Şimdi Ara

899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
34.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paladinho

benim deri koltuk da döküldü iyice. Komple traşlamak mantıklı. Kaplamacıya götürüp kumaş kaplatmayı düşünüyordum, görüntüsü çok kötü şuanda. Pul pul dökülüyor, yapışıyor her yere

evet aynısını bende yaşadım. kaplamaya bi fiyat alın ama 400 500 den aşağı çıkmaz gibi. daha ucuzsa denenebilir aslında

• DERİ KOLTUKJLARIN TÜMÜ belli süre sonra pul pul dökülmeye başlar.Hem koltuk leş gibi görünür hem de etrafına omuzlara dökülen kepek gibi ufak parçacıklar bırakır.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Sayfanın sonlarında satın alan bir arkadaş bir kaç resim ile yorum yapmış. Şüpheye düşürdü.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/sok-market-rampage-kl-r88-alinir-mi.1158126/page-4

Uzun zaman sonra sırf bu yoruma cevap verip almayı düşünen arkadaşlar için hesabı açtım. Ürünü yaklaşık yarım saat önce şoktan aldım büyük ve ağır bir kutusu var henüz kurulumunu yapmadım akşam eve gidince yapıcam ama bu yorumu ve o sitedeki fotoğrafları görünce içime bi kurt düştü kutuyu açıp kontrol ettim. Benim aldığım üründe bahsedilen inceleme kanalındaki videoki tekerlekler ile aynı tekerlekler çıktı ve ayak kısmının kaynaklarında herhangi bir problem görmedim, tekerleklerin ayaklara geçmesindede hiçbir problem yok tıkır tıkır girip çıkıyor fotoğraflarını buraya bırakıyorum. Ürünü çok fazla açamadım ama açıp gördüğüm kadarıyla ayak kısmında sanki daha önce kullanılmış gibi ufak tefek çizikler ve talaş parçaları gördüm. Bunlar fabrikadamı oldu yoksa sonradan başka yerdeki oldu bilmiyorum. Akşam eve gidip kurucam aklında soru işareti olanlar almayı düşünenlerle kurduktan sonra tarafsız bir şekilde düşüncelerimi paylaşırım.

Ufak bir düzenleme: Arkadaşlar kutuyu açıp biraz daha inceledim. Amortisörün üzerindeki tarihte Mart 2020 yazıyor yani muhtemelen Mart 2020de üretildi. Ve amortisörün üzerinde colores markası bulunuyor. Bilmeyenler için colores ofis mobilyaları üreten büyük bir şirket. 2. Olarak koltuğun içinde bulunduğu poşetlere düğüm atılmış. Bu pek fabrika işi değil ama tabi eğer bu ürünler tekstil gibi yerlerde üretiliyorsa veya el işçiliği ile üretiliyorsa böyle olması normal. Ürünün tamamını inceledim ayaklardski çizikler dışında hiçbir şey yok herşey sıfır ve orjinal herhangi bir üretim hatası vs yok. Sırt dayama gibi parçaları fermuarlı, fermuarını açıp içindeki süngere baktım. Visco süngerine benzer bir sünger bulunuyor ama viscodan çok daha sert, kafa tarafında ise yün bulunuyor. Koltuk bana biraz sert geldi ama tabi bu konu hakkında son sözü kurup oturduktan sonra söyleyebiliriz, terletecek gibide görünmüyor. Sorusu olanlar alıntı yapıp sorabilir akşam kurduktan sonra detaylıca inceleyip tüm görüşlerimi yazıcam. Ancak genel çerçevede bakarsak helede ekonomimizin böyle olduğu bir dönemde kalas gibi duran dandik tekerlekli koltukların bile 600 700 liraya satıldığı bir dönemde 900 liraya alınabilecek çok güzel bir seçenek gibi duruyor.

899 TL Şok Market Rampage Carbon KL-R88 OYUNCU KOLTUĞU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo132 -- 18 Kasım 2020; 12:57:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende sabah gittim aldım. kurulumunu yaptım. taş gibi koltuk. haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Konu sahibine, teşekkürler.

