Şimdi Ara

~9 aylık mücadelem sonunda, DH foruma 'Toplu S image' linki ekleme özelliği eklendi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 aylık mücadelem sonunda, DH foruma Toplu S image linki ekleme özelliğini ekletmiş bulunuyorum. Güle güle kullan donanımhaber.

Bunun ne kadar gerekli bir şey olduğunu ve olmamasının benim gibi bir çok kişiyi ne kadar sıkıntıya soktuğunu aşağıda paylaştığım linkte ~9 ay önce açıklamıştım.

Acilen! image, S image ve DH tüp butonlarına toplu link ekleme özelliği getirilmeli.
    donanımhaber forum
    Acilen! image, S image ve DH tüp butonlarına toplu link ekleme özelliği getirilmeli. Detay içeride » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_65024736/tm.htm

Dün gece bildirim başlığında GUN beyle iletişim kurma şansına sahip oldum ve benim bu isteğimi son derece mantıklı bulup, bu gece foruma eklenecek dedi ve eklendi.

Ama şuanda nedense çalışmıyor. Umarım biran önce çalışır duruma gelir. Yinede o butonu orada görmek çok güzel bir duygu

Güle güle kullan DH

• tam olarak ne işe yarayacak anlamadım. Aynı anda 7 8 linki birden mi ekleyeceğiz ?
  • Helal olsun..
  • Daha önceki taleplerin Gün a ulaşmış mıydı yoksa bugün ki bildirim başlığıyla ilk defa mı haberi oldu bu durumdan kendisinin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerlenir
  • bunun kodunu yazmak 10 dk dan fazla sürmez. isteseydin sana bi program yazardım 2 dkda kopyalardın ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

tam olarak ne işe yarayacak anlamadım. Aynı anda 7 8 linki birden mi ekleyeceğiz ?

quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Daha önceki taleplerin Gün a ulaşmış mıydı yoksa bugün ki bildirim başlığıyla ilk defa mı haberi oldu bu durumdan kendisinin ?
    ilk mesajda paylaştığım linkte, tamam olarak ne işe yarayacağı ve bizi ne gibi angaryadan kurtaracağı yazıyor hocam.

Ben daha önce forum şikayet, istek, öneri bölümüne bu durumu anlatan başlığı defalarca açtım. Bir çok yönetici ile ÖM aracılığıyla iletişime geçtim. Aslında bu mücadelem 9 ay değil 1 yıla dayanıyor. Ama hiç bir sonuç alamadım. Ne bir takan ne bir çözüm bulan oldu. Sadece LCD TV bölümü yazarlarından ve yöneticilerinden dusty arkadaşım bu konuyu ciddiye aldı ve gereken yerlere ileteceğim dedi. Ama oda bu konuda pek bir yol katedemedi.

Dün gece GUN bey bir şekilde sesimi duydu ve benimle iletişime geçti ve bir gecede bu özellik sisteme eklendi.

Şuan butonu gelmiş durumda ama henüz çalışmıyor. Bir kaç güne çalışır her halde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Angaryadan kurtulacağımız kesin. Gerçekten işe yarar. Emeğinize sağlık.
  • gordm ama calısmıyor.
    edit: tamam anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kintsugi -- 24 Nisan 2013; 21:44:35 >
  • Ne gibi kolaylık sağladı?
  • @ilker_xxxarayüzle uğraşamam şimdi gerekli programlar yok manual yapmam gerekicek, evde onlar, exe olması için de microsoft visual studio lazım iş yerindeyim windows yok mac var burda. komut satırından calıscak bi jar yaparım 2 dk da ama sen çalıştırabilecen mi onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 24 Nisan 2013; 23:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

@ilker_xxxarayüzle uğraşamam şimdi gerekli programlar yok manual yapmam gerekicek, evde onlar, exe olması için de microsoft visual studio lazım iş yerindeyim windows yok mac var burda. komut satırından calıscak bi jar yaparım 2 dk da ama sen çalıştırabilecen mi onu

Sağ ol dostum. Komut satırın çalıştırmasına çalıştırırım da ben tüm forumun rahatça kullanacağı bir şey olsun istemiştim.

Komut satırından çalışacak bir şey olacaksa kalsın hocam. Çok teşekkür ederim. Düşünmen bile yeter. Belki bir gün yaparsın. Bizlerde kullanırız.

akşama yaparım eve gidince sorun değil de zaten dh yapacak diye acele ediyodum

• Arkadaşlar Toplu S image butonu gayet güzel çalışıyor. Bu konuyu ciddiye aldığı ve ilgi alakası için Gun beye çok teşekkür ediyorum.

Belki ileride DHTUP komutu içinde toplu video linki ekleme gelir.

Gerçi acheron arkadaş programı yazarsa, onda simage, image, DHTUP butonlarının üçü de olacaktır.

ilk denemem

~9 aylık mücadelem sonunda, DH foruma 'Toplu S image' linki ekleme özelliği eklendi.

• Popüler konular linki kaybolmöuş sanırım geri gelsin istiyorum

Bu konudan farklı bir konu yazdığım için özür diliyorum bu arada.

Ayrıca, @ilker_xxx teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 26 Nisan 2013; 10:35:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.