Şimdi Ara

8800GTS Fiyatları Yazın Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran Ayında 320MB 8800GTS lerin Fiyatı Sizce Ne Olur. Sizin Verdiğiniz Bilgilere Göre Ekran Kartı Seçimi Yapacağım.Bütçem 350YTL...

• 450 ytl ye kadar 8800gts bulabiliyorsun. donanım haberde vardı sıcak fırsatlar kısmında. arattır kardeş 12 taksit ve empa garantili. bende alacağım ama biraz daha beklemek istiyorum atiyi görmeden almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHMET84 -- 26 Nisan 2007; 16:11:00 >
  • Arkadaşlar daha dx 10 oyunları çıkmadı bi çıksın bakalım performanslar nasıl. Sormayın benim de ağzımın suyu akmıyor değil ama şimdiki oyunlarda bile sorun veriyo bu 8 serisi. Ben sadece biraz daha beklemeyi öneririm.
    Saygılar.
  • Evet bencede bekleyelim derim yoksa kalkıp, hazır fiyatları dolarla birlikte en uygun zamana gelmişken X1950 Pro almakta var, kendisi DX9'un en performanslı en iyi kartıdır zaten.. Ama işte DX10 var ATI nin cevabı va, 8600 örneği var sonra fiyatları ne olup olmayacağı var.. 8600 GT dışında GTX, Ultra ve diğer modellerini incelemeli 8800'ede bakmalı performansları bir X1950 den düşükse hiç DX10 olduğuna kanıp almaya değmez...
  • Evet bende zaten 7900gs xxx edition var. Ama insanoğlu doyumsuz, içimden geliyo 8800 320 mb likler dediğin gibi dolar da taban yapmış ama sonra soruyorum kendime oratda dx10 oyun yok benim full detay oynayamadığım oyun yok. E niye almayı istiyorum ??? Ondan beklemek en iyisi şu anda. Oyun oynamak isteyen bence 1, 1,5 sene RAHATLIKLA 7900gs veya 1950 pro ile takılabilir.
  • Evet arkadaşlar en iyisi beklemek hala dx 10 oyunu yok piyasada doğru dürüst en iyisi idareten bir kart kullanmak hem ilerde daha cazip modeller çıkınca ve fiyat indirimleri olunca bir çok kişi kafayı duvara vuracak.
  • 450 ytl ye kadar 8800gts bulabiliyorsun. donanım haberde vardı sıcak fırsatlar kısmında. arattır kardeş 12 taksit ve empa garantili. bende alacağım ama biraz daha beklemek istiyorum atiyi görmeden almak istemiyorum.

ATI yalan oldu hocam, forumu biraz takip edin. R600xtx, 8800gtx' in gerisinde kaldı. Hem de 6 ay daha sonra çıkmasına rağmen. Ve de r600xtx, 88800ultra' nın rakibi olacaktı. 8600gt x uzun süre piyasanın lideri olacak yani. Öteki yanda orta segment karışabilir. Bildiğimiz gibi 128bit olan 8600' ler düşük geldi kullanıcılara, en az 256bit lazımdı dendi.
    quote:

Evet bencede bekleyelim derim yoksa kalkıp, hazır fiyatları dolarla birlikte en uygun zamana gelmişken X1950 Pro almakta var, kendisi DX9'un en performanslı en iyi kartıdır zaten.. Ama işte DX10 var ATI nin cevabı va, 8600 örneği var sonra fiyatları ne olup olmayacağı var.. 8600 GT dışında GTX, Ultra ve diğer modellerini incelemeli 8800'ede bakmalı performansları bir X1950 den düşükse hiç DX10 olduğuna kanıp almaya değmez...

8800 x1950' den düşük mü? Nerede, ne zaman. Sadece 320.mb' lik GTS bazı oyunlarda, geçiliyor. X1950' nin DX10 oyunlar da ne yapacağını düşünürsek, (DX10 efektleri kapatılıp sadece yazılımsal destek verecek) 8800gts - 8600gts varken gidip dx9 kart alınmaz. Üstelik ATI' nin R600' ün şişirme olduğu ortaya çıkmışken bir de. NVIDIA artık fiyat düşürme işlerine pek gireceğini sanmıyorum. Çünkü ortada rekabet yok. ATI' nin orta segment kartları ne zaman çıkar meçhul. Daha 14Mayıs' da kağıt üstünde tanıtılacak. İşin özü ya 8 serisinden kart alacaksın, ya da almayacak bekleyeceksin. Ama DX9 karta para dökmeyeceksin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthkls

Evet arkadaşlar en iyisi beklemek hala dx 10 oyunu yok piyasada doğru dürüst en iyisi idareten bir kart kullanmak hem ilerde daha cazip modeller çıkınca ve fiyat indirimleri olunca bir çok kişi kafayı duvara vuracak.

olurmu bı dunya oyun var crysis bunların basında ve onları takıp eden call of duty4 vs......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antirikot -- 14 Ocak 2008; 1:20:19 >
  • walla çok düşeceğini sanmam ama 2. el olarak ucuza bulursun. Çünkü bu tip iyi kartlar ele ayağa düşürülmez piyasadan çekilir..
  • yuh ama bu ne be 26 Nisan 2006 tarihinde açılan ilanı ne diye hortlatıyorsunuzki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

yuh ama bu ne be 26 Nisan 2006 tarihinde açılan ilanı ne diye hortlatıyorsunuzki?

Bende sandım 9800GTS fiyatı soruyo.
  • abi deminden beri düşünüyom niye bu adam haziranda 320mb gts alcak acaba diye :D

ilahi antirikot..
  • quote:

Orjinalden alıntı: antirikot

quote:

Evet arkadaşlar en iyisi beklemek hala dx 10 oyunu yok piyasada doğru dürüst en iyisi idareten bir kart kullanmak hem ilerde daha cazip modeller çıkınca ve fiyat indirimleri olunca bir çok kişi kafayı duvara vuracak.

olurmu bı dunya oyun var crysis bunların basında ve onları takıp eden call of duty4 vs......

8 ay önce oyun yoktu adam gibi, dolayısıyla yorum hatalı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antirikot

quote:

Bu ne ya hahaha

bu arada Crysis DX10 bir oyun degildir tekrar hatirlatiyorum iyi geceler diliyorum...
  • fiyatının çok fazla ucuzlamasını bekleme 350 ytl demişsin bütçene ona yakın bi fiyata gelir die düşünüorum ama 300'ün altına da düşmez
  • arkadaslar bu konu kullanicilarin hataya dusmesine neden olur diye dusunerek kaldirilmasini talep ediyorum...Bahsedilen kartin g92 chipsetli modelleri piyasada ve 320 mb ve 640 mblik modellerin hepsi eski chipsetli olup o fiyatlardan da suanda ucuz olan g92 chipsetli 8800gt yeni sogutuculu modelleri kesinlikle tercih edilmesini gerekiyor..veyahut biraz daha paraya kiyip g92 chipsetli 512mb veya 1gb modelleri bulunan yeni nesil 8800gtsler tercih edilebilir...her ne kadar saglam hiz asirtmali 8800gtslerin 8800ultra yi tokatliyip tokatliyamayacagi ortaya cikmamasina ragmen bence 8800gt un f/p liderligini ele gecirecek bi potansiyele sahip...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.