Şimdi Ara

9.sinif kaynak onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese , ben yeni liseye geçtim. Fakat kaynaklar konusunda kararsız kaldım . Sizlerin tavsiye ve görüşlerini almak istedim
    Matematik : antrenmanlarla matematik (hoca önerdi)
    Fizik: aydın yayınlari modülleri ve soru bankası
    Kimya :aydın yayınlari modülleri ve soru bankası
    Biyoloji :aydın yayınlari modülleri ve soru bankası
    Coğrafya : eis veya palme
    Edebiyat : limit veya karekök
    Arkadaşlar ben böyle yaptım sizin eklemek istedikleriniz nelerdir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

9. Sınıf Kaynak Önerileri

1. sınıf öğrencileri, akademik başarılarını desteklemek için kaliteli kaynaklara ihtiyaç duyarlar. İşte hem zorunlu hem de seçmeli dersler için çeşitli 9. sınıf kaynak önerileri:

9. Sınıf Matematik Kaynak Önerileri

• Matematik Dünyası 9 (Tuna Kitap)
    • Mev Eğitim Matematik 9
    • Palme Yayınları 9. Sınıf Matematik

9. Sınıf Türkçe Kaynak Önerileri

• Türkçe Dünyası 9 (Tuna Kitap)
    • Mev Yayınları 9. Sınıf Türkçe
    • Palme Yayınları 9. Sınıf Türkçe

9. Sınıf Fen Bilimleri Kaynak Önerileri

• Bilim Dünyası 9 (Tuna Kitap)
    • Mev Fen Bilimleri 9
    • Palme Yayınları 9. Sınıf Fen Bilimleri

9. Sınıf Sosyal Bilgiler Kaynak Önerileri

• Tarih Dünyası 9 (Tuna Kitap)
    • Mev Yayınları 9. Sınıf Sosyal Bilgiler
    • Palme Yayınları 9. Sınıf Sosyal Bilgiler

9. Sınıf İngilizce Kaynak Önerileri

• My World 9 (Pearson)
    • New World 9 (Longman)
    • Super Minds 9 (Cambridge University Press)

Bu kaynaklar arasından seçim yaparken, öğrencinin bireysel öğrenme stiline, güçlü ve zayıf yönlerine ve akademik hedeflerine uygun olanları tercih etmeleri önerilir. Ayrıca, diğer öğrenciler veya öğretmenlerden geri bildirim almak da faydalı olabilir.

Öğrencilerin, akademik başarılarını en üst düzeye çıkarmak için tutarlı bir şekilde çalışmaları ve kaynaklarını verimli kullanmaları önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • matematik temeliniz gerçek anlamda 0 değilse antrenmanlarla matematiğe gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondbeast -- 29 Eylül 2022; 18:37:11 >
  • mat değiş

• Mat değiş
  • mat değiş
  • blondbeast kullanıcısına yanıt
    Matematiğe hangi yayını önerirsiniz acaba ? Biraz daha araştırdım ve sonuç ve acil arasında kaldım
  • Emirhanozebeke044 E kullanıcısına yanıt
    ara sınıf kaynakları hakkında pek bir bilgim yok ama mat için bilgi sarmal(ben 9dayken cozmustum) biyoloji için palme alabilirsiniz

edebiyat ve coğrafya hakkında en ufak fikrim yok, esit ağırlık düşünmüyorsaniz o kadar gerek de yok bence
  • blondbeast kullanıcısına yanıt
    Bu adamı dinle dosdum
  • Matematikte en azından toplama çıkarma çarpma bölme işlem önceliği falan gibi kavramları biliyorsan ant mat alma onun yerine 345 tyt mat al onu çöz hem klasik testlerde daha kolay sorular var sana kavratır hemde sonraları zorlaşıyor iyi olur

Edebiyatta limit iyidir onu alın
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    345 şimdiden almasın aw

9. Sınıf bilgi sarmal veya sonuç fasiküller olabilir ben de pek bilmiyorum 9 kitabı coğrafya falan kitaba gerek yok ea cı değilsen sınavdan önceki hafta çalışırsın onları

Edit: gerçi daha 9. Sınıfsın ne ea sı ne sayısalı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 29 Eylül 2022; 19:20:4 >
  • Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bende sonuç düşünüyordum dediğiniz gibi coğrafya almayacagım
  • 9. Sınıfta forumu keşfetmiş olsaydım.
    her şey çok farklı olabilirdi...
  • Çap matematik fasikülleri vardı ara sınıflar için bence çok iyi btw
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIRunneRII

Çap matematik fasikülleri vardı ara sınıflar için bence çok iyi btw
    Çap yayinlarini dönem ortasina doğru almayı düşünüyorum
  • Derece matematik fasikül setini ve çapın fen lisesi mat fasikül setini her yıl kullan(fen lisesi olmasan bile çapda mat ve fizikte fen olanlwrı al aynı şekilde palme fiziktede fen lisesi al).Çapı da dönem ortasında alma konu anlatımlı olduğu için zor değil derslerinle beraber götür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 29 Eylül 2022; 21:16:32 >
  • Emirhanozebeke044 E kullanıcısına yanıt
    Sene başında al hocam kalındı sanırım bahsettiğim kitap bu tyt fasikül olan değil 10. Sınıfta falan bizim sınıfta herkes çözüyordu bunu 9.sinif kaynak onerisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.