şubeye gittim. Beni muayene için hastaneye sevk ettiler. muayenede doktor kilo fazlası diyip kağıda mührü bastı sen askerliğe elverişli değilsin dedi, beni tekrar şubeye yollayıp ordan kurul için 3 imzalı sevk kağıdı alıp tekrar gel dedi. pazartesi sabahı tekrar sevk kağıdını alıp hastaneye gidicem. benim yaş 29 kilo 104 boy 1.72... nedir bu 3 imzalı sevk olayı yada kurul olayı? bilen varmı acaba? çevremdekilere sorduğumda çürük alırsın dediler! böyle hemen çürükmü veriyolar kuruldan?
  • varmı haremden 25 i akşam 24:00 dan otobuse bnıcek..uludag otobusu.
  • 7.Jandarma Komando İZMİR/YENİFOÇA (90/2)

İkamet: İstanbul / Sefaköy

Arkadaşlar birde sorum olcak Sülüste 'katılacağı tarih 26.05.2010' sevk tarihi 24.05.2010 illa 26sındamı teslim olmak zorundayım yoksa daha erkende gitsem 24ü gibi olurmu? Olursa bu askerliğe sayılıyormu? yoksa askerliğim 26 itibariylemi başlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylak08 -- 22 Mayıs 2010; 15:32:14 >
  • Evet Arkadaşlar Bende burdura gidiyorum Ulaştırma Olarak.. Hakkımızda Hayırlısı Olsun... İsmim Ertuğrul Ankaradan...
  • bugun sulusu aldım 26 sı teslım oluyorum burdura gıdecek varsa pm atsın...burdura gıdecek yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 24 Mayıs 2010; 16:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

bugun sulusu aldım 26 sı teslım oluyorum burdura gıdecek varsa pm atsın...

Bende 29 unda gidiyorum kardeş ulaştırma.. hakkımızda hayırlısı olsun...
  • Biletide ayırttık sayılı saatlerimiz kaldı
  • 27 mayıs perşembe yolculuk <LÜLEBURGAZ>dan

MANİSA/ALAŞEHİR ULAŞTIRMA

bütün tertiplerime hayırlı teskereler ALLAH hepimize sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin inşallah
  • 29 mayıs Cumartesi günü yolculuk tüm terpiplerime hayırlı askerlikler Su gibi geçen 15 ay diliyorum :P
  • 27 Mayıs Perşembe Ankara'dan yola çıkacağım şimdiden Herkese Allah kolaylık versin su gibi geçer 15 ay inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

27 Mayıs Perşembe Ankara'dan yola çıkacağım şimdiden Herkese Allah kolaylık versin su gibi geçer 15 ay inşallah

bende bugün gece 11 de binicem Ankaradan
  • HAydi lililililili 1 gün kaldı , 1 gün daha özgürüm sonra 15 ay mola.. :)
  • Ankara GATA'ya yolladilar bugün beni sonuç ne olacak bakalım
  • Hadi Torunlar Yaa Nerde Kaldınız Geçmiyor Günler Bekliyoruz Özlemle Sizi Şafak:50 Bütün Arkadaşlara Hayırlı Teskereler Diliyorum Şimdiden Allah Kolaylık Versin Herkese..
  • gaziemir ulaştırmadayım devrelerim 1.bölük ambulans land siz nerelerdesiniz görüşelim... 90/2
  • hadi meslekciler nerde kaldınız gelin gayri :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.