Şimdi Ara

8800gt - gtss x48 x98 bide 1500 ytl gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düşündüm düşündüm 3870 ile cf yapmaya karar vedim, aa bide aklıma geldiki ana kartım 16x + 4x cf olmaz, anakartı değişip x38 alayım dedim, x48 geliyo yakında, o da olmaz bari x48 bekleyeyim ama ben kendimi biliyorum x 48 alırsam ddr3 bellekli olması lazım gidipte o ana karta ddr2 800mhz takılmazki...yazık, x48 i bekleyip alsam, üstüne bide ddr3 alsam q6600 yakışmaz o sisteme çıkacak olan 45nm li yeni işlemci almak lazım geriye zaten disk le psu kaldı allahtan onlar bu hızda değişmiyor, x48 +ddr3 bellekler + 45nm işlemci oooohoo nerden baksan 1500 ytl bunun 10 katı kadar hesabıda 1500 ytl için yaptım kararım şu

8800gt al ayarları full yapmadan cyrsis oyna, cebinde 1500 ytl olana kadarda modemin fişini çek.... ne dersiniz mantık lı dimi

şimdi bi çok arkadaş diyecekki kardeşim geyik forumu değilki burası diye o diğer sayfa, ama kafam o kadar karışık ki ne yapayım arkadaşlar :)))

• işte nvidia ati intel böle kafalarını karıştırıyo insanların. bende öle dedim. kafam karıştı. gtx aldım 2 gün sonra gt çıktı. alıcaksan al valla şimdi al tadını çıkar her oyunun
  • Cf bildiğim kadar bütün oyunlada işe yaramıyor. Bence hiç gerek yok. onun yerinde daha güçülü bir kart al daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

işte nvidia ati intel böle kafalarını karıştırıyo insanların. bende öle dedim. kafam karıştı. gtx aldım 2 gün sonra gt çıktı. alıcaksan al valla şimdi al tadını çıkar her oyunun

GTXten memnun değilmisin. benim favori kartım. yoksa sen memnun değilmisin. ben haaala almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 21 Kasım 2007; 23:33:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

quote:

Cf bildiğim kadar bütün oyunlada işe yaramıyor. Bence hiç gerek yok. onun yerinde daha güçülü bir kart al daha iyi.

GTXten memnun değilmisin. benim favori kartım. yoksa sen memnun değilmisin. ben haaala almayı düşünüyorum.

kim demiş memnunum tabi hemde OC edition. gt gözüme giremedi bi türlü.
  • Cf yada SLI hikaye bu işler bench falan yapacaksan ne ala.
    al sağlam bi kart bak işine.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

işte nvidia ati intel böle kafalarını karıştırıyo insanların. bende öle dedim. kafam karıştı. gtx aldım 2 gün sonra gt çıktı. alıcaksan al valla şimdi al tadını çıkar her oyunun

Bu saatten sonra GTX e para vermek , parayı sokağa atmak gibi bişey olur , aman haa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.