Şimdi Ara

9. Sınıfta Dershaneye Gitmeli Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. Bu sene liseye geçtim. dershanemiz, OYP 'mize göre indirim için dershaneye görüşmeye çağırmıştı. Bugün gittik. 2500 TL den 800 TL'ye iniyormuş fiyat. Sizce bu sene dershaneye gitmeli miyim?

• durumunuz iyiyse git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyCash

durumunuz iyiyse git

Hocam 9. sınıf zor diyorlar. Gitmeli miyim? Para sorun değil.
  • para sorun değilse git ben 9 da gittim dershaneye birebir şansın olur yapamadığın soruları rahatca sorarsın

• Başka düşüncesi olan? Up!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen-WaitForIt-Dary

Başka düşüncesi olan? Up!!

Şuan 11.sınıfa geçen biri olarak söylemek istiyorumki 9.sınıf şuana kadar gördüğüm en zor sınıf. Gözünü korkutmak amaçlı söylemiyorum gerçekten zor hem ortaokuldan gelip alışma adaptasyon dönemi hemde derslerin zorlaşmasıyla 9.sınıf gerçekten zor bir hal alıyor. Benim tavsiyem gitmelisin
  • bence git kardeş alt yapın oluşur hem hedefineyaklaşmış olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedefimin büyük olması sebebiyle gitmeye karar verdim :) Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim :)

• kardesim kuru kuruya sormussun kendini anlat hedefin nedir?hangi dershane bu bunları söyle yardımcı olurum sana 9.sınıf icin özelden de konusa biliriz
  • Kendini bi anlat kardes cozum bulalum nerde sorunun var bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Legen-WaitForIt-Dary

Hedefimin büyük olması sebebiyle gitmeye karar verdim :) Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim :)

gerek yok 10'DA GİDERSİN ayrıca pahalı 850 ne ben 2 sene gittim 500 tl ödedim final dersanesi bide. 9'da gez toz hayatını yaşa sınavdan 1 hafta önce çalış dersi derste dinle 9 sınıf kolaydır dersi dinle 1 saat soru çözsen günlük yeter yabancı dilini geliştir sonra zaman olmuyor
  • Bence gitmelisin. 9. sınıf sana tavsiyem çok sağlanm olsun. boşlama derim yani . ileride baya gerekli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf061996

Kendini bi anlat kardes cozum bulalum nerde sorunun var bakalim

Tek sorunum simdilik dershaneye gitsem mi gitmesem mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 4 Eylül 2013; 18:08:28 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2264EFAEA -- 5 Eylül 2020; 4:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egedursun

Dostum bu sene sınava gireceğim. 6 ay kadar kısa bir sürem kaldı. Koç Üniversitesi istiyorum. Moleküler biyoloji ve genetik %100 burslu. Ancak geçen sene gittim dershaneye verim falan alamadım çünkü boş boş geçiriyordum hep 4 sene yüksek tempoda tutman zor olur kendini 12. sınıfa sakla hepsini 9 ay boyunca çalışıp kazanırsın merak etme.

Yanlış yönlendirmeyin insanları ; 9-10-11-12 hep git eğer iyi bir yer istiyorsan. ;)

• atat54 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2264EFAEA -- 5 Eylül 2020; 4:11:32 >
  • quote:

Kendisi evde soru çözse bile derslerinden yüksek notla geçer. Dershanenin olayı test tekniği ve hız üzerinedir

Ygsde hız çok önemli eğer ilk 10k ise hedefin

• atat54 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2264EFAEA -- 5 Eylül 2020; 4:10:26 >
  • quote:

Biliyorum dostum kendim hazırlandığımdan ama olay her sene harıl harıl ygs çalışınca bitmiyor yani düzenli çalışacaksın ve bu konuda doğru diye bir şey olamaz fikrini belirtiyor herkes

Tamam dostum ; senin görüşün ; şimdi çıkmam ve ders çalışmam lazım (dershane ödevim var)

• okulu sıkı tutarsan gerek yok ama şok yaşıcaksın 9 da
    buna rağmen sıkılma olayıda var bence 11 12 de gitmek mantıklı ama sıkılmam ben azimliyim diyorsan yolun açık olsun (sbs den sonra ne kadar çalışma ve tatillerini rezil etme isteği var bilmiyorum ama)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.