Şimdi Ara

8800 gts crysis testleri surekli guncellenecek (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
0
Favori
15.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni attığım pmde de yazdım ceo 2900 pro ile crysis demo konusuna bir yazı yazdı ve yetklinin yazı üzerine yorumu

Lütfen
    Kart Fanatikliğini bırakın.
    Herkez sizin gibi Düşünmeyebilir.
    Anlayışınız için Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Yeni attığım pmde de yazdım ceo 2900 pro ile crysis demo konusuna bir yazı yazdı ve yetklinin yazı üzerine yorumu

Lütfen
    Kart Fanatikliğini bırakın.
    Herkez sizin gibi Düşünmeyebilir.
    Anlayışınız için Teşekkürler.

Umarım o alttaki yazı bana değildir. Senin iyiliğin için zira.

Kızmam kızmam ama en sinir olduğum şey bu.

ÖM ye de cavap verdim.
  • hala fanatik diyorsunuz ben tamamen gercekci bir adamim

eger su anda gt yi nvidia deil de ati cikariyor olsa direk ati alirdim

benim icin kimin cikardiginin 1 gram onemi yok

ben tamamen performans a bakarim

ve bizzat elimden gecmis 2900 pro nun da performansini biliyorum

ve umuyorum ki yeni nesil ati kartlar 2900xt serisi gibi olmaz
  • diciotto arkadaşım ÖM ile verdiğim cevabı da burada yazayım.

"Ben bu tarz şeylere karışmıyorum.

Sadece şunu diyorum yalan söylemediği ve yalan test vermediği sürece Ceo da özgür.

Yeni sürücü ile NVidia geçer diye de bilir. Ya ya ya şa şa şa en büyük NVİdia paşa da diyebilir. ( Ben rest çekerim olur biter. ) Sonuçta bu sadece bir tez olur ilerisine gidemez.

Kaldı ki özellikle Lost Planet gibi oyunlarda sürücü ile gelen artıştan sonra böyle bir ihtimal var.

Ayrıca bunun gerçekleşmesini ben de isterim. ATİ ve NVidia da. Başta ben o kadar kişi para verdi kartlara.

Niye paralarımız çöpe gitsin çok mu zenginiz. Hadi zenginiz diyelim niye boşa para gitsin değil mi ama?"

===============================================================================0

He kendi görüşüme gelirsek.

Eğer kart alacağım sırada 8800GTS yerine 2900 alsa idim kart fiyat farkı dışındabir de 500W PSU parası vermem gerekecekti. Ama şu an 430W PSU ile OC bile yapıyorum.

Şu an tüm kartlar çuvalladı. Açkçası zamanında PSU ya vereceğim para cepte kaldı. 100 kadar bir mebla, bu da 130YTL eder.

2900 ile de GTS arasında 100 lira fark vardı diyelim.

Etti hadi düz hesap 200 lira.

Ben şimdi GTS mi 200 liraya satsam, üstüne artan 200 ü eklesem bir adet 8800GT alıyorum. 2900XT ikinci welde kaçtan gidiyor bilmiyorum ama satınca 8800GT alabilecek mişim gibi durmuyor.

He 2900XT daha fazla başarım sağlarsa da derim ki amaaaaaan zaten kartı 200 lira ucuza almıştım olacak o kadar. Ama açıkçası aksini düşünmek bile istemiyorum.

Ben crysis i elimdeki kart ile ortalama 50FPS ile very high kalitede DX10 da oynayabileyim de. Varsın kardeşlerimin 2900XT si 100FPS alsın. Benden fazla para verdiler çünki.

Bu benim kendi bakış açım alırken bunları düşünerek aldım. Eski konulara da bakabilirsiniz PSU ya kafam çok takılmıştı.

Yalan yok, ama yanlış düşündüğüm bir yer var ise belirtin lütfen. Dediğim gibi benden daha iyi FPS ler sisinle olsun benim tek istediğim CRYSİS i elimdeki kart ile 1280*1024p de ortalama 50, en düşük ise 27 FPS ile oynamak. Tabi en yüksek ayarlarda. Crysis zaten beni aylarca oyalar.

