Şimdi Ara

###8MBPS NETLİMİTSİZ KULLANANLAR BURAYA###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar.1mbit sınırsızdaydım artık kağnı hızına dayanamayarak kısa bir süre 8mbit kullanacak olsamda geçeyim dedim gerçi sonra 512kbps ama olsun yine de değer,sonuçta 512 ve 1mbit de kağnı hızında.Geçer geçmez hız testi yapayım dedim 5.5mpbs oldu anca microsoftdan dosya indireyim dedim 730kb\s kadar gördüm.Neyse devam etsin böyle.Birde şunu sorayım 15gb'ı geçipte direk net hızı düşen var mı?Ne kadar süre sonra hız düşüyor acaba?Sonuna kadar 8mbiti sömürmek istiyorum.Herkes alabildiği max.hızıda söylese iyi olur

• bende de 1 mb sınırsız varda bi cesaret edemedim geçmeye...ya hız düşerse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

bende de 1 mb sınırsız varda bi cesaret edemedim geçmeye...ya hız düşerse...

bende aslında denemek için geçtim baktım sarmadı geçerim 1mbite .bir telefona bakıyor hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

bende de 1 mb sınırsız varda bi cesaret edemedim geçmeye...ya hız düşerse...

aynen bende senin gibiyim dostum. Gerçi kullananların çoğu hız düşmesi olmadı fln diyor ama ne bilim genede insan kuşku duyuyor...
  • arkadaşlar ben 8mbps hızındaki internetle ilgili hiç bir bilgim yok bende sınırsız 1024 kullanıyorum 8mbps ye geçince fiyat nasıl oluyor sınırsızlarda?
  • fiyat aynı sınırsızdayım geçen ay 80gb oldu hız hiç yavaşlamadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

arkadaşlar ben 8mbps hızındaki internetle ilgili hiç bir bilgim yok bende sınırsız 1024 kullanıyorum 8mbps ye geçince fiyat nasıl oluyor sınırsızlarda?

hocam fiyat farkı 45küsürden 49 oluyor.15gb ı aştığın zaman ise 512kpbs ye düşüyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: msuf

fiyat aynı sınırsızdayım geçen ay 80gb oldu hız hiç yavaşlamadı.

8mb ile 80gb mı yaptın kotayı günde 1 saat fln mı actın pcyi
  • internet bölümünde baktım kimsenin hızı düşmüyor ben de geçtim 8mbit'e
  • Online işlem merkezinden saniyesinde değiştirebiliyorsunuz tarifenizi bence hazır hız düşmüyorken benim gibi yapıp alın sömürün hız düşerse değiştirirsiniz tarifeyi 30 saniyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Infectus

Online işlem merkezinden saniyesinde değiştirebiliyorsunuz tarifenizi bence hazır hız düşmüyorken benim gibi yapıp alın sömürün hız düşerse değiştirirsiniz tarifeyi 30 saniyede

Aynen :)

Hız düşerse değiştiriveririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death Note

quote:

Orjinalden alıntı: msuf

fiyat aynı sınırsızdayım geçen ay 80gb oldu hız hiç yavaşlamadı.

8mb ile 80gb mı yaptın kotayı günde 1 saat fln mı actın pcyi

ok sen 8mbps al interneti 8000 gb yap ok

• oo iyi iyi hızı düşmeyen çok başladım bende sömürmeye.ama net tam randıman vermiyor.450-650 arası gidip geliyor.
  • nasıl geçiliyor?
  • 500GB doldurdum hd "rip" film ile..

Şuan bluray çekiyorum 35-50 gb arası 1080p filmler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

500GB doldurdum hd "rip" film ile..

Şuan bluray çekiyorum 35-50 gb arası 1080p filmler..

iyi iyi ...
    ttnet uyanmasında başka birşey istemem
  • bu 8 mb e nasıl gecıcez?

1 mb sınırsız kullanmaktayım vede 15 gb kotadan sonramı 521kb a dusuyor?
  • AKLINIZ VARSA GEÇMEYİN !!!!!!!!!!! GEÇENLERİN %80 i BİNPİŞMAN OLUP EKSİ TARİFELERİNE DÖNDÜLER..
  • Nasıl Geçebilirim ?
  • neden?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.