Şimdi Ara

899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
34.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, monitör ve klavye de mi ordan ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam monitör aoc klavye de zamanında gearbestten almıştım.

  • Alamayanların üzülmemesi gereken koltuk. Kurmam 3 saatimi aldı ayaklar hala oturmadı tam eğik duruyor koltuk. Ayakları geçtim ayaklığın metali hurdacıdan çıkma gibi duruyor. Kolçaklar tam olarak rezalet koltuğu kolçaktan çekmeye çalıştığınız anda ayarınız bozuluyor her seferinde. Son olarak da yatırma mekanizması bir haftaya elimde kalacağına eminim ve koltuğu geri kaldırırken çıkardığı ses tarif edilemez. İşin en kötü kısmı ise Rampage yani Segment Bilgisayar’ın müşteri hizmetlerinin evet ayaklarda sıkıntı var farkındayız fabrikadan yeni çıktığı için böyle yağlayın mağlayın girer diye belirtip yani kronik bir sıkıntı var doğru mu dediğimde yok siz takamıyorsunuz biz denedik ayaklar takılıyor diyerekten benimle dalga geçmeleri koltuğu parçalamaya beni daha da yaklaştırdı. Buradan bana bunu söyleyen yetkiliye sesleniyorum 900₺’ye kendileri böyle bir koltuk alsa ben ona bu şekilde cevap versem bana ana bacı kaymaz mıydı acaba ? 14 saat sonra teknik servis dönüş yapmış telefon sessizde olduğundan açamadım geri aradım müşteri hizmetlerini arkadaşlara ilettik dönüş yapıcaklar dediler şu an nereden baksak koltuğu alalı 2 gün oldu hala eğik koltuğumda teknik desteğin dönüş yapmasını bekliyorum. Segment bilgisayar sağ olsun artık alınmayacak dandik ürünlere segment bilgisayar kalitesinde diyeceğim buradan teşekkür ediyorum kendilerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu koltuk Bauhausta bol miktarda var. Aynı marka mı bilmiyorum. Tipi aynı. İki modeli orada satılıyor. Fiyatı da böyleydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar neden markaya bağlı takılıyorsunuz ki


    https://ofisel.com/arama?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Ofisel+Yeni+Nesil+Oyuncu+Koltu%C4%9Fu+Beyaz+2555B&submit_search=


    Ben bunu aldım, 3 aydır kullanıyorum geriye yatırma olsun, bel için koydukları yastık olsun 10 numara ürün. Fıtık ağrılarım bile azaldı. Tavsiye ederim.


    Edit : Site sağolsun referans ekleyerek link bozuyor,4


    "OFİSEL YENİ NESİL OYUNCU KOLTUĞU BEYAZ 2555B" olarak aratabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppordle -- 20 Kasım 2020; 15:41:1 >




  • şok telefonla sipariş verme hattını aradım ürün tükenmiş durumdadır bilgisini aldım alan arkadaşlara hayırlı olsun sarı sitede 1000 1200 tl satmaya başlamış millet 899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    Bilgi için teşekkürler. Benim merak ettiğim bir şey var aydınlatabilirsiniz sevinirim. Kolçağın kaç kademesi var ve yerden yüksekliği ne kadar? Mesela benim masamın yüksekliği 74 cm bu yüzden kolçağında bi kademesinin 74 cm olmasını istiyorum çünkü mouse kullanırken dirseğim boşta kalınca ağrıyor siz bunu nasıl aştınız?

    Koy koyma yüksekliğini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Yüksekliği yeterli ama yine de sizin için ölçüp bilgilendirme yapacağım. Bugün evde değilim yarın ölçüp bilgi vericem hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı Detaylı Kutu Açtım :) Buyurun Link

  • ozgurpala kullanıcısına yanıt

    Hocam videoyu yaparken LSD mi kullanıyosun bu müzik ne 899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Impacto kullanıcısına yanıt

    valla telifsiz müzik ararken denk geldi hareketli birşey olsun diye ekledim bi fikrim yok tarzıyla alakalı .

  • Bilgi sahibi bir arkadaş varsa, marketlerde hala mevcut mu? Satın almak istiyorum da.


    Edit: Satın almaktan vazgeçtim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katiller de Ağlar -- 27 Kasım 2020; 16:23:45 >
  • DevletAmca D kullanıcısına yanıt

    Kardeşim aynı sorun bendede var tekerlekler oturmuyor.İlk aradığımda yağla dediler banada sonra bu yedek parça wp hattını verdiler daha sonra iletişim bilgilerimi istediler yeni bir bacak yollucaklarını söylediler . Tabi bu Geçen hafta çarşambaydı bu pazartesi kargoya verdik ama sistemsel sıkıntıdan dolayı kargo numarası veremiyoruz dediler. Bende bekledim düşünürken dün akşam aklıma geldi kargo numarasıyla onların sistemi alakasız. UPS Kargoyu aradım. Bana ait bir gönderinin olmadığını öğrendim resmen kurumsal dolandırıcılık yapıyorlar. Yine yazdım cevap bekliyorum hala. Forumda konusunu açıcam eğer çözülmezse.

  • iamCleaver İ kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğim gibi “Segment Bilgisayar” kalitesi diye yeni bir ürün kategorisi oluşturdum sayelerinde. Siz iki üç kez arayın biraz sinirlenin benim 3.aramamda teknik servise yönlendirdiler whatsapptan dönüş yapmadıklarını da belirttim geçen Cuma aramıştım salı günü UPS ayağı getirdi şu an koltuğu kurdum ama aylar sonra elimde kalıcak gibi duruyor. Şok Market ile de konuştum ayaklar gelmeden önce gelmesini beklemiyordum açıkçası Şok’daki müdür sağ olsun teknik servis çözemezse gelin iadenizi yapalım dedi. Şok ile şansınızı deneyin derim.


    Dipnot: Yazmayı unutmuşum başka bir arkadaşın da ayakları sıkıntılıydı koltuğu aldığı gün şikayetvar’a yazdı ona 2 saat içinde dönüş yapıp ayağı kargoladılar 2 günde eline ulaştı iade etmek istemiyorsanız şikayetvar’a mutlaka yazın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DevletAmca D kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bende şikayet vara yazıcam.

  • Sanırım ayaklardan bir şikayet benden de gelicek.


    Ayaklığın 3 parçası oturmadı ve zamanla oturur diye kullandım ama malesef oturmadığı gibi bir tanesinin silikonu da parçalandı ve hiç bir şekilde takılmıyor. Segment bilgisayara mail atacağım. Yeni parçaları gönderirler umarım.




    Edit: Mail attım ve sitesindende destek talebi açtım. Sonuçlanınca buraya da yazacağım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 2 Aralık 2020; 18:34:9 >
  • güncelleme.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 22 Aralık 2020; 14:35:48 >
  • 899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU
    899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU

    Sadece yükseklik ayarı olan ofis koltuklarının bile 800 lira gibi rakamlara satıldığı şu süreçte Bu Koltuğu beğenmeyenlerin beğenmeme sebebinin Markaya duyduğu ön yargıdan olduğunu düşünüyorum...Ha hiç xdrive denemedim allah var muhteşemdir yorum yapamam ama xfly ile de kıyaslamayın az vicdan...Arayışta olan arkadaşlar görüp dokunmadan salt marka bazlı yorumlarla hareket etmeyin nacizane...





  • Tekerlekler an itibari ile geldi. Üstelk demire monte şeklinde geldi, bu şekilde hem hatalı olma ihtimali yok hemde montajı daha kolay oluyor. Tekrar sandalyeme kavuştum.



    Tekerlekler şansa fabrika kusurlu denk gelenlerin başı biraz ağrıdı ama segment bilgisayar kem küm etmeden direk kargolayarak çözdü sorunumu. Koltuk rahat, xdriver kullanmadım ama ona yakın konfor olduğuna eminim sonuçta aralarında %100 fiyat farkı var

  • Bitmiştir de mi beyler bu kampanya?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cloose35

    Bitmiştir de mi beyler bu kampanya?

    Kampanyayı yapan adam bile ölmüştür hocam

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.