Şimdi Ara

8800 gts crysis testleri surekli guncellenecek (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
501
Cevap
0
Favori
15.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

ok 1440*900 destekliyor monitör
    senin dediğin ayardada çekerim. 1440*900 de çekerim. 10 dk ya geliyorlar ;)

Alıntıları Göster
    1280*1024 2x AA Shadow Low da diğerleri high'da

1440*900 2x AA Shadow Low diğer ayarlar high

• quote:

1280*1024 2x AA Shadow Low da diğerleri high'da

1440*900 2x AA Shadow Low diğer ayarlar high

Alıntıları Göster
    resimler niye böyle eklendi bilmiyorum. ama 1440*900 2x ile biraz kasıyor.kaldırıca çok rahat oynayabiliyorum. ama bende 1024*768 hastalığı var :)

• quote:

resimler niye böyle eklendi bilmiyorum. ama 1440*900 2x ile biraz kasıyor.kaldırıca çok rahat oynayabiliyorum. ama bende 1024*768 hastalığı var :)

Alıntıları Göster
    Valla aslında hiçbir şey yerine oturmadan inadına indirmeyecektim ama dayanamadım.

Şu an evde iniyor oyun sorun olmaz ise akşama deneyeceğim ben de dayanamadım ne yapayım.

Bakalım full medium da ne kadar sürüneceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Valla aslında hiçbir şey yerine oturmadan inadına indirmeyecektim ama dayanamadım.

Şu an evde iniyor oyun sorun olmaz ise akşama deneyeceğim ben de dayanamadım ne yapayım.

Bakalım full medium da ne kadar sürüneceğiz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bırakın bu optimize fakiri oyunu.. valla en az bunun grafikleri kadar güzel bir oyun çıkıyo "timeshift"
    bu oyunun demosunu full detail 55-75 fps oynadım ben..

ahanda grafikleri gayet yeterli ve göz doyurucu hatta yağmur efekti crysis inkinden bile iyidir belkide

sonra "jericho" da var o da gayet süper grafiklere sahip hiç kasma yapmıyor..
    "crysis" de ise saçma sapan detaylara falza yüklenilmiş ve optimize edilmemiş en düşük ayarlarda bile makineyi mahvediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 29 Ekim 2007; 11:46:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: luke_skywalker

arkadaşlar bırakın bu optimize fakiri oyunu.. valla en az bunun grafikleri kadar güzel bir oyun çıkıyo "timeshift"
    bu oyunun demosunu full detail 55-75 fps oynadım ben..

ahanda grafikleri gayet yeterli ve göz doyurucu hatta yağmur efekti crysis inkinden bile iyidir belkide

sonra "jericho" da var o da gayet süper grafiklere sahip hiç kasma yapmıyor..
    "crysis" de ise saçma sapan detaylara falza yüklenilmiş ve optimize edilmemiş en düşük ayarlarda bile makineyi mahvediyo

Alıntıları Göster
    luke_skywalker o iki oyunu da oynadım (demo biri) Evet grafikler parlak, cicili bicili ama CrySis ile karşılaştırılamaz. Jericho kapalı alan ağırlık ve "kapalı" bir gökyüzü var, TimeShiht de aynısıydı, en azından demo, ayrıca iki oyunda da doğru düzgün "gölgelerin" düşeceği bir yer yoktu. Ama CrySis'de her yere gölge düşebiliyor, her yaprak ayrı tepki veriyor. Her şeyi değiştirebiliyorsun ve "yapay" zekan "jerihco daki gibi "sana doğru koşmuyor ya da timeshit'de olduğu gibi "zamanı durdur al silahımı" der gibi bakmıyor. Haliyle sadece grefiksel değil oynanış açısından da önemli CrySis, ayrıca "JEricho'da ben "alternatif" bir yol görmedem. Dur şuradan gideyim onları basayım durumu yoktu. Evet CrySis biraz sistem istiyor ama hakkını veriyor. SandBox'u açarsan daha net bir şekilde ne dediğim anlaşılabilir..
    Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

luke_skywalker o iki oyunu da oynadım (demo biri) Evet grafikler parlak, cicili bicili ama CrySis ile karşılaştırılamaz. Jericho kapalı alan ağırlık ve "kapalı" bir gökyüzü var, TimeShiht de aynısıydı, en azından demo, ayrıca iki oyunda da doğru düzgün "gölgelerin" düşeceği bir yer yoktu. Ama CrySis'de her yere gölge düşebiliyor, her yaprak ayrı tepki veriyor. Her şeyi değiştirebiliyorsun ve "yapay" zekan "jerihco daki gibi "sana doğru koşmuyor ya da timeshit'de olduğu gibi "zamanı durdur al silahımı" der gibi bakmıyor. Haliyle sadece grefiksel değil oynanış açısından da önemli CrySis, ayrıca "JEricho'da ben "alternatif" bir yol görmedem. Dur şuradan gideyim onları basayım durumu yoktu. Evet CrySis biraz sistem istiyor ama hakkını veriyor. SandBox'u açarsan daha net bir şekilde ne dediğim anlaşılabilir..
    Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vbalikci

Saygılarımla.

ya tabikide crysis grafiklei iyi en azından dx10 da falan.. ama ben sonuçta full detay açıp oaynayamayınca.. diğer oyununların grfiklerini full açtığimda ondan çok daha iyi oluyor..

seninde değingibi herşeyin gölge partikul detayını yapmışlar uzak nesnelerin falanda bu abana gereksiz geldii.. sistemin işini bitiriyo.. oyunda distance kısıtlamasıda yok ben.. en azından uzak bazı neslerin detayı düşürülebilmeli idi..

mesela oblivion da boyle geniş alnda detaylı bir oyun ama o bile okadar kasmıyor..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vbalikci

Saygılarımla.

ya tabikide crysis grafiklei iyi en azından dx10 da falan.. ama ben sonuçta full detay açıp oaynayamayınca.. diğer oyununların grfiklerini full açtığimda ondan çok daha iyi oluyor..

seninde değingibi herşeyin gölge partikul detayını yapmışlar uzak nesnelerin falanda bu abana gereksiz geldii.. sistemin işini bitiriyo.. oyunda distance kısıtlamasıda yok ben.. en azından uzak bazı neslerin detayı düşürülebilmeli idi..

mesela oblivion da boyle geniş alnda detaylı bir oyun ama o bile okadar kasmıyor..