Hakikaten arkadaşlar. PC Labs sanırım orada Medium da oynayacağınıza oynamayın demiş. Katılmıyorum. Oyun o kadar zevkli ki, ayrıca mediumda da piyasadaki çoğu oyuna tekme tokat dalacak frafikleri var diyebilirim. Oyun oynanışı çok zevkli. Düşünün bu tarz oyunlardan hoşlanmayan biri olarak bu oyun bana budur dedirtti ve kartım iyi performans sergiler ise orjinalini alacağım. Belki de adak mı adasam 8800GTS söylediğim ayarlda istediğimi verirse forumdan birine bedava crysis vereceğim diye. Gerçi iyi performans sergilemese de alacağım ama bir arkadaşımla ortaklaşa alıp ona hibe edeceğim.

• gercek gibi nerdeyse
  • Arkadaşlar bu kadar kafaya takılacak bir durum yok. Bence forumda öyle fanatik adamlarda yok. Birileri inceleme yaptıktan sonra, kimin kartı birkaç fps geri kalırsa, o marka kartın kullanıcılarından birkaçı kendilerini savunmak zorunda hissediyorlar.

Olay Nvidia Ati fanatikliği değil.Ceo'nunda fanatik olduğunu hiç düşünmüyorum.2900XT'ler hiçbir şekilde Ultraya yetişemezken, Crysis'te ultraya yakın performans aldılar, Ceo çıktı, evet 2900'ler bu oyunda iyi performans veriyor dedi.

Bakın daha bugün olan olay : Okulda Crysis'ten bahsettim arkadaşlara, benim kartla zor oynuyorum, Oyun piyasayi dağıttı dedim.
    Ordan bi tanesi atladı "Ben takılmadan oynarım onu o zaman dedi"
    Dedim nasıl oynayacaksın kartın ne senin?

SILİ 6600 dedi.(Es-el-ay diyecek onuda diyemiyor SILİ diyo gerzek)

Peki dedim sen oynarsın.

Az zaman geçti, muhabbet Adsl hızlarından açıldı, bizim yurtta 4096 var falan dedim ( hiçbişekildede hava atma misilleme gibi bir amacım yok) aynı eleman atladı 16 dedi.

16 ne dedim ? 16000 bizde bağlantı dedi.

O nasıl oluyor dedim

Bizim telekomda akrabalar var kamu kuruluşu dedi.

Yani arkadaşlar, olay insanların bazı konularda kendilerini savunma isteğinden başka birşey değil.

Bu forumda kimse Nvidia'dan veya Ati'den 1 kuruş para almıyor.

Sadece herkes, bilimsel şekilde hangi kart hangi oyunda, hangi ayarlarda kaç Fps vermiş, ve neden fps farkları oluşmuş, Bunlar araştırılıyor.

Kimsenin gücenmesine, gocunmasına gerek yok.Bugun Ati yarın Nvidia veya herneyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxmaN -- 31 Ekim 2007; 0:00:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Arkadaşlar bu kadar kafaya takılacak bir durum yok. Bence forumda öyle fanatik adamlarda yok. Birileri inceleme yaptıktan sonra, kimin kartı birkaç fps geri kalırsa, o marka kartın kullanıcılarından birkaçı kendilerini savunmak zorunda hissediyorlar.

Olay Nvidia Ati fanatikliği değil.Ceo'nunda fanatik olduğunu hiç düşünmüyorum.2900XT'ler hiçbir şekilde Ultraya yetişemezken, Crysis'te ultraya yakın performans aldılar, Ceo çıktı, evet 2900'ler bu oyunda iyi performans veriyor dedi.

Bakın daha bugün olan olay : Okulda Crysis'ten bahsettim arkadaşlara, benim kartla zor oynuyorum, Oyun piyasayi dağıttı dedim.

Peki dedim sen oynarsın.

Az zaman geçti, muhabbet Adsl hızlarından açıldı, bizim yurtta 4096 var falan dedim ( hiçbişekildede hava atma misilleme gibi bir amacım yok) aynı eleman atladı 16 dedi.

O nasıl oluyor dedim

Yani arkadaşlar, olay insanların bazı konularda kendilerini savunma isteğinden başka birşey değil.

Sadece herkes, bilimsel şekilde hangi kart hangi oyunda, hangi ayarlarda kaç Fps vermiş, ve neden fps farkları oluşmuş, Bunlar araştırılıyor.

Kimsenin gücenmesine, gocunmasına gerek yok.Bugun Ati yarın Nvidia veya herneyse...

Fanatikliğin yanlış tanımlandığını düşünüyorum. Fanatizm bir insanın diğer adı kör dür. Fanatik savunduğu şey iyi olsa da kötü olsa da iyi der. Ve iyi olduğunu göstermek için yalan ve hile dahil her şeye başvurur.

