Şimdi Ara

9.Sınıf İngiLizce Yazılısı [ En fazla ne sorabilir ki ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne sorcak WH questions ve türevleri, there is/there are, is there/are there falan filan bizim ülkemizde ingilizce eğitimi bu işte.
  • Kabiliyet,temel,sevgi vb. şeyler lazım dil dersleri için..Ben 9.sınıfta hiç çalışmam 2. dönem 2 tane 100 çaktım birde 95.Derste hocayla birlikte işleriz dersi sevmek gerekir birde pc sağolsun çok yardım etti çocukluktan beri ingilizcede.Ama sayısaldan hiç çakmıyorum yırtınarak 3 alıyorum anca.Ama bak şimdi yabancı dil sınıfında olcağıma sayısaldayım kader işte.
  • Listening soruyo hoca bize ya. Getiriyo teybi aynı CMYLMZ'deki gibi birileri konuşuyo ve ne konuştuklarını yazana kadar bir sonraki boşluğu bitirmiş oluyolar. Bir de mesela bir resim verdi odanın resmi. Ordaki eşyaların yerlerini falan yazıyoduk in on under şeklinde.
  • beyler hangi kitaplardan işliyosunuz dersleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Her soruya Gossip Girl yaz

Iyy lise ve ingilizce hiç hoş değil

81 aldım ben
  • Adnan Menderes Anadolu Lisesi mi Aynı Şeyleri Hoca Bize de Yaptırıyo !!!
  • biz listening yapmıyoruz . ama şu dediğin eşyaları biz de yapıyoruz . bakıyorum düşünüyorum düşünüyorum . çok kolay geliyor arada tekrar da yapıyorum Hayırlısı ..
    yok benim Çakabey Anadolu Lisesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 11 Kasım 2009; 19:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladerMaster

biz listening yapmıyoruz . ama şu dediğin eşyaları biz de yapıyoruz . bakıyorum düşünüyorum düşünüyorum . çok kolay geliyor arada tekrar da yapıyorum Hayırlısı ..
    yok benim Çakabey Anadolu Lisesi

Læ bizde listening yapmıyoz derslerin işleniş şekli aynı ve sınav tarihleri aynı! Adnan Menderes Anadolu Lisesi mi ??
  • millet kolay molay dio

2 senedir 65 üstü alamadım :D
  • Daha salı günü olduk kolaydı ama salladım bazılarını şunları sordu ;

There is , There are
    am , is , are
    Aile ağacından sordu
    Hav got , Has got
    Birde dilleri sordu:

Soru : Plunder bilmem ne bilmem ne Turkey
    Cevap : Plunder is Turkhis
  • writing , listening , eğer solutions işliyorsanız afedersin boru gibi sorular gelcek.Bize öyleydi 20 puan writing , 20 puan listening , 20 puan hoca hikaye dağıtıyordu ondan soruyordu geri kalan 40 puan işlediklerimizden.İlk yazılı böyleydi sonra her sınavda 20 puanlık writing yada listening vardı.2 sınavda bir 15 puanlık hikaye 4 hikaye quizi 6 normal quiz bir dönemde.Tabi anadolu lisesiydim.
  • Şu an bende anadolu Lisesindeyim { Çakabey Anadolu Lisesi . Arkadaş sormuş cevapladım . Valla Listening yapmıyoruz . Writing dediğini de tam anlamadım yazıyoruz ama öyle writing yapalım felan demiyor kimse grammer felan yazıyoruz . ayrıca hikaye felan yok bizde }
  • Oha konulara bak biz 9. sınıfta bunları direk atlamıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

Lisede en kolay ders İngilizce. Yazılılarda 90'ın altında aldığım zaman üzülürüm. Çalışmasan bile çok iyi alabilirsin.

Naptın hocam sen ya. 9. sınıfta en yüksek yazılım 52 idi. O da kopya ile falan

9. sınıfta işlenen konulaların içinde 1 tane bile önceki senelerde işlenmeyen konu yoktu. Ki arkadaşın dediği konular da 5. sınıftan bu yana her sene istisnasız işlenen konular (bir tek tarih sormayı ilk olarak 6'da işlemiştik diye hatırlıyorum).

Ekleme: Gerçi yeni konu olsa da pek fark edeceğini sanmıyorum İngilizce her haliyle kolay ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 11 Kasım 2009; 20:24:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

Lisede en kolay ders İngilizce. Yazılılarda 90'ın altında aldığım zaman üzülürüm. Çalışmasan bile çok iyi alabilirsin.

tamamen birikim işi

ben de ingilizceden 90+ alabiliyorum ama mat. ile edebiyat 50 oluyo en fazla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.