Şimdi Ara

8800gts(320mb) mi 2900xt mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisi daha performanslı ? ve 2900 lost planetteki hazır olmayan driverlarını tamamladı mı ? bilgisi olan var mı acaba ?

• 2900xt nin sadece driver sorunu var bu ileriye dönük olarak aşılacak büyük ihtimalle... Hiç düşünmeden 2900xt derim. Çünkü 8800 gts 'den teorik olarak heryönden (bit vs...) daha iyi bir kart.
  • Arkadaşım bu elinde çakmakla tüp gaz dolu bir odaya girmeye benzemiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak733

2900xt nin sadece driver sorunu var bu ileriye dönük olarak aşılacak büyük ihtimalle... Hiç düşünmeden 2900xt derim. Çünkü 8800 gts 'den teorik olarak heryönden (bit vs...) daha iyi bir kart.

Katılıyorum.2900XT mimari olarak daha karmaşık,yeri geldiğinde GTX ile bile kapışabiliyor.
  • 111 postun var hocam yani bikere okumadınmı yav 100lerce kez yazıldı tartışıldı bu konu..

nyse sonuç olarak ben biraz bekle diyeceğim çünkü nvidianın alt+tab sorunu gibi ati'ninde halletcek halletcek öğütleri palavra olma yolunda ilerliyor..bir sonraki mimariyi bekle hem crysisi 8800gtxler 1280*1024 full oynatacak denildiğine göre bir sonraki 9800serisi 1600*1200 full oynatır ve şu anki 2900xt fiyatına güzel bir kart alabilirsin..beklemem diyorsa 2900xt almalısın..
  • gözünü sevem abi bu nası soru, hadi desenki 8800 640mb hani tmm belki tartışılır ama 2900 xt ile 8800 320mb ? yapma gözünü sevem tabiki 2900xt.
  • İmkan var ise 2900xt.

Yok ise 320mb gts ve sabır..(alt-tab sorununun özümü için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    11 ay önce açıldı
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

İmkan var ise 2900xt.

Her gün bu konu ...
    Her gün bu konu tabiatıyla 2900XT
  • 2900XT daha iyi,
    ben üst konudaki testlere bakıp öğrendim,
    ee siz neden hala buradasınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Eylül 2007; 1:02:52 >
  • bütçen yetiyorsa ki sorduğuna göre yetiyor 2900xt tabiki
  • ekran karti bolumune gir

orada 10 larca test var bak

hangisi anlarsin
  • alt tab sorunu bütün gts lerde var mı yahu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

alt tab sorunu bütün gts lerde var mı yahu...

Gts lerde bu sorunu yaşamayanlar da var tabiiki ama zaten bu gts ye özel bir sorun değil, yabancı sitelerde 8800gtx , 7900gt gibi diğer nvidia kartlarıyla da bu sorunu yaşadığını söyleyenler var.
  • çok tartışılır bir konu ama... benim seçimim 8800 gts den yana... çünkü 2900xt performans olarak gts ve gtx in arasında yer alıyor... 2900xt de köşe yumuşatma(antialising) ve doku netleme (anisotropy) özellikleri açıldığında performans olarak 8800 gts in gerisinde kalıyor... sonuç olarak fiyatına bakılırsa 8800 gts daha önde gibi duruyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

çok tartışılır bir konu ama... benim seçimim 8800 gts den yana... çünkü 2900xt performans olarak gts ve gtx in arasında yer alıyor... 2900xt de köşe yumuşatma(antialising) ve doku netleme (anisotropy) özellikleri açıldığında performans olarak 8800 gts in gerisinde kalıyor... sonuç olarak fiyatına bakılırsa 8800 gts daha önde gibi duruyor...

yeni driverlar la o sorunlar da asılıyor.2900xt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 2 Eylül 2007; 2:13:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

İmkan var ise 2900xt.

katılıyorum. Güzel cevap.
  • Herkes söylemiş söyleyeceğini ama konu sahibi kayıp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

quote:

çok tartışılır bir konu ama... benim seçimim 8800 gts den yana... çünkü 2900xt performans olarak gts ve gtx in arasında yer alıyor... 2900xt de köşe yumuşatma(antialising) ve doku netleme (anisotropy) özellikleri açıldığında performans olarak 8800 gts in gerisinde kalıyor... sonuç olarak fiyatına bakılırsa 8800 gts daha önde gibi duruyor...

dediğim özelliklerin driver la bi alakası yok... 2900xt nin yeni mimarisi köşe yumuşatma gibi özelliklerde nvidia kartlardan daha fazla performans kaybı yaratıyor... bu performans kaybının yeni sürücülerle önüne geçilemez...

• quote:

Orjinalden alıntı: burak733

2900xt nin sadece driver sorunu var bu ileriye dönük olarak aşılacak büyük ihtimalle... Hiç düşünmeden 2900xt derim. Çünkü 8800 gts 'den teorik olarak heryönden (bit vs...) daha iyi bir kart.

her teknik yönden değil arkadaşım...
    herkesin bilmediği ve ilgi göstermediği ama aslında önemli kabul edilen ve kendimide dahil ederek çok bilmediğimiz rop sayısı falan nedense 8800 gts ten bile düşük bazen bu yüzden kart kötü performans verebiliyor...

ama bende bir hd2900xt 512 kullanıcısıyım ve q6600 ile kullanıyorum ve colin mcrae dirt ü 1680x1050 sadece shadow high iken gerisi ultra yada high iken ccc7.8 ile 29-33 arası fps lerde oynuyorum...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

quote:

dediğim özelliklerin driver la bi alakası yok... 2900xt nin yeni mimarisi köşe yumuşatma gibi özelliklerde nvidia kartlardan daha fazla performans kaybı yaratıyor... bu performans kaybının yeni sürücülerle önüne geçilemez...

emin değilim ama Soultrap COH da 16AA ve 16AF de 100 fps alıyorum yazmıstı biryerde son driver optimizasyonundan sonra.sanırım driver ile yapılabiliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.