Alıntıları Göster
    luke_skywalker

timeshift demo'yu xbox360'da oynadım gerçekten harika bir oyun, oyun içerisinde zamanı durdurup ilerliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

luke_skywalker

timeshift demo'yu xbox360'da oynadım gerçekten harika bir oyun, oyun içerisinde zamanı durdurup ilerliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

luke_skywalker

Ya bana sanki bunun filmi vardı gibi geldi ama. Belki de yanılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

luke_skywalker

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

luke_skywalker

buna benzer zaman polisi filmi vardı..

ama esas bide oyunu vardı aynı adlı baya eski 90 lardan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

luke_skywalker

buna benzer zaman polisi filmi vardı..

ama esas bide oyunu vardı aynı adlı baya eski 90 lardan

Alıntıları Göster
    strangelhold dediğin oyun sanırım

• quote:

strangelhold dediğin oyun sanırım

Alıntıları Göster
    az önce crysiste herşeyi very high yaptım. aa yı kapadım. fps 15-30 arası geziyor.
  • quote:

az önce crysiste herşeyi very high yaptım. aa yı kapadım. fps 15-30 arası geziyor.

Alıntıları Göster
    Eger bana checkpoint save'ini verebilirseniz SLI 8800 GTS 640mb testlerini yapabilirim.

Saygilarimla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Eger bana checkpoint save'ini verebilirseniz SLI 8800 GTS 640mb testlerini yapabilirim.

Saygilarimla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bethrezen

Saygilarimla

sen gene de yapsana

xp very high da

diger konuda xp de nasil very high acilacagi var

check point salla fps ler gozuksun bakalim nasil performans

gerci sli destegi demoda yok diyorlar ya bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@annihilator

hocam ciğerimi yaktın vallahibu kadarda yüzümüze vurma yaw,haklısın beklenti çoktu ama optimizede manyak olacak diyorlardı ondan dolayı bu beklenti ortaya çıktı

Iste Cevat Yerli'nin aciklamalari milleti baya bi cesaretlendirdi beklentileri artirdi. Ama dikkat edersen "recommended" olarak 8800 gts 640mb tavsiye ediyor en az. Yani oyunun ne oldugu aslinda belliymis.

Alıntıları Göster
    2900 pro testı varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0m3r

2900 pro testı varmı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 0m3r

2900 pro testı varmı?

her zamanki gibi yok

sen yap istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

2900 pro testı varmı?

her zamanki gibi yok

sen yap istersen

Alıntıları Göster
    1280 e 1024 hersey high minimum 25- 45 fazla ss alamadım gece tekrar alıcam

[img=http://img511.imageshack.us/img511/9861/76446437hs1.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fendi -- 30 Ekim 2007; 20:46:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0m3r

2900 pro testı varmı?

Alıntıları Göster
    quote:

2900 pro testı varmı?

madem 2900 testi yok koyalım;

Sistem Özellikleri

1024x768 4xAA GPU Test

1024x768 4xAA CPU Test

1280x1024 4xAA GPU Test

1280x1024 4xAA CPU Test

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

2900 pro testı varmı?

her zamanki gibi yok

sen yap istersen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

2900 pro testı varmı?

her zamanki gibi yok

sen yap istersen

Nasıl yok ya Ragdol ve benim verdiğim sonuçlar ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Josh

quote:

2900 pro testı varmı?

Sistem Özellikleri

1024x768 4xAA GPU Test

1024x768 4xAA CPU Test

1280x1024 4xAA GPU Test

1280x1024 4xAA CPU Test

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Josh

quote:

2900 pro testı varmı?

Sistem Özellikleri

1024x768 4xAA GPU Test

1024x768 4xAA CPU Test

1280x1024 4xAA GPU Test

1280x1024 4xAA CPU Test

dostum çok rica etsem oyunun başlangıcında 3-4 kişi uçak içinde konuşuyorlar ya oradan bir kaç ss alırmısın 1280 x 1024 4xAA olarak

baygın halden uyanma sırasında 15-20 sn içinde 3-5 tane alsan yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 30 Ekim 2007; 20:46:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

quote:

2900 pro testı varmı?

her zamanki gibi yok

sen yap istersen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

quote:

quote:

2900 pro testı varmı?

her zamanki gibi yok

sen yap istersen

sizin verdikleriniz hep aralarda tek tuk

soyle ayrintili bir inceleme yapip konu acarsaniz daha guzel olur

8800gt gelsin mesela acmayi dusunuyorum ben

bu arada helal olsun josh hocam kartin dusuk alsada digerleri gibi yapmamis vermissin testleri seni tebrik ediyorum

yanliz ayarlari yazsan iyi olurdu very high mi high mi ?

ki muhtemelen high cunki very high da bole fps ler ultra ble goremiyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.