Şimdi Ara

8900₺ MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam legion go ile kullanamyı düşünüyorum. Amd driverlarında problem olabiliyor o yüzden nvidia bakıyorum.Bana cpu ile iletişiminde en verim verebilecek kart lazım aslında.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

4000 serisine MFG eklenmeyecek. Yeni algoritma ile frame gen iyileştirme iddiasında bulunuyor NVIDIA, ama sonuçta böyle bir iyileştirmeyi AMD de yapabilir algoritma için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Benim dediğim MFG değil hocam, MFG 5000 serisine özel ve kimse şu an için anlamlı bir özellik olduğunu söylemedi piyasada. Benim dediğim düz normal DLSS. 2000 serisi kartar dahil tüm RTX'lere gelen özellik. DLSS 4 güncellemesi hepsine geldi ve amd, intelin 2-3 yıl önünde bir durumda. Şayet intel ve amd'nin kalite modunda bile ghosting problemi varken Nvidia dlss performans moduna kadar native görüntü sunabiliyor. O yüzden güncelde amd veya intel almak mantıklı değil.

DLSS performans native vermiyor hocam, o kadar abartmaya gerek yok, 1080p'deyken 540p'ye düşürüyor. Ki dediğim gibi, DLSS4 ile MFG ve yeni algoritma geldi, MFG 5000 özel, yeni algoritmadan da bahsediyorsanız böyle bir hamleyi AMD ve Intel de XeSS ve FSR için yapacak.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Dlss 4 ü kendin test ettin mi? Ben iki haftadır 3060'ımla çeşit çeşit oyunda denedim ve native ile arasında fark yok.

NVIDIA kartım yok. Güvenilir incelemecilerin videolarını yakından takip ediyorum ve sonuçları yan yana kıyasını izledim. Fark bulamıyorsanız sizin için güzel, fakat XeSS gibi DLSS'e yakın bir teknolojiyle bile en yüksek ayarda ancak native'e yakın bir görüntü oluşuyor.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Ürünu kargoya verdiler mi

• MA_TRaXX kullanıcısına yanıt
    Onay bekliyor durumunda bekliyor bakalım ne zamana kadar bekletecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siparis onaylandi

• Benimde onaylanmış. Kargoya teslimatı bekliyor durumunda.

• Ben de teslim aldım . Hayırlı olsun herkese

• Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    Mağazadan mı aldın hocam

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Evet mağaza teslim seçmiştim zaten.

• Bende havale ile almıştım daha ödemeyi yapmadım muhtemelen yarın son gündür.

Kapalı kutu şekilde 10K dan rahat gider mi?

• Benim siparişimi ticari olarak görüp iptal ettiler. Çalıştığım işyeri Bilişim firması adam diyor ki sen ticari almışsın. Ben işyerinde çalışanım diyorum kurumsal faturada kesilmedi diyorum bireysel olsa da fark etmez sizin önceki siparişlerinize de baktık ticari alım tespit edildi iptal edildi dedi. Kargo adresinden çalıştığım firmaya kadar çıkardılar. Kaldı ki ben hiçbir yere firma ismi yazmadım. Adamlar resmen beni stalklamış :D . THH'ye verdim sonuçlanınca 2-3 ay sonra inşallah kartı alacağım. Vatan bilgisayardan saçma sapan ürünleri göndermemek için bahane üretiyor. Üründe sadece 1 adet almıştım. Son 6 ayda alımlarıma bakmışlar ticari alım olduğunu tespit etmişler . Diyorum bilişim firmasında çalışıyorum diye sizden ürün alamayacak mıyım böyle saçma şey mi olur diyorum. Hiç bir şey diyemiyorlar bellemiş ticari alım tespit edildi ürün gönderilmeyecek iptal edildi diye papağan gibi tekrarlamaya. Başkasının da başına gelebilir diye bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. THH'ye başvurun her türlü alırsınız peşini bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas82 -- 10 Şubat 2025; 20:32:56 >

• al-satçılar cökmüş gene 8900e cok güzel olurdu gpu yenileyebilseydim ...

• savas82 S kullanıcısına yanıt

Keşke ne aldığını da tek tek yazaydın  

Koskoca vatan seni takip edecek hali yok, tahminim nasıl abarttıysanız artık göze batmışsınız.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Hocam hazır sistem çıkıyor alıyorum. Web'e özel indirim çıkıyor alıyoruz normal olarak uygun fiyatlı gelince. Herşeyi ticari olarak aldığım falan yok. Kaldı ki bunu herkes alıyor yani kimseye bunun için hesap verecek değilim. Bir üründen 2 adet aldığımda oldu buda normal atıyorum 2 tane gamepad almak yanlış bişey mi ? alabilirsin yani bunu sende alırsın bende alırım normal olarak. Vatanın yaptığı etik olmayan bişey benim işyerime kadar adam bana ekran görüntüsü attı firma ismi gözüken şekilde. Kendisini haklı çıkarmak için bahaneler üretiyor. Sonuçta THH ile ben bu ürünü zaten her türlü alacağım bana bir zararı yok 3 ay sonra aynı paradan almak daha çok işime gelir. Şimdi burada aklın sıra laf sokacak şekilde yorum yapiyorsun. Sen gidip eğlenirken biz ürün kovalıyoruz indirim kovalıyoruz alıyorsak kıskanmayacaksın. Al satçılar diye bellemişsiniz hiçbişey evinizde eğlenirken yatağınızda yatarken hazır gelmiyor yani ararsın bulursun emek verirsin öyle sende alırsın. Sen alamadın diye kedi uzanamayacağı ciğeri mundar edermiş misali saldırmana gerek yok yani.

Kapalı kutu şeklidne 10k ya gider mi acaba diye yazanda sensin önceki mesaj. Görende bunu söylememiş gibi bize laf söylüyorsun sanacak :D gerçekten komedi adamsın .Seni blocklayımda karşıma çıkma başka bir yerde de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas82 -- 10 Şubat 2025; 21:5:8 >

• Ayda yılda tane ürün alıp onu da tereddüt eden adamla kendini bir tutuyor tipe bak  

Bildiğin işi ticarete dökmüş sonra gelip burada ağlayıp zırlıyor. Ulan bariz ağır al-satçısın yok hazır sistem alıyoruz, yok 2-3 tane bilmem ne alıyoruz artık işi nasıl bir seviyeye getirdiyse vatan bile çakmış hadi yallah deyip yol vermiş halen utanmadan thh ile yine alırım diyor yüz de yok hiç.

Yok neymiş yattığı yerden gelmiyormuş da, çabalıyormuş da, yok biz eğlenirken ürün kovalıyormuş da mış miş bir de kıskanmayacaksın yazmış avele bak    

Sahibinden profiline baksak belki 50-60 farklı ilan çıkacak adamlar burada vatan siparişimi iptal etti diye ağlayıp zırlıyor, forumun geldiği seviyeye bak.

• Bugün mağazadan teslim aldım 5 yıllık 5600xt kartından geçtim. Al-satçıyı tesbit edip burda ağlamasına sebep olduğu için Vatan Bilgisayarı da ayrıca tebrik ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.