Bildirim
9 Eylül Hukuk Fakültesi 15k

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeşim inşallah gelir. Benim de TYT 85-86 civarında. AYT için deneme çözmedim. Sadece Özdebir 4'ün pdfinden edebiyatı çözdüm onda da 34 geldi. İnşallah yapacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah kardeşim sana Allah gönlüne göre versin sistemden de korkuyorum açıkçası nasıl bir sıralama olacak merak ediyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RickCooL
İnşallah kardeşim sana Allah gönlüne göre versin sistemden de korkuyorum açıkçası nasıl bir sıralama olacak merak ediyorum
Amin kardeşim. Bu sistem bizi çok korkuttu ama biraz da abartıyoruz sanki. 85 net yaklaşık olarak eski sistemde 113 gibi bir net yapıyor. Hem fen artık sosyalle eşit olduğu için 10 fen yapsak bizi müthiş ileri atar. Ben kimyaya ve biyolojiye başladım, Palme'den çözüyorum. 6-7 yapıyorum, amacım 10'a çıkmak. İnşallah yaparız kardeşim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePscho
quote:
Amin kardeşim. Bu sistem bizi çok korkuttu ama biraz da abartıyoruz sanki. 85 net yaklaşık olarak eski sistemde 113 gibi bir net yapıyor. Hem fen artık sosyalle eşit olduğu için 10 fen yapsak bizi müthiş ileri atar. Ben kimyaya ve biyolojiye başladım, Palme'den çözüyorum. 6-7 yapıyorum, amacım 10'a çıkmak. İnşallah yaparız kardeşim.
hocam hedef kaç? dönem başında derece istiyordun yanlış hatırlamıyorsam -
Kardeşim bilmiyorum geçen yıl ki gibi mat gelirse ben yamulurum :)) ayt den korkmuyorum tytden korkuyorum :))
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
soru sayısı azaldı obp etkisi arttı tyt soruları basitleşti (özellikle tyt mat) temel liselerin kaçıncı yılı hatırlamıyorum daha sayayım mı korkutmasın mı -
quote:
Orijinalden alıntı: GioFerrari.
soru sayısı azaldı obp etkisi arttı tyt soruları basitleşti (özellikle tyt mat) temel liselerin kaçıncı yılı hatırlamıyorum daha sayayım mı korkutmasın mı
Hocam haklısın. Ama aşırı derecede korkuyoruz bu biraz yersiz. Sonuç olarak hepimiz bu saçma sistemle sıralanacağız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mannis
quote:
quote:
hocam hedef kaç? dönem başında derece istiyordun yanlış hatırlamıyorsam
Hocam bir ara derece yapayım diye sardım ama benim için pek mümkün olmadı. Şu an amacım ilk isteğim olan İstanbul Hukuk'a yerleşmek. Olmazsa ikinci isteğim olan İTÜ Ekonomi bölümüne yerleşmek istiyorum. Benim geometrim rezalet olduğu için beni çok aşağı çekti. Benim derece imkanım bu yüzden yok. Belki de iyi bir geometrim olsa derece yapabilirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam bir ara derece yapayım diye sardım ama benim için pek mümkün olmadı. Şu an amacım ilk isteğim olan İstanbul Hukuk'a yerleşmek. Olmazsa ikinci isteğim olan İTÜ Ekonomi bölümüne yerleşmek istiyorum. Benim geometrim rezalet olduğu için beni çok aşağı çekti. Benim derece imkanım bu yüzden yok. Belki de iyi bir geometrim olsa derece yapabilirdim.
Benim geo cok kotuydu. Fenden de hic anlamazdim sifir otesi sifirdim. Eski sistem olsa yine calismazdim ama bu sene cozmek zorunda kalinca calismaya basladim. Acayip pismanim bu zamana kadar calismadigima. Yapilmayak is degil calis derim sonradan pisman olma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: IST_PSY
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim geo cok kotuydu. Fenden de hic anlamazdim sifir otesi sifirdim. Eski sistem olsa yine calismazdim ama bu sene cozmek zorunda kalinca calismaya basladim. Acayip pismanim bu zamana kadar calismadigima. Yapilmayak is degil calis derim sonradan pisman olma
Şu an ne kadar yapıyorsun hocam? Geometride katı cisimler ve anitik geometriye öncelik vererek gidiyorum şu an. Analitik geometri çalışıp katı cisimler geçeceğim. Sonra çember bakacağım. Artık Allah ne verdiyse. Sen İst Psikoloji istiyordun sanırım. Netler nasıl?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Deneme cozmedim henuz mayısta başlıcam, konulari unutmamak icin arada soru cozuyorum sadece. Geoda cember ve sonrasi kaldi ama analitigim fena degil turevden asinayim. Bikac gune biyoloji bitecek, vakit kaybetmeden kimyayi da aradan cikarip geoyu da tamamlamaya calisicam. Bu ay onlarla gidecek yani. Mayisa gelince geriye bi tek edebiyat kalmis olcak. Denemelerle birlikte goturmeyi planliyorum.
Turevde falan sikinti yasamiyosan asinaligin falan varsa analitigi sona sakla. Cemberle daireyi hallet. En azindan ben oyle yapicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler başarılar diliyorum öncelikle umarım korkularımız yersizdir keza ben de Obp yüzünden canımı sıkar oldum. 75 Obp var Tyt de 90 ayt de 70 e yakın yapıyorum hedefim Akdeniz Hukuk. Eski sistem olsa bu netime guvenirdim ama şuan işin sonunu pek kestiremiyorum doğrusu. Hepimiz için hayırlısı olsun dostlar umarım çakılmayız...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X