Şimdi Ara

9.Sınıf Kimya Yazılısından Çekiniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 9.sınıfa geçtim. İstanbulda bi anadolu lisesindeyim. Yakında sınavlar başlıyor ve ben kimyadan hiçbirşey anlamadım. Aynı şekilde geometri ve matematiktende. Tavsiyeleriniz var mı nerde çalışabilirim netten bu derslere?

• Yukari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatında göreceğin en kolay kimya sorularıdır kardeşim,keyfini çıkar önünde daha 3 sene var o konuları yala yut
  • Netten çalışabileceğim bi site falan bileniniz yok mu arkadaşlar?
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catronoot -- 27 Ekim 2012; 14:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crmlu11

ekolhoca var bu sene 10.sinifim bilecik ögretmen lisesindeyim polinomlari ilk basta anlamamistim :P yani bunlar ne bu en kolaysa biz sıçtık :D dedim sonra aksam 2 saat felan calistiydim sonra esen olsun karakök olsun takir tukur cözuodum tavsiyem ekolhocadan dinle zaten belli basli kurallar var kitap alabilirsen esen matematik tavsiye ederim ondan calismistim kimya konularinda bir sey yok oran oranti var birazda ezber var suan molleri isliyoruz daha zor söylenti kimyanin en zor konusu diye duydum zor taraf baslamadi ama genede simdiye kadar butun konularim tam kimyada konu calis ondan sonra test cözmeni tavsiye ederim kitap olarak birey kimya tavsiye edebilirim geometri konusuna gelirsek gecen sene ilk dönem 1 dusmustu :( 2.dönem 4 oldu o ayrida ondan tavsiye vericek en son kisi benim diyebilirim kimyadan konu geo ve mattan bol bol soru cözmeni tavsiye ederim kimyadan calisirken suna dikkat et nasil oldugunu anla ve butun sorular hepsinin aynisi sadece biraz caba ile hepsini yapabilirsin Kendimden örnek vermemi istersen bu sene polinomlar en kolay konuymus hoca anllatmadiydi kendi basima kitapdan calisam dedim ne yaptim ettim anlayamadim 1 saat calistim yok 2 saat calistim yok bnde ne istek kaldi nede bisi sonra caba gösterdim 1 gun calistim sonrada pratike dökmeye calistim suan soru kacirmam diyorum bol bol soru cöz Uzun yazdim ancak bunlar benim 9.sinif tecrubelerim gecen sene konular cok cok kolaydi bu sene zor demiyorum ancak gecen sene bir sey yoktu ancak ögretmenler nasil zorladiysa denemeden yaparim 420 ögretmenin sinavindan alirdim 50 i :D Özet mat ve geo dan soru kimyadan konu konular zor degil suan baslasan pzt ye kadar hic bisi kalmaz söyle.Basarilar umarim yardimim olmustur.Kimyayi ögretmeninin yazdirdigi notlardan calis netten calissanda bisi farketmez

Ekolhoca iyide burda 9.sınıf konuları yokki burda LYS-YGS konuları anlatılıyor.

• yazdigim yaziyi tekrar okuyunca konudan biraz uzaklasmisim gibime geldi Özet ekol hocada istersen gene oku onu :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

quote:

ekolhoca var bu sene 10.sinifim bilecik ögretmen lisesindeyim polinomlari ilk basta anlamamistim :P yani bunlar ne bu en kolaysa biz sıçtık :D dedim sonra aksam 2 saat felan calistiydim sonra esen olsun karakök olsun takir tukur cözuodum tavsiyem ekolhocadan dinle zaten belli basli kurallar var kitap alabilirsen esen matematik tavsiye ederim ondan calismistim kimya konularinda bir sey yok oran oranti var birazda ezber var suan molleri isliyoruz daha zor söylenti kimyanin en zor konusu diye duydum zor taraf baslamadi ama genede simdiye kadar butun konularim tam kimyada konu calis ondan sonra test cözmeni tavsiye ederim kitap olarak birey kimya tavsiye edebilirim geometri konusuna gelirsek gecen sene ilk dönem 1 dusmustu :( 2.dönem 4 oldu o ayrida ondan tavsiye vericek en son kisi benim diyebilirim kimyadan konu geo ve mattan bol bol soru cözmeni tavsiye ederim kimyadan calisirken suna dikkat et nasil oldugunu anla ve butun sorular hepsinin aynisi sadece biraz caba ile hepsini yapabilirsin Kendimden örnek vermemi istersen bu sene polinomlar en kolay konuymus hoca anllatmadiydi kendi basima kitapdan calisam dedim ne yaptim ettim anlayamadim 1 saat calistim yok 2 saat calistim yok bnde ne istek kaldi nede bisi sonra caba gösterdim 1 gun calistim sonrada pratike dökmeye calistim suan soru kacirmam diyorum bol bol soru cöz Uzun yazdim ancak bunlar benim 9.sinif tecrubelerim gecen sene konular cok cok kolaydi bu sene zor demiyorum ancak gecen sene bir sey yoktu ancak ögretmenler nasil zorladiysa denemeden yaparim 420 ögretmenin sinavindan alirdim 50 i :D Özet mat ve geo dan soru kimyadan konu konular zor degil suan baslasan pzt ye kadar hic bisi kalmaz söyle.Basarilar umarim yardimim olmustur.Kimyayi ögretmeninin yazdirdigi notlardan calis netten calissanda bisi farketmez

