Şimdi Ara

« 90/2 Tertip » (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
37.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceycey84x

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_c84

Selam arkadaşlar

Bende 58.piyade Eğ. Alay Kom. - Burdur'a gidiyorum.
    Dün konak askerlik şubesinden sülüsümü ve çalıştığım iş yerine verilmek üzere sevk evrağımı aldım.
    Hayırlısıyla ayın 29 unda Burdura gidip askerliğime başlıyacağım
    Şimdiden çok heyecanlı ve meraklıyım.
    Herkese hayırlı teskereler.....

bende ızmırde oturuyorum ve burdurda yapıcam askerlıgı aynı yere cıkmısız kardesım hayırlısı olsun hakkımızda...

Saolasın kardeşim. Bildiğim kadarıyla şoför olup olmamak kesin olmuyormuş. Oradaki ihtiyaca göre sınıflandırılıyormuşsun. Usta birliğini genelde kıbrısa yolluyor.

• quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar

Bende 58.piyade Eğ. Alay Kom. - Burdur'a gidiyorum.
    Dün konak askerlik şubesinden sülüsümü ve çalıştığım iş yerine verilmek üzere sevk evrağımı aldım.
    Hayırlısıyla ayın 29 unda Burdura gidip askerliğime başlıyacağım
    Şimdiden çok heyecanlı ve meraklıyım.
    Herkese hayırlı teskereler.....

bende ızmırde oturuyorum ve burdurda yapıcam askerlıgı aynı yere cıkmısız kardesım hayırlısı olsun hakkımızda...

Saolasın kardeşim. Bildiğim kadarıyla şoför olup olmamak kesin olmuyormuş. Oradaki ihtiyaca göre sınıflandırılıyormuşsun. Usta birliğini genelde kıbrısa yolluyor.

komando secmeye gelmıyorlardır umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 24 Mayıs 2010; 12:22:52 >

• arkadaslar orda komando olmamak ıcın ne yapmak gerekir?
  • quote:

arkadaslar orda komando olmamak ıcın ne yapmak gerekir?

ulaştırma okulunda komando olmak ? pek mümkün değil :)
    sen araç şöförü olacaksın büyük ihtimal. ambulans, man vs.
    şöför olmazsan da geri hizmette kalırsın, burdur'da. ya da mesleğini yapabilirsin. komando olman için manisa kırkağaç, izmir foça veya ısparta cıkması gerekiyordu. burdur'un 100de 95 dağıtımı kıbrıs ayrıca.
  • orda acemılık yapanlar ıspartadan gelıp komando sectıklerını soledıler...keske söför olabılsem yada en ıyı ne olabılsek rahat olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 18 Mayıs 2010; 10:40:51 >
  • quote:

orda acemılık yapanlar ıspartadan gelıp komando sectıklerını soledıler...keske söför olabılsem yada en ıyı ne olabılsek rahat olur?

komando seçmeleri öyle kolay değil, en ufak sağlık sorunun veya göz sorunun varsa belirtirsin. seçmezler. zaten komando okullarına şuanda gidenler bile refüze olacak, büyük bir kısmı en azından. valla burdur'da kalabiliyosan burdur'da kal. kıbrıs'da zor askerlik, yorucu diyolar...

mesleğin nedir? belki ona göre bişeyler bulursun. mesleğini belirt orada kesinlikle.
  • elektronık meslek.b ehlıyetım var ama kamyonda kullanmıslıgım vardır baya...
  • quote:

elektronık meslek.b ehlıyetım var ama kamyonda kullanmıslıgım vardır baya...

elektronikse meslek, bunu mutlaka belirt. çünkü orada ona göre bi iş verirler. genelde bu tarz mesleklere talep oluyo askeriyede. şöförlükten de iyidir aynı zamanda, mesleğini yaparsın :)

en kötü şöför olursun. o da iyi, yani burdur'a sevinmelisin. komando falan da olmaz, onları kafana takma.
  • insallah hocam ya komando olmuyayımda...
  • meslek secmek ıyımıdır askerıyede?sonucta 28 gun yapmak var bıde 70 gun insallah kalırım orda...
  • quote:

meslek secmek ıyımıdır askerıyede?sonucta 28 gun yapmak var bıde 70 gun insallah kalırım orda...

meslek en güzeli. ama ulaştırma en rahatıdır zaten, gönlün rahat olsun.
  • teskkurler hocam ya ıcımı rahatlattın...
  • quote:

teskkurler hocam ya ıcımı rahatlattın...

:) benim çavuş arkadaşlarım vardı burdur'da. terhis oldular bu hafta. ulaştırma baya bi rahat, dediğim gibi en yorucu işin şöförlük olur. o kadar. fazla zannetmiyorum ama olurda komando seçmeleri için gelirlerse direk gözüm bozuk de, bahane uydur. ki sanmıyorum yani. bence sevinmelisin, iyi yere düşmüssün :))
  • valla karanlık fobim var denız fobım var dıyebılırım ıyı bır yontem olmazmı kucukken bıde zature olmustum bıde burun kemıgımde yamukluk var tek burun delıgımden nefes alıyorum son ıkı yazdıgım dogru
  • quote:

valla karanlık fobim var denız fobım var dıyebılırım ıyı bır yontem olmazmı kucukken bıde zature olmustum bıde burun kemıgımde yamukluk var tek burun delıgımden nefes alıyorum son ıkı yazdıgım dogru

zatürreyi söyle, almazlar zaten hayatta. bir de yükseklik korkum var de :) ısparta'dan refüze oldu arkadaşlarım yükseklik korkum var diyerek. ama bunları kafana takmana gerek bile yok. sen ulaştırmasın, komando ile alakan olmaz.

hatta şu lafa da hazırlıklı ol:

her ananın oğlu asker olabilir ama her kızın sevdiği ulaştırma olamaz :D hehe. hayırlı tezkereler simdiden.
  • var ya hocam ıcımı rahatlatmak ıcın herseyı yaptın allah razı olsun senden...herzaman konusalım...
  • biride benim içimi rahatlatsın ya yaş 29 , kilo 105 19 yaşında iken üniversite kaydı için şubeye gidip ayrıca muayene olmuştum ama ne hikmettir i hiç şubeye uğramamış gözüküyorum , kısaca kaçak gözüküyorum. mayısın 21inde şubeye gidip direk oradan nereye çıktığım belli olacak ve ordan birliğe gönderileceğim.. Birazda beni rahatlatın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

biride benim içimi rahatlatsın ya yaş 29 , kilo 105 19 yaşında iken üniversite kaydı için şubeye gidip ayrıca muayene olmuştum ama ne hikmettir i hiç şubeye uğramamış gözüküyorum , kısaca kaçak gözüküyorum. mayısın 21inde şubeye gidip direk oradan nereye çıktığım belli olacak ve ordan birliğe gönderileceğim.. Birazda beni rahatlatın arkadaşlar

bişi olmaz korkma

• quote:

Orijinalden alıntı: levocan987

quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

biride benim içimi rahatlatsın ya yaş 29 , kilo 105 19 yaşında iken üniversite kaydı için şubeye gidip ayrıca muayene olmuştum ama ne hikmettir i hiç şubeye uğramamış gözüküyorum , kısaca kaçak gözüküyorum. mayısın 21inde şubeye gidip direk oradan nereye çıktığım belli olacak ve ordan birliğe gönderileceğim.. Birazda beni rahatlatın arkadaşlar

bişi olmaz korkma

• ceyhun bi burdur yolcusu daha çıktı sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.