Şimdi Ara

8800 gts crysis testleri surekli guncellenecek (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
501
Cevap
0
Favori
15.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

golgeleri acarsa oynamiyacak duzeye gelecegi belli

mutlaka baska ayarlari kisacak

ama bence golgesiz digerlerini very high da oynamak daha guzel

Oyun uzayında gölgeler olmadan objeleri tanımlayamazki gözünüz. Bir objenin yüksekliğini, yere olan temasını, objeler arası uzaklık etkileşim ilişkilerini gölgeler tayin eder. Gölgeler olmadan diğer ayarlar isterse ultra giga olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

quote:

Oyun uzayında gölgeler olmadan objeleri tanımlayamazki gözünüz. Bir objenin yüksekliğini, yere olan temasını, objeler arası uzaklık etkileşim ilişkilerini gölgeler tayin eder. Gölgeler olmadan diğer ayarlar isterse ultra giga olsun.

zevkler ve renkler tartisilmaz

• quote:

quote:

quote:

zevkler ve renkler tartisilmaz

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fata1ty22 -- 31 Ekim 2007; 13:10:28 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bethrezen

Bende 8800GTS 640MB SLI sonuclarini veriyorum. Resimler en son cikan 169.04 surucusuyle alinmistir

Islemci E6400 @ 3.4GHz
    Evga 8800GTS 640MB x2 SLI Mode (620/900)

Cozunurluk 1680x1050
    16xAF, AA Kapali, Low Shadow, diger butun ayarlar VERY HIGH

Saygilarimla

Gölgeleri o kadar da abartmayın hocam. Gölgeler Low olduktan sonra ne farkeder diğerlerinin Very High olması. Rezalet görünür oyun. Diğer ayarları kısarak gölgeleri High'a en azından medium'a bari çekin. SLI'ınıza yazık zira.

Golgeleri high yapmayi hic denemedim.

Bide sizin dediginiz gibi deniyeyim baklaim nolucak :)

• 8800GTS 640MB SLI ile alinan yeni resimleri veriyorum. Surucu olarak 169.04 Kullanilmistir.

Isletim sistemim XP ama baska bir topicte anlatilan xp altinda crysisde very high oynama yamasini kurdum. Daha once verdigim resimler de xp altinda alinmistir. Very High yazmam kafanizi karistirmasin

Cozunurluk 1680x1050
    16xAF, AA Kapali, Butun Ayarlar VERY HIGH (Shadow Dahil :))

8800 gts crysis testleri surekli guncellenecek

Shadows'u acmamla beraber yerine gore ortalama 9-15fps arasi kaybim oldu ama Ragdol arkadasin dedigi gibi gorsellik daha bi guzellesti. Ama sahsi fikrim ve zevkimce ben olsam gene shadows u acmadan oynarim cunku fps 30'un altina inince bariz rahatsiz etmeye basladi. Belki ilerde daha performansli kartlarla yada iyi bir optimizasyonla shadows acilablir ama suan icin gereksiz.

Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 31 Ekim 2007; 12:27:21 >

• Bethrezen oyunda SLI desteği yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: htahsin

Bethrezen oyunda SLI desteği yok

Aldigim fps degerli bana oldugunu gosteriyor. Ayrica eger nhancer programiniz kuruluysa orda Crysis icin SLI profili oldugu gorebilirsiniz.

Saygilarimla.
  • Hocam SS'ler çok iyi ve performans da

Acaba Vista DX10'dan farkı var mı bu kalitenin. Oynadınız mı aynı şekilde Vista üzerinde? Bir fark görebildiniz mi? Sanırım oyunda görülebilen en dehşet grafik bu yukarıdakiler, Vista'da olsa XP de, en iyisi bu şekilde alınıyor sanırım.
  • Bilgi amaçlı bir test de ben ekleyeyim, sürücü 169.04, ayarlar pp ve shadows medium diğer hepsi very high, dx10,1600x1200, 30.3 average fps alıyorum. Full sürüm crysis'e büyük bir ihtimalle çıkacak performans iyileştirici patchler ve yeni sürücülerle dx10 umarım full ayarlarda oynanabilecek bir hale gelecektir, en azından 8800 serisi için...
  • quote:

quote:

Aldigim fps degerli bana oldugunu gosteriyor. Ayrica eger nhancer programiniz kuruluysa orda Crysis icin SLI profili oldugu gorebilirsiniz.

Saygilarimla.

Aynı değerleri alıyoruz...
    Belki 2-3 fps sen daha çok alıyosundur
    Benim açtığım topicten bakabilirsin değerlerime (ben sadece gölgeleri medium yaptım)

• quote:

quote:

quote:

Saygilarimla.