Kimyadan defterine calis istersen kendi defterimin fotolarini cekip paylasiyim hatta istersen esen matdan konu anlatimli yerleride cekebilirim ?Ne dersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

quote:

Kimyadan defterine calis istersen kendi defterimin fotolarini cekip paylasiyim hatta istersen esen matdan konu anlatimli yerleride cekebilirim ?Ne dersin

harika olur hocam...

• Kardes dosya buyuk diyor facebook uzerinden atmami istermisin
  • quote:

Kardes dosya buyuk diyor facebook uzerinden atmami istermisin

Kendi defterine calis gram korkcak bisi yok Senide umitlendirdim gibi oldu k.b
  • git bi fem simetri ygs kimya al ...ygs kimya 12.sınıfım hocalar ve benim katkılarımla bilgi düzeyim 0 idi. 1 hafta calıstım kitap bitti gibi [önceden yapmıstm simdi deil ] denemelerde 1 boş gibi çıkarttıgım oluyodu...ki ben denemelerde kimyayı direk geçen biriydim.

sıkı çalış fem ygs simetri kimya kitabına zehir gibi olursun.Sınav için çalışayım deme bi nevi genel kültür ilmini arttırıyormuşcasına çalış...Hem unutmazsın kolay kolay hemde daha çabuk öğrenir kavrarsın.Yok şu sınavı atlatayım şu konuları bitireyim gibisinden dersen robot öğrenciden farkın olmaz ....koyun diyorum ben onlara .d umarım anlamışsındır beni

başarılar
  • 9. sınıf kimya zaten ortaokul konularını anlatıyodu çoğunlukla kek yani
  • www.ztv.com.tr burada ben hic kimyasini izlemedim ama kimyasi icin guzel demislerdi
  • Takip 9.sınıf AL'deyim hiç bir sayısal dersten anlamadım
  • 9.sinif kimyasi asiri kolaydir haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

9.sinif kimyasi asiri kolaydir haberin olsun.

Umarım oyledir şu seneyi bi atlatıyım bidaki sene zaten EA seçicem kafa rahat fen derslerinden kurtuluyorum
  • 9. sınıf ilk yazılıdan 50 almıştım hiç unutmam. Ondan sonra 2 sene boyunca 90'ın altına inmedi kimya. 9. sınıfın ilk yazılılarında genelde herkes düşük alıyo moralini bozmasın.
  • Herkes düşük alıyo diye çalışmayayım deme sakın iyi bir lisedeysen sonuncu olursun üzülürsün valla ben ilk yazılılarda sonlara oynuyordum şimdi de değişen bir şey yok ilk 20ye oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

9. sınıf ilk yazılıdan 50 almıştım hiç unutmam. Ondan sonra 2 sene boyunca 90'ın altına inmedi kimya. 9. sınıfın ilk yazılılarında genelde herkes düşük alıyo moralini bozmasın.
    ben bi 60-70 alayım yeter dostum 420 ile bi anadolu lisesine girdim şükür çok iyi denemez ama çok kötüde değil orta yani bana uygun seviye. aslında çalıssam çok daha yüksek bi liseye girerdim zaten. 3 sene sbsye hazılandım toplasan 2000 soru çözmemişimdir. hiç çalışmadım. ama pişman mıyım? hayır. herkes çalışırken ders ben dışarda dolaşıyodum onlar şimdi 390-400 lük liselere gidiyolar ben 420 lik bi okula gidiyorum . kapasiteylede alakalı biraz heralde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.