Şimdi Ara

8800GT mi 8800GTS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 8800GT 512 MB 256 Bit modeli 8800GTS 320 Mb 320 bit modelinden daha ucuz. 8800GT 250-300 $ aralığında iken 8800GTS 300-350 $ aralığında. Performans açısından hangisinin alınması daha mantıklıdır. 8800 GTS bu aradaki farka değermi?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

sistemim: Core 2 duo e6750 - 4x1GB Twinmos 800 MHz Ram - 19'' LCD Philips - Asus P5KPL anakart 250+400 GB Hdd

• quote:

Orjinalden alıntı: forious

Gt olmasa Gts derdim ama 8800GT daha iyi bir kart onu alman daha mantıklı

Allah allah ne karışık iş bu kardeş ya. O zaman neden daha pahalı? Ayrıca GTS modeli GT den sonra çıkmadı mı ?

Orjinalden alıntı: Kodiak

quote:

Allah allah ne karışık iş bu kardeş ya. O zaman neden daha pahalı? Ayrıca GTS modeli GT den sonra çıkmadı mı ?

nvidia nın müşterilerini kazıklamak için geliştirdiği bir komplo
    ayrıca gt modeli en yeni model ve performansı gts yi solda sıfır bırakır forumda bunula ilgili bir çok testler var forumda ararsan bulursun

quote:

Bu işler biraz böyle kardeş

Gts nin pahalı olmasının sebebi,GT ye göre yüksek fiyattan girdi piyasaya Gt ise daha ucuz fiyattan

Gts Gt den daha önce çıktı

• Bugünlerde yeni GTS'lerden sanılıp peynir ekmek gibi 320'lik ve 640'lık GTS'Ler satılıyor. Nvidia'nın tipik kullanıcı kazıklama komplolarından birisi tabiki ama malesef yine birçok avlanan kişi çıkıyor. Bari 320MB'lık 8800GTS'ler bitse de kurtulsak ya, en son bi arkadaşım heyecanla beni arayıp: "abi 8800GTS buldum hemen alıyorum dedi resmen". Ben G92 tabanlı GTS'lerin çıkmadığını söyledim ama yine pek bişey farketmez deyip aldı. Ben arkadaşlık görevimi yaparım herkese, gerisi size kalmış.

Merhaba arkadaşlar. 8800GT 512 MB 256 Bit modeli 8800GTS 320 Mb 320 bit modelinden daha ucuz. 8800GT 250-300 $ aralığında iken 8800GTS 300-350 $ aralığında. Performans açısından hangisinin alınması daha mantıklıdır. 8800 GTS bu aradaki farka değermi?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

sistemim: Core 2 duo e6750 - 4x1GB Twinmos 800 MHz Ram - 19'' LCD Philips - Asus P5KPL anakart 250+400 GB Hdd

eski gts serisinden özellikle 320lik olanlardan uzak dur, 640lık olabilir ama GT düşünüyosan bence tereddüt etme ve 512mb olanını tercih et...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 mü crossfire mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kodiak Forumada bakacak olursan 8800 gts lerin yenilerinin çıkması TR ye gelmesi nerden baksan 1-2 ay. Sen bulabiliyorsan 8800GT al mevcut GTS leri pis tokatlıyor. Hem daha uygun fiyatlı hemde daha performanslı..
    Hnr#2503
  • Yeni GTS ler çıkcak 11 Aralıkta ve yine tahminen fiyatları 300-350$+KDV olması bekleniyor, ben şahsen bu yeni seriyi bekler alırdım.
    Çıkış tarihlerine göre sıraladım kartları yukarda ilk çıkanlar altta yazanlar ise bir üstündekinden daha sonra çıkanlar. G92 yazanlar ise GPU'ları 65mm teknolojisi ile yeniden veya ilk kez hazırlanan kartlar.

Geforce 8800 GTS - 320/640MB
    (G92) Geforce 8800 GT - 512MB
    (G92) Geforce 8800 GTS - 512/1024MB (11 Aralıkta resmen çıkacak, Türkiyeyede 1-2 hafta içinde gelir sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 3 Aralık 2007; 15:07:06 >

quote:

Arkadaşım karışık değil.

GT modeli GTS ten sonra çıktı. Aslında normalde 8850 ya da 9800 gibi bir isimle anılması gerekirdi. Ama işte sanırım NVidia 9800 e (ATİ nin bu numaralı kartı vardı.) ne kadar geç gelirsek o kadar iyi olur tribine girdi anlaşılan.

Bu hep böyle olmuştur. Yani zamanının 500-600$ a satılşan kartları şu an 100$ lık kartlara geçilebilir mesela. Hatta daha eskiye gidersen onboardlar bile geçer.

Şimdi NVidia adım olarak İntel e benziyor. İntel Pentium serisi ile rezil olmuştu. Şimdi ise Pentium kategorisine E2 leri koydu ki bu işlemcilerin Pentiumdaki Netburst mimarisi ile alakası yok. NVidia da 8800GTS de yaşadığı Alt+Tab rezilliğinin ardından anlaşılan GTS leri temize çıkmak için yenisine de GTS dedi. (Biliyorsun google da en çok rağbet gören konular ilk görüntülenir. E doğal olarak yeni GTS ler çıkınca eski haberlerin yerine arama sonuçlarında hiç bir şey olmayacak. Kısaca piyasaya yeni ayak atan kullanıcı zamanında NVidia nın ne yaptığını öğrenemeyecek)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.