Şimdi Ara

8mbps internetim 12mbps gözükmekte ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

8mbit netlimitsiz tarifeyi kullanmaktayım ve modemim tp-link tp-8951nd. bi süredir (1 aydan fazla) , modem ayarlarıma girdiğimde veri gönderme : 12288 , veri alma 900 küsür bişey gözükmekte. bu yüzden internetim sürekli kopmakta. interneti evde bi laptopla wireless olarak paylaşmaktayım. masaüstüme ethernet ile bağlı. 2 bilgisayar aynı anda counter-strike bile oynayamıyoruz. modem kaldırmıyo sürekli takılıyo ve sonunda kopuyo. bu neden olmakta bilginiz varmı ? hehrangi bi download sitesinden yada torrentle download yaparkende hızım 1.2mb/s olarak gözüküyo internet download managerda falan. ve gerçekten çok hızlı bi şekilde indiriyo. ama çok fazla kopma yaşıyorum. fatura olarakta hala standart 55 tl ödemekteyim .(hani benden habersiz hızımı falan yükseltmişlerdir diye).. muhtemelen bu hızın yüksekliğinden dolayı hat kaldırmıyor ve sürekli kopma yaşıyorum. bunu nasıl çözebilirim ?

• genelde çoğu kişinin hızı 12 mbps lerde. Forumda örnekleri çok. Müşteri hizmetlerini ara.Hızını düşürsünler eğer kopmanın yüksek hızdan olduğuna eminsen
  • 12000 modem değeri 10 mb internete eşittir.TTNET burada insanları güzel kandırıyordu artık normele döndü diyebiliriz.2 sene bizden çaldılar 8 mb diye 6 mb internet verdiler..Şimdide işi tatlıya bağlıyalım diyorlar.Son zamanlarda herkesin hızları arttı kardeş sorun olmaz güle güle kullan.

Orijinalden alıntı: Thrax

12000 modem değeri 10 mb internete eşittir.TTNET burada insanları güzel kandırıyordu artık normele döndü diyebiliriz.2 sene bizden çaldılar 8 mb diye 6 mb internet verdiler..Şimdide işi tatlıya bağlıyalım diyorlar.Son zamanlarda herkesin hızları arttı kardeş sorun olmaz güle güle kullan.

Buna kandırmak denmez çünkü bu adsl teknolojisiyle alakalı bir durum, kayıplar söz konusu.Verilen hız tam alınmaz adslde, diğer internet hizmetleriyle birebir kıyaslamak doğru olmaz.Hee modeme bile 8 mbit alamadım diyorsan o bölgesel altyapının kötü olmasıyla alakalı tabi o konuda sıkıntın olduysa haklısın.
  • Bende senin gibi 8mbit netlimitsiz tarifesini kullanmaktayım benimde hız 12000 lerde gösteriyor indirme hızım süper ama arada kopmalar oluyor onu problem etmiyorum.Fakat senin kopmalar hal almaz şekil aldıysa şikayetini ttnet müşteri hizmetlerine bildirebilirsin yada sorunun modemden kaynaklandığını düşünüyorsan arkadaşlarından modemleri 1 günlüğüne değiştirebilir kontrollerini yaparsın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.