• kurulumu yaptım. çok uğraştırdı, koltuğun deri bölgesinde vida deliğini unutmuşlar, sağda delik var solda yok :) kendim arayıp deldim. koltuk güzel fiyatına göre. xdrive bunun 2 katı fiyatında. 2 sene götürse yeterli benim için

• malitoprak91 M kullanıcısına yanıt

Bende 2 senedir Turksit'in bir modelini kullanıyordum ta ki oturak kısmı ortadan ikiye kırılıncaya kadar. Yatmayan sabit sırtlığı artık yatıyor :D

• Aldim az once bagajda duruyor aksam yapicaz bakalim kurulumu

• Alan arkadaşlar tavsiye edermisiniz ?

• 350tl fark ile XDrive 15'Li satılıyor. Bende kararsız kaldım.

• L.Miura kullanıcısına yanıt

Daha önce seduna thunder pro modeline benzeyen koltuk aldım. Aynısı değil yanlış anlaşılmasın.

Oturma kısmından bel kısmına giden parça plastik olduğu için kısa bir süre sonra plastik çatalamaya başladı.

Sonrasında kırıldı. Geriye fazla dayanmaya gelmiyordu. Bunda benzer bir problem varmıdır bilemem.

• arkadaşlar koltuk kaliteli ama şans işi. bazılarınki sorunsuz bazılarında tekerlek amortisör vida sourun falan var bende vida sorunu var vidayı yamuk oturttum bu sefer kaydı çıkardım akşam baştan tekrar takıcam umarım düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

Alan arkadaşlar tavsiye edermisiniz ?

899 lira için tavsiye ederim. Fiyatına göre bazı kusurları göz ardı edilebilir. Bende ayaklardan biri tam oturmadı ama üzerine ağırlık binince fark edilmiyor. Sol kolçakta kabarcıklar var. Boyum 1,80 ve biraz yüksekte oturuyorsun. Yiğenimde rampage KL R79 var ve çok daha kaliteli ve göze daha hoş görünüyor. Oturak kısmı onda bir iki santim daha uzun. Ama onu 1500 liraya almıştık. Neyse genel olarak beğendim. İlk defa oyuncu koltuğu kullanıyorum ve normal sandalye fiyatına daha rahat.

• emo132 kullanıcısına yanıt

kardeşim diğer forumda o fotoğrafları atan kişi benim böyle bir iş nasıl oluyor aklım ermedi, koltuğun durumuna gelecek olursak ayağı geri yolluyacağım ve değişecek ama bende koltuğun yayımı denir ne deniyorsa o şeyde siyah kalitesi nasıl bilmem ama farklı farklı kalitede ürünler olmasına çok şaşırdım

• Bilgisayar başında uzun süreler geçiren kişiler için koltuk çok önemli sağlık açısından. O yüzden ben emin olamadım, 900 TL az para değil sonuçta, belki biraz daha para biriktirilip bu konuda iyi olan firmalardan koltuk alınabilir, ben şu an IKEA nın koltuğu düşünüyorum mesela, çünkü aldığınız zaman yıllarca gidiyor kaliteli bir ürünse.

• Alalı yarım saat olmadı henüz ancak ilk oturuşumda bacaklarından birisi yamuldu süspansiyonu çalışmıyor ve ayar kolu kırıldı, almayın derim çok kötü malzeme kalitesi var. Koltuğun kendi kısmı fena değil ama mekanizma ve metal kısımında mümkün olduğunca maliyeti kısmak için piyasadaki buldukları en çer çöp ekipmanı koymuşlar.

• Beyler sadece yan taraftaki plastikle kapatmada sorun yaşıyorum.Ne yaptıysam olmadı.(Küçük vidaları takmaktan bahsediyorum.Aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.)

• bu tarz ürün alırken, garanti konusunda memnuniyet önemli. teker , amortisör , kumaş ve ya farklı mekanizmasında sorun çıktığında kullanıcı hatası dememeli firma. ayrıca garanti bittikten sonra yedek parça temininde yüksek maliyet sizi pişman edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redlightt

Beyler sadece yan taraftaki plastikle kapatmada sorun yaşıyorum.Ne yaptıysam olmadı.(Küçük vidaları takmaktan bahsediyorum.Aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.)

o kısım çok uğraştırıyor koltuğu yatırıp plastiğe diğer elinle baskı yapıp vidalamayı dene

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.