Şimdi Ara

8800 GT' de FEAR ve PES2008 donma Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi 2 oyunu da oynamak istiyorum ama bir türlü uzun süre oynanmıyor, ne yapsam çözemedim bu sorunu acaba bu sorun bana özgü yoksa diğer 8800 gt kullanan arkadaşlarda da var mı.?

Aşağıdaki sistemimde

MSI OC 8800 gt olduğu gibi takılı Son driver yüklü 169.24 mü öyle bişi
    e4300@3000 mhz de
    ramlar 3 gb veritech vs..

oyunları açıyorum hız süper en ufak takılma yok. ama 15 - 20 dk sonra bir anda yeşil çizgiler graiğe karşıyor daha sonra donuyor resimleri eklicem akşam eve gidince. fakat olay sadece

FEAR ve PES2008 de oluyor..

onun dışındaki hiçbir oyunda en ufak problem yaşamadım acaba İşlemci ağırlıklı oyunlar olduğu için mi bu sorun var nedir çözemedim. 3-4 tane driver denedim sonuç hep aynı..

8800 Gt si olan arkadaşlar bu oyunları deneyip aynı sorunu yaşıyorlar mı merak ettim yoksa bende bir sorun var?
    çözelim şu olayı da Fb ye 5-6 tane sallayım :))

• FB YE SALALAYACAKSAN BU SORUNU ÇÖZEMEZSİN DERMİŞİM
    bu tarz gt sorunları var nedense. peki gpu'nun sıcaklığına hiç baktın mı? gt ler biliyoruzki fan sorunu var bunun için formda okumuştum yine gt ile ilgili olduğunu söylediler. ekran kartının gpu-ram değerlerini biraz düşürüp dene (bu şekilde arkdaşlar çözmüşler) veya fan hızının standart olduğunu sölüyolar bu yüzden ekran kartının fazla ısınmasından bu sorunu yaptığını ifade ediyolar
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20226102/tm.htm
    bak işte riva tuner ile çözmüş arkadaş
  