Benim açtığım topicten bakabilirsin değerlerime (ben sadece gölgeleri medium yaptım)

Hocam bir gariplik yokmu?

Ayni degerleri aliyoruz diyorsun ama shadows sadece medium diyorsun. Butun ayarlari Very High yap, 16xAF ac ki iyi bir karsilastirma yapalim.

SLI destegi bizzat nvidia'nin orjinal driveri ile beraber geliyor. Nhancer programini siddetle kullanmanizi tavsiye ediyorum. Bu program sayesinde AA ve AF'yi Bioshockta aktif hale getirebildim.

Saygilarimla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygilarimla.

Hocam bir gariplik yokmu?

Ayni degerleri aliyoruz diyorsun ama shadows sadece medium diyorsun. Butun ayarlari Very High yap, 16xAF ac ki iyi bir karsilastirma yapalim.

SLI destegi bizzat nvidia'nin orjinal driveri ile beraber geliyor. Nhancer programini siddetle kullanmanizi tavsiye ediyorum. Bu program sayesinde AA ve AF'yi Bioshockta aktif hale getirebildim.

Saygilarimla

bu arada o hemen hemen ayni digen arkadasin cozunurlugu 1280 pixel

kafadan deli gibi kari var

• quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Hocam SS'ler çok iyi ve performans da

Acaba Vista DX10'dan farkı var mı bu kalitenin. Oynadınız mı aynı şekilde Vista üzerinde? Bir fark görebildiniz mi? Sanırım oyunda görülebilen en dehşet grafik bu yukarıdakiler, Vista'da olsa XP de, en iyisi bu şekilde alınıyor sanırım.

Benim bildigim kadariyla DX10'dan bir farki yok. Very High ayarlarinin sadece Vista altinda acilmasina izin veriyor oyun amahttp://resim.donanimhaber.com/m_18698489/tm.htm bu verdigim linkteki konuya bakarsan bu ayarlari xp altinda aktif yapmak ta mumkun, bende bunu yaptim. Bu grafigin daha ustu ancak AA ile alinir zaten oyun 16xQ AA'yi destekliyor ama suanda oyunu boyle acabilecek bir babayigit yok piyasada

Saygilarimla

• 88ooGTS 640mb sli bile 25-35 kare veriyosa.... baya sağlam bi kart lazım bu oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: hzrcn

88ooGTS 640mb sli bile 25-35 kare veriyosa.... baya sağlam bi kart lazım bu oyuna

Tabi 20" bir monitör için. Zira daha yükseği de yok zaten.

Yeni çıkması planlanan katlarda 2 kat güçlü olmayacak. Hatta FX57 nin haberini yorumlarsak yeni 8800GTS GT modelinden daha düşük performanslı ve daha pahallı olacak.

Yani sürücüler ile mutlaka bir düzenleme yapılmalı. Aksi taktirde bu oyunu açacak kart kalmaz ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: hzrcn

88ooGTS 640mb sli bile 25-35 kare veriyosa.... baya sağlam bi kart lazım bu oyuna

Tabi 20" bir monitör için. Zira daha yükseği de yok zaten.

Yeni çıkması planlanan katlarda 2 kat güçlü olmayacak. Hatta FX57 nin haberini yorumlarsak yeni 8800GTS GT modelinden daha düşük performanslı ve daha pahallı olacak.

Yani sürücüler ile mutlaka bir düzenleme yapılmalı. Aksi taktirde bu oyunu açacak kart kalmaz ki.

Ulan alalı daha 20 gün oldu benim karttan 200 ytl daha düşük ve daha performanslı
    Satsam kartımı kim alır ya
    Ya 200$'a 256 mb'lık olanından SLI alasım geliyor
    4gb ram var 2gb'ı saf saf duruyor

• bence sli 8800gt yap

640 mb lik lari acele sat 400 den derim
  • arkadaşlar ben ne yapdıysam 8800gts ile xp altında veri hıgh acamadım diger linkdeki anlatılştanları yapıyorum am olmuyor acaba neden bilgi verebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dargmen

arkadaşlar ben ne yapdıysam 8800gts ile xp altında veri hıgh acamadım diger linkdeki anlatılştanları yapıyorum am olmuyor acaba neden bilgi verebilirseniz sevinirim

very high diye secenek cikmaz

ama high da acarsan goruntunun deistigini ve fps nin deli gibi dustugunu gorursun
  • tamam kardeş bir deneyelim bakayım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.