Bu sebeple Ceo fanatik değil diyorum çünki onun yaptığı testleri herkes onaylıyor evet böyle diye. Herkes deniyor ve aynı sonucu alıyor.

Gerisine de karışmam, markaya empati duysun duymasın beni ilgilendirmez. Temelsiz ve yalan iddialarda bulunmadıkça önemsemem zira zaten temelsiz iddialara da kimse itimat etmez.

Şimdiye kadar yalanı çıkmadı. Onun için fanatik değil diyorum. İçini bilemem belki NVidia yı beğeniyordur belki de para verdiği için kartının (kaldı ki GTS yi sattı bildiğim kadarı ile) kartının diğerlerini geçmesini istiyor burasını bilemem.

Bu arada 8800GT ile ilgili çok konu oldu. Arkadaşlar sorularını beklemeye alsınlar kimsede kart yok. Tartışma çıkıyor. Biri alınca zaten ben aldım der soruları ona yöneltirsiniz. Zira bizim vereceğimiz cevaplar yapılan testlere dayalı tahminlerden başka bir şey olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 31 Ekim 2007; 13:20:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Arkadaşlar bu kadar kafaya takılacak bir durum yok. Bence forumda öyle fanatik adamlarda yok. Birileri inceleme yaptıktan sonra, kimin kartı birkaç fps geri kalırsa, o marka kartın kullanıcılarından birkaçı kendilerini savunmak zorunda hissediyorlar.

Peki dedim sen oynarsın.

O nasıl oluyor dedim

Fanatikliğin yanlış tanımlandığını düşünüyorum. Fanatizm bir insanın diğer adı kör dür. Fanatik savunduğu şey iyi olsa da kötü olsa da iyi der. Ve iyi olduğunu göstermek için yalan ve hile dahil her şeye başvurur.

Bu sebeple Ceo fanatik değil diyorum çünki onun yaptığı testleri herkes onaylıyor evet böyle diye. Herkes deniyor ve aynı sonucu alıyor.

Gerisine de karışmam, markaya empati duysun duymasın beni ilgilendirmez. Temelsiz ve yalan iddialarda bulunmadıkça önemsemem zira zaten temelsiz iddialara da kimse itimat etmez.

Şimdiye kadar yalanı çıkmadı. Onun için fanatik değil diyorum. İçini bilemem belki NVidia yı beğeniyordur belki de para verdiği için kartının (kaldı ki GTS yi sattı bildiğim kadarı ile) kartının diğerlerini geçmesini istiyor burasını bilemem.

Bu arada 8800GT ile ilgili çok konu oldu. Arkadaşlar sorularını beklemeye alsınlar kimsede kart yok. Tartışma çıkıyor. Biri alınca zaten ben aldım der soruları ona yöneltirsiniz. Zira bizim vereceğimiz cevaplar yapılan testlere dayalı tahminlerden başka bir şey olamaz.

benim icin daima f/p dir bundan sonra

2900 pro yu poh ladilar pohladilar ben bile aldim denedim

ve sonuc da husrana ugrayip derhal sattim

simdi bakiyorum 8800gt geliyor ve ultrayi rahatlikla gecebilecek potansiyele sahip

hemen gts yi de satip gt ye gecicem

eger gt yi ati cikariyor olsa atiye gecerdik hic fark etmez benim icin

sonucta ikiside babamin firmasi deil ikisindede hissem yok ikiside bana para odemiyor (odeseler iyi olurdu ama )

• quote:

Bende Ceo fanatik falan değil diyorum zaten
    ???
    Ne fanatikliğini gördük, adam geçen gün 8800GT Oc ile GTX'i geçiyor dedi, konu uzadı uzadı uzadı, adam gitti testleri teker teker aldı getirdi, hepsine yazdı GT veGTX farkı %10-%20 gibi, 8800'u %30 Oc edince geçiyor diye adam hesaplamasını hatta sağlamasını verdi. Adam söylediği şeyi ispat ediyor.

Yeri gelincede 2900 iyi iş çıkarmış demesinide biliyor. Fanatiklikle uzaktan yakından alakası yok yani.

