Şimdi Ara

+9 avrupa cennet itemleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+9 Stamina veren gıda güvenliği politikaları: aka sağlıklı besinler

-3 Dex veren trafik sistemi: insan canının değeri olduğundan mütevellit trafik kurallarına uymak enayilik değil özümsenmiş bir konu

+9 int: Adam gibi müzecilik anlayışı, her türden hobiye hitap edecek oluşumlar, her türlü konser, sahne sanatları gösterisi

-2 karizma: Millet rahat. Hava 40 derecede şort giyersem başıma bir iş gelir mi, sütyen takmazsam millet ne gözle bakar derdi yok.

daha sayayım mı?
  • gorüncekadam kullanıcısına yanıt
    Sen emekçi adamsın. Gözümde siyasetçilerden de daha değerli ve ülkeye faydalısın. Sana Avrupalı çalışanların kazandıkları haklardan bahsediyorum.

Daha doksanlarda Enis Batur bunları seminerlerinde dile getiriyordu, aşırı solcu sloganlara da aşırı sağcı lağım fikirlere de saplanmanın ahmaklığından bahsediyorum. Üstelik doksanlarda bu kadar gelişmiş hakları da yoktu. Bizim çalışanlarımız için de en azından onların doksanları ulaşılmaz filan değil. Gayet sizleri koruyan, doğru hedefler.

Sen de kalkmış vatanhaini ve dış mihrak vesaire aşırı sağcı saçmalıklarla kendi hakların için doğru bir hedefi kötülüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 13 Temmuz 2018; 11:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    100 yillik bir cumhuriyeti 15 yillik bir hukumete baglamak nedir benim anlamadigim konu bu.
    Forumun geneli ayni kafada akp hep kotu yahu 15 yildir var 85 yili ne yapacaksin mubarek demezlermi.
    Ha bu arada solcu kesime asiri solcu deyip sagci kesime lagim demek kusura bakma ama SACMALAMISSIN.
    Forumun %80 i solcu kesim zaten bak resimde hersey anlatiliyor
    +9 avrupa cennet itemleri
  • gorüncekadam kullanıcısına yanıt
    Senin o fotoğraftaki gençten daha beter bir durumun var da haberin yok.

Aşırı sağ tanımıma baktım da bayağı hafif konuşmuşum. Asla solcu olmayan sermayedar bir işveren olarak diyorum ki aşırı sağ lağım kere lağımdır. Bu da en hafif tabir.

Cennet vaadiyle kandırılmış canlı bomba işidçilerden farklı filan zannediyorsundur bir de kendini.

Sahte cennetlerinizden kurtulun. Ne Avrupa sizi kıskanıyor ne de feza liderisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 13 Temmuz 2018; 12:0:4 >
  • Yav he he

1 sene sovyet artigi en kotu AB ulke polonyada yasadim onlar bile turkiyeden en az 7 kat iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnternettenCızz

meee meeee meee
    konuyu açan adam sıkı muhalif ve deist biri he he me me me..
    kapı kuleyi geçmeden kendinize hayali dünyalar çiziyorsunuz olay o...işçi ve elaman sınıfı için hiç biryerde hayat lay lay lom değil...heryerde kültürüne ve çapına mesleğine bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

konuyu açan adam sıkı muhalif ve deist biri he he me me me..
    kapı kuleyi geçmeden kendinize hayali dünyalar çiziyorsunuz olay o...işçi ve elaman sınıfı için hiç biryerde hayat lay lay lom değil...heryerde kültürüne ve çapına mesleğine bakıyor

Alıntıları Göster
    yaw he he me mee

• blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    Yaniliyorsun! Sokakta sana hissettirdikleri o yabanci oldugun hissi ve istenilmedigini düsündürtmeleri, kimligin ve dinin dolayisi ile tadacagin psiklojik bassi bile bun aneden olabilir. AVrupali olan bir Türk hayatinin geri kalan kismini hicbiryere ait olmadan gecirir. Artik ne Türk nede Avrupalisin ikisi arada bir yerdesindir . Suan sen aciktaki cöpten bile depresyona giriyorsan degisen durum ve sartlara göre girebilecegin baska sebebplerde var.
  • "2500 euro üzeri kazanan sayısı %2-3de iken" dedi ya la
  • Burda açlıktan ölmektense Avrupa da açlıktan ölürüm daha iyi.Medeniyet var, adalet var, hukuk var, insan gibi insan var,saygı var, dışarıda dolandıran yok, polat gibi mafya özentisi adamlar yok, ihmal yok, düzen var, insan hayatının değeri var.Burada dışarıda canın bile tehlikede, bir hiç uğruna ölebilirsin. Almanya da arkadaşlarım var , adamların keyfi keyif, Türkiye ye ziyarete bile gelmiyorlar.Ara sıra gelin görüşelim, ülkeyi de gezersiniz diyorum, yok lan ne işimiz var diyor.Seçim konusu açıldı, kime oy verdiniz dedim, ak parti diyor, iyi halt ettiniz dedim. Niye,neyini beğenmiyorsunuz demezler mi :) Diriliş , atv ve trt izlerler.Sebep bu, bizim ülkeyi gelişmiş bir batı ülkesi sanıyorlar :)Çok beğeniyorsanız gelin burada yaşayın diyorum, yok böyle güzel hayatımız diyorlar.
    (Birçok Alman arkadaşları var, adamlar kendilerini hiç dışlanmış hissetmiyorlar, rahatlar..Bir tanesi Alman kızla evli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 13 Temmuz 2018; 12:25:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

sallama adem kuzenim abd den iş teklifi aldı gitti 5 ay yaşadı yok güneşte karda sahaya çıkartıyorlar teknisyenlerle diye 5.ayının bitimine yakın, maslaktaki masa başı işine geri döndü....adam burdada 15.000tl+ kazanıyor zaten...
    de hala kızı bankada çalışıyor yeni terfi aldı yönetici olmuş aylık maaşına bakalım dedik 13.000..kız daha 32 yaşında...
    şahsi olarak hayatta başarısız olunca herkesi başarısız ve 3 kuruş kazanıyor sanıyorsunuz olay o....
    Seni blocklamışım daha önce. Mesajını görmek için bloğu kaldırdım ama kaldırdığıma değmedi.. Sen kuzenlerinden hareketle tüm türkiyenin aylık 30bin aldığını filan zannediyosun demek ki. Bir de şahsi başarısızlık demiş. Ulan bari atanamayıp intihar eden genç öğretmenlere saygınız olsun. Onlarınki de şahsi başarısızlıktı değil mi? O yüzden hakettiler... Bu ülkede böyle bir gerçek var. Üniversite mezunu işsiz diye bir gerçek var. Hem de milyonlarca var. Hepsi mi şahsi başarısızlık? Bu ülkede 3 kuruş kazanmayan bir topçular bir popçular bir de siyasetçiler ve onların yandaşları var. Gerçekten yaşadığınız toplumdan nasıl bu kadar kopuk olabiliyorsunuz anlamıyorum. Sokağa çık, iş kuruyorum asgari ücretin altında isteyen başvursun de. Birkaç saate yüzlerce kişi gelir. Yüzlerce köle bulabilirsin kendine yani. ''50 kişilik iş pozisyonuna başvuran 5000 kişi'' haberleri anormal değil artık... Eskiden bir halta yaramayan gerizekalılar gidiyordu berlin'e tuvalet temizlemeye. Şimdi imkanları olsa doktora öğrencileri gitmek istiyor. Haa ama senin kuzenin geri dönmüş canım o zaman yüzbinlerce gencin ülkeyi terketmek istediği filan hikaye.

• "(neresi yüksekse 2500 euro üzeri kazanan sayısı %2-3de iken Trde etraf 3 4k kazanan doluyken)"

Başkan bu kafaya ulaşmak için neler yapabilirim?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Ben öne sürdüğüm haklı sebeplerden ötürü yanılmadığımı düşünüyorum. Senin fikrine saygı duyarım ama.

Ayrıca çöp kovası olayı sadece 1 örnek. Sana adaletten tutta, insanların temizliğine kadar daha bir çok örnek sayabilirim karşılaştırma yaparsak. Psikolojik baskı senin kendini dışlanmış hissetmenden ötürü olabilir bu arada. Ben yinede buradaki mahalle baskısının yerine onu tercih ederdim. Zaten şu anda kendi ülkemizde 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz. Yani senin kastedtiğin benzer bir psikolojik baskı burada da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nécromant

Seni blocklamışım daha önce. Mesajını görmek için bloğu kaldırdım ama kaldırdığıma değmedi.. Sen kuzenlerinden hareketle tüm türkiyenin aylık 30bin aldığını filan zannediyosun demek ki. Bir de şahsi başarısızlık demiş. Ulan bari atanamayıp intihar eden genç öğretmenlere saygınız olsun. Onlarınki de şahsi başarısızlıktı değil mi? O yüzden hakettiler... Bu ülkede böyle bir gerçek var. Üniversite mezunu işsiz diye bir gerçek var. Hem de milyonlarca var. Hepsi mi şahsi başarısızlık? Bu ülkede 3 kuruş kazanmayan bir topçular bir popçular bir de siyasetçiler ve onların yandaşları var. Gerçekten yaşadığınız toplumdan nasıl bu kadar kopuk olabiliyorsunuz anlamıyorum. Sokağa çık, iş kuruyorum asgari ücretin altında isteyen başvursun de. Birkaç saate yüzlerce kişi gelir. Yüzlerce köle bulabilirsin kendine yani. ''50 kişilik iş pozisyonuna başvuran 5000 kişi'' haberleri anormal değil artık... Eskiden bir halta yaramayan gerizekalılar gidiyordu berlin'e tuvalet temizlemeye. Şimdi imkanları olsa doktora öğrencileri gitmek istiyor. Haa ama senin kuzenin geri dönmüş canım o zaman yüzbinlerce gencin ülkeyi terketmek istediği filan hikaye.

Alıntıları Göster
    Anlatamazsınnnnn.....

Adam nato kafa nato mermer. En önemlisi de vicdan yoksunu biri.

Bunun esas sebebinin kendisinin paralı bir aktröl olmasından ileri geldiğini düşünüyorum.

Yazdıklarınıza da aynen katılıyorum.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Evden işe işten eve ve monotonluk kısmını ben de gittiğimde fark etmiştim hocam. Herkes birbirinden kopuk, evlerin etrafı çitler ve bitkiler ile çevrili, kimse kimseyi görmüyor, birbirinden kopuk ...

• bu almancılar niye hep örgütlenmiş gibi aynı şeyleri söylüyor ? ben bunun amacını hala anlayamadım . biri anlatabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizim şehir düzenlerini ben de çok kafaya takarım hocam. O kadar Osmanlı, Bizans, Selçuklu vs. mimarimiz varken düz beton binalarımız, yüksek katlı apartmanlarımız var sadece.

Ama orada kaldığım süreçte hava çoğunlukla bulutlu, yağmurluydu. Güneşli gün sayısı az gibiydi. Bu yüzden hafif depresiflik vardı Alışılabilir belki

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Akli selim bir muslumani hickimse kandiramaz sana bunu 5senelik tarikat ehli oalrak soyluyorum. gec sen isid ti bilmemneydi. bak ne diyorum akliselim. her sakaliliyi dedeniz sanip kucagina otursaniz sizleri severler tabi
    Insanin kendini bir yere ait görememesi cok daha farkli bir olaydir. Anlattiklarimi yazilanlari okuyarak anlaman mümkün degil zaten, yasadiktan sonra anlasilir ancak. Gelince görürsün . Ben bunlari gelmeyin diye anlatmiyorum, neyse onu anlatiyorum iyisiyle kötüsüyle. Insan iliskileri hic sIkI degildir. Muslumanlara bakis acilari iyi degildi ancak son 10 yil icinde politik baskida uygulanmaya baslandi arti Suriyedeki savastan sonra hepten kötülesti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

bu almancılar niye hep örgütlenmiş gibi aynı şeyleri söylüyor ? ben bunun amacını hala anlayamadım . biri anlatabilir mi ?

Türkiye den kimse gelmesin rahat etsinler diye. Aglanmasalar ülkeye gelince herkes Zengin muamelesi yapıp para istiyor.

Aslında rahatlari yerinde bahaneleri işsizlik sigortası ödemişler tanzimatlari varmış çocukların okulları varmis vs vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.