Şimdi Ara

9.Sınıf İngiLizce Yazılısı [ En fazla ne sorabilir ki ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama .. yarın ingilizce yazılım var 9. sınıfım şu ana kadar işlediğimiz başlıca konular
    There is-are
    some-any
    can
    Saatler
    Tarih sorma
    felan filan [ genelde cevap yazıyor soru sorduruyor .]

şöyle bir bakıyorum hep yapabildiğim şeyler ama eminim ki hata yapıcam . ama oturuyorum hepsi çok kolay geliyor . öyle zaten hocanın verdiği worksheetleri rahatlıkla yaptım . test kitabındakileride rahat çözebiliyorum bir de cümle veriyor öznenin nesnenin felan altına a- b felan yazıyor soru soruyoruz onu kullanmadan gerçi bunlar da yapabilidğim şeyler . evet biliyorum dikkatsizlik yapıcam . ama bu çalışma yeterli mi ? bana yeterli geliyor , sakatlık olmasın

• Vocabulary ?
  • Her soruya Gossip Girl yaz

Iyy lise ve ingilizce hiç hoş değil
  • O kadar ilerlediniz mi ya
  • Lisede en kolay ders İngilizce. Yazılılarda 90'ın altında aldığım zaman üzülürüm. Çalışmasan bile çok iyi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 11 Kasım 2009; 19:10:48 >
  • 1 konu ileriyede çalış. Eleyici bi soruyla karşılaşabilirsin. 100 almak yerine 90 da kalma. + Her sınavda eleyici soru gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladerMaster

Ya kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama .. yarın ingilizce yazılım var 9. sınıfım şu ana kadar işlediğimiz başlıca konular
    There is-are
    some-any
    can
    Saatler
    Tarih sorma
    felan filan [ genelde cevap yazıyor soru sorduruyor .]

şöyle bir bakıyorum hep yapabildiğim şeyler ama eminim ki hata yapıcam . ama oturuyorum hepsi çok kolay geliyor . öyle zaten hocanın verdiği worksheetleri rahatlıkla yaptım . test kitabındakileride rahat çözebiliyorum bir de cümle veriyor öznenin nesnenin felan altına a- b felan yazıyor soru soruyoruz onu kullanmadan gerçi bunlar da yapabilidğim şeyler . evet biliyorum dikkatsizlik yapıcam . ama bu çalışma yeterli mi ? bana yeterli geliyor , sakatlık olmasın

Oha o ne la 9.sınıftayım bende bizde unreal tenses ve 500 kelimelik bi descriptive adjectives vocabulary var ve hepsini ezberlemem gerekiyo. Niye o kadar kolay?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

Lisede en kolay ders İngilizce. Yazılılarda 90'ın altında aldığım zaman üzülürüm. Çalışmasan bile çok iyi alabilirsin.

Naptın hocam sen ya. 9. sınıfta en yüksek yazılım 52 idi. O da kopya ile falan
  • quote:

Lisede en kolay ders İngilizce. Yazılılarda 90'ın altında aldığım zaman üzülürüm. Çalışmasan bile çok iyi alabilirsin.

Seninle aynı dünyada yaşamıyoruz...
  • quote:

Sen bu arkadaşın lafına bakma,herkesin kabiliyeti farklıdır mesela ben ingilizceden +90 alabiliyorum ama geometriden 1 bile alamıyorum.Başka bir arkadaşta geometriden çok rahat 5 alıyor ama ingilizceden anlamıyor.
  • Biz de bugün olduk ingilizce sınavı kolay değildi.70 ile 80 arası bekliyorum.
    Ek olarak between,next to,under,ordinal numbers,in-on-at,listening vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 11 Kasım 2009; 19:18:18 >
  • Valla İngilizce dersi kadar basit ders yok ama dikkatli olmak gerekiyor yazılılarda ve bu derste başarıya giden yol, şu şu olursa şu gelir diye ezberlemek yerine cümleyi anlayıp mantık yürüterek cevaba ulaşmak.Ve tabii İngilizceyi ana diliniz gibi düşünün.Şahsen ben yabancı dil konuşmaktan çok zevk alıyorum ve bu dersi zorunluluk olarak değilde okuldaki hobilerimden biri olarak görüyorum
  • 70 beni kurtarır hocalar .. bu yönden bakıyorum olaya amacım 90-95 felan değil
  • Yarın ingilizce sınavım var 45 almaya baya kasıcam
    Yok abi yapamıyorum yazın İngiltere'ye gitmezsem de öğrenebileceğimi sanmıyorum.
  • Bizim de yarın ingilizce. Ama aşırı zorr 150 kelime var. Correct Tense ve Rewrite soracaklarmış.. cok tırsıyorum
  • Vizede aynı böyle soruları çözdüm. Bi cümle vermiş, olumsuz halini ve soru halini yaz diyo. Başka bi soruda da komple çoğula çevir yazıyodu.

Sonuç: 5dk'da bitirip çıktım. Ama öğrendiğim kadarıyla 45dk kadar uğraşan varmış.
  • oha size bu zorsa ben napiyim bilmiyorum
    biz zaten bütün (gramer konusu kalmadı (participledan haveden woulda kadar)
    gramer ve edebiyat geliyo bize artık :D
    vee bende 9.. sınıf örencisiyim :D
  • Much - Many a little - a few - a lot of - Bunlara iyi çalış
  • many a little ne hacı ya biz işlemedik öyle bişi
  • Hiçbirini işlemedik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.