Şimdi Ara

9. SINIF LİSE SINIF GEÇME ! ACİLL !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Anadolu lisesinde okuyorum 9. sınıfım.Karne ortalamam 54.77 yıl sonu 6 başarısız ders gösteriyo sınıf geçme durumum ne oluyor ? Kaç zayıfta sınıfta kalınıyor ?
    Bu ortalamayı 55 yaparsam sorumluluğa giricekmiyim girmicekmiyim lütfen acil cevap !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone455 -- 6 Haziran 2014; 22:04:22 >

• karne ortalamanı 50,00 a çekmelisin yoksa kalırsın bi de dil ant zayıfsa düzelt onu
  • Pardon karne ortalamam 54.77 yanlış yazmışım :D Dil anlatım zayıf değil sorumluluğa kalırmıyım ? Kaç zayıf hakkım var ?
  • alone455 A kullanıcısına yanıt
    Beyler karne ortalamam 55,48 oldu. Dil anlatım zayıf değil. Sorumluluk sınavlarına gircekmiyim 6 zayıfım var ?
  • Merhaba Arkadaşlar . Öncelikle benim 8 zayıfım olmsına rağmen iki donem ortalamam 54 dil anlatımda zayıf. Yeni yonetmeliğe göre dil anlatımdan kalınmıyormuş ondan sorumlu geçiyormussun. 9. sınıfta ortalaman 50.00 ın üstündeyse geçiyormussun dorumudur bilen varmı acaba ?
  • beyler öncelikle ortalama 50.00'ın üstünde ise 1 sayısına bakılmaksızın sınıfı geçersiniz.Ancak ortalama 50.00'ı sağladığı halde dil ve anlatım dersi 50.00'ın altında ise sorumlu olarak geçersiniz.Ve ortalama 50.00'ı tutmuyor ise 3 tane 1 le geçer ve bunlardan sorumlu olursunuz.Hiçbiri olmuyor ise gidin ve kendinizi camdan atın en mantıklısı. Neyse keyif sigarasına devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kick bokscu 37 -- 7 Haziran 2014; 23:59:05 >
  • 50 üstündeyse geçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9. sınıf E-KARNE GEÇERMİYİM
    11 yıl önce açıldı
    8.sınıf devamsızlık kalma
    4 yıl önce açıldı
    HUKUK 1.SINIF
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crag Drag kullanıcısına yanıt
    Beyler son durum bu sorumlumu geçiyorum ? O dersleri vericekmiyim ?
     9. SINIF LİSE SINIF GEÇME ! ACİLL !
  • Ben ortalaman ellinin üzerinde olduğu için direk geçiyorsun diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.