• quote:

quote:

???
    Ne fanatikliğini gördük, adam geçen gün 8800GT Oc ile GTX'i geçiyor dedi, konu uzadı uzadı uzadı, adam gitti testleri teker teker aldı getirdi, hepsine yazdı GT veGTX farkı %10-%20 gibi, 8800'u %30 Oc edince geçiyor diye adam hesaplamasını hatta sağlamasını verdi. Adam söylediği şeyi ispat ediyor.

Yeri gelincede 2900 iyi iş çıkarmış demesinide biliyor. Fanatiklikle uzaktan yakından alakası yok yani.

Zaten sizi destekleme yönünde yazdım.

Fanatik olarak görenler yanılıyor ya da fanatiklik terimini tam bilmiyor demek istedim.

Bunun dışında Ceo yalan test koyar ise ilk uyarıyı ben yapar (önceki konuların hatrına) akıllanmaz ise bizzat şikayet te ederim.

• quote:

quote:

quote:

???

Zaten sizi destekleme yönünde yazdım.

Fanatik olarak görenler yanılıyor ya da fanatiklik terimini tam bilmiyor demek istedim.

Bunun dışında Ceo yalan test koyar ise ilk uyarıyı ben yapar (önceki konuların hatrına) akıllanmaz ise bizzat şikayet te ederim.

hocam destek manasinda yazdigini biliyorum

bende destegi onaylamak manasinda yazdim

• Bende 8800GTS 640MB SLI sonuclarini veriyorum. Resimler en son cikan 169.04 surucusuyle alinmistir

Islemci E6400 @ 3.4GHz
    Evga 8800GTS 640MB x2 SLI Mode (620/900)

Cozunurluk 1680x1050
    16xAF, AA Kapali, Low Shadow, diger butun ayarlar VERY HIGH

8800 gts crysis testleri surekli guncellenecek

Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 30 Ekim 2007; 21:41:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bethrezen

Bende 8800GTS 640MB SLI sonuclarini veriyorum. Resimler en son cikan 169.04 surucusuyle alinmistir

Islemci E6400 @ 3.4GHz

Cozunurluk 1680x1050

Saygilarimla

sadece shadow low digerleri very high ise vistada ultraya tokat atmissin

fpsler super
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Bende 8800GTS 640MB SLI sonuclarini veriyorum. Resimler en son cikan 169.04 surucusuyle alinmistir

Islemci E6400 @ 3.4GHz

Cozunurluk 1680x1050

Saygilarimla

fpsler super

İyide 8800GTS SLi var adamda, birakta atsın artık...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

quote:

Islemci E6400 @ 3.4GHz

Cozunurluk 1680x1050

Saygilarimla

fpsler super

İyide 8800GTS SLi var adamda, birakta atsın artık...

ama sli gts ultradan ucuz (gerci bundakiler 640 mb 320 de olsa gerci sonuc deismeyebilirdi sli da )

• quote:

Islemci E6400 @ 3.4GHz

Cozunurluk 1680x1050

Saygilarimla

Gölgeleri o kadar da abartmayın hocam. Gölgeler Low olduktan sonra ne farkeder diğerlerinin Very High olması. Rezalet görünür oyun. Diğer ayarları kısarak gölgeleri High'a en azından medium'a bari çekin. SLI'ınıza yazık zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 31 Ekim 2007; 11:32:18 >
  • Evet gölgeleride açarsan performansı daha iyi anlarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

quote:

Islemci E6400 @ 3.4GHz

Cozunurluk 1680x1050

Saygilarimla

Gölgeleri o kadar da abartmayın hocam. Gölgeler Low olduktan sonra ne farkeder diğerlerinin Very High olması. Rezalet görünür oyun. Diğer ayarları kısarak gölgeleri High'a en azından medium'a bari çekin. SLI'ınıza yazık zira.

Evet kesinlikle katılıyorum. Gölgeler lowda iken ağaçlarda, çalı çırpıda hiç gölge oluşmuyor ki görselliği felaket baltalıyor. Gölgeler en azından mediumda olmalı. Texture detayı düşürülebilir onun yerine veya af hiç açılmıyabilir. Ancak böyle bir sistemde gölgeler en düşük mediumda olmalı.

• golgeleri acarsa oynamiyacak duzeye gelecegi belli

mutlaka baska ayarlari kisacak

ama bence golgesiz digerlerini very high da oynamak daha guzel
  • quote:

golgeleri acarsa oynamiyacak duzeye gelecegi belli

mutlaka baska ayarlari kisacak

ama bence golgesiz digerlerini very high da oynamak daha guzel

+1905...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.