Şimdi Ara

9.SINIF MESLEK LİSESİ BARAJ DERSLERİNİ BİLEN VARMI ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN SİZİN 15 YAŞINDA LİSE 1 E GİDEN BİR KARDEŞİNİZ AMA MALESEF DERSLERİN BİRAZ KÖTÜ OLDUGU İÇİN MUHTEMELEN SORUMLULUK SINAVLARINA KALICAM AMA HANGİ BARAJ DERSİ HANGİ DERSLER BİLEN VARSA SÖYLESİN ÇOK ACİL HADİ İYİ AKŞAMLAR

• Yapay Zekanın Yanıtı

9. Sınıf Meslek Lisesi Baraj Dersleri Hakkında Bilgiler

1. sınıf meslek lisesi öğrencileri, baraj dersler olarak adlandırılan bazı temel derslerden başarılı olmak zorundadırlar. Bu dersler, mesleki eğitimin temelini oluşturur ve öğrencilerin meslek hayatlarında başarılı olmaları için gerekli bilgi ve becerileri sağlar.

Baraj dersleri arasında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce bulunur. Bu dersler, öğrencilerin mesleki alanlarında başarılı olmaları için gerekli olan temel becerileri geliştirmelerini sağlar.

• Türkçe dersi, öğrencilerin etkili iletişim, okuma anlama ve yazma becerilerini geliştirir.
    • Matematik dersi, öğrencilere mesleki uygulamalarında ihtiyaç duyacakları matematiksel bilgi ve becerileri kazandırır.
    • Fen Bilimleri dersi, öğrencilere doğa bilimleri hakkında temel bilgi sağlar ve bilimsel yöntemi anlamalarına yardımcı olur.
    • Sosyal Bilgiler dersi, öğrencilere toplum, tarih ve coğrafya hakkında temel bilgiler vererek mesleki yaşamlarında sorumlu vatandaşlar olmalarını sağlar.
    • İngilizce dersi, öğrencilere mesleki alanlarında ve uluslararası iletişimde kullanabilecekleri temel İngilizce becerilerini kazandırır.

Meslek lisesi öğrencilerinin baraj derslerinde başarılı olmaları, mesleki eğitimlerini başarıyla tamamlamaları ve meslek hayatlarında başarılı olmaları için çok önemlidir. Bu nedenle, öğrencilerin bu derslere düzenli olarak çalışmaları, ödevlerini zamanında yapmaları ve öğretmenlerinden yardım istemekten çekinmemeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rahat günler geçmişte kaldı. Zor günler seni bekliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil anlatım baraj ders

• quote:

Orijinalden alıntı: ever radiant

Rahat günler geçmişte kaldı. Zor günler seni bekliyo

NASIL YANİ BİRAZ AÇIKLARMISIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Dil anlatım baraj ders

NASIL YANİ ŞİMDİ BEN MATEMATİK BİYOLOJİ VE DİL ANLATIMDAN KALDIM ŞİMDİ SADECE DİL ANLATIM SINAVINAMI GİRECEGİM
  • ByDiaLoq kullanıcısına yanıt
    Dostum sorumluluk sınavları sıkıntılıdır. Soruların hangi konulardan geleceğini kestiremezsin, buna ek olarak tatilde arkadaşların gezip tozarken sen ders çalışıp sınavlara gireceksin. Bende geçtim o yollardan Allah yardımcın olsun

• 6 zayıfla 9. Sınıfı geçtim 8 le geçende vardı ortalaman tutarsa sorun yok 10. Sınıfta sorumluluk sınavları olur okul açıkken sadece dil anlatımdan giriyosun ben 3. De geçebildim oda hoca sağolsun diğer 2 hoca şeref yokusunuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdread -- 16 Mayıs 2016; 9:33:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Fen Lisesi ve Dil Bölümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi meslek hocam endüstri mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByDiaLoq

quote:

Dil anlatım baraj ders

NASIL YANİ ŞİMDİ BEN MATEMATİK BİYOLOJİ VE DİL ANLATIMDAN KALDIM ŞİMDİ SADECE DİL ANLATIM SINAVINAMI GİRECEGİM

Meslek Lisesi 9. sınıfta bölüm seçilmiyor sadece normal dersler var galiba. Eğer öyleyse tek baraj ders Dil Anlatım. Ortalaman 50'yi geçiyor ve dil anlatımdanda geçiyorsan zayıf sayısına bakılmaksızın sınıf geçiyorsun. Fakat ortalaman 50'yi geçiyor dil anlatımdan kalıyorsan dil anlatımdan sorumlu olarak sınıf geçiyorsun. 4 Sene içinde o dersin sorumluluk sınavlarına girip dersi vermen gerekiyor yoksa diploma alamıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdread

6 zayıfla 9. Sınıfı geçtim 8 le geçende vardı ortalaman tutarsa sorun yok 10. Sınıfta sorumluluk sınavları olur okul açıkken sadece dil anlatımdan giriyosun ben 3. De geçebildim oda hoca sağolsun diğer 2 hoca şeref yokusunuydu

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

quote:

Orijinalden alıntı: ByDiaLoq

quote:

Dil anlatım baraj ders

Meslek Lisesi 9. sınıfta bölüm seçilmiyor sadece normal dersler var galiba. Eğer öyleyse tek baraj ders Dil Anlatım. Ortalaman 50'yi geçiyor ve dil anlatımdanda geçiyorsan zayıf sayısına bakılmaksızın sınıf geçiyorsun. Fakat ortalaman 50'yi geçiyor dil anlatımdan kalıyorsan dil anlatımdan sorumlu olarak sınıf geçiyorsun. 4 Sene içinde o dersin sorumluluk sınavlarına girip dersi vermen gerekiyor yoksa diploma alamıyorsun

Eyvallah hocam sağolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

hangi meslek hocam endüstri mi

açıkçası söyleyim bende bilmiyorum ama okul bileşim üzerine hatta okul bu
    bahçelievler türk telekom mesleki ve teknik anadolu lisesi
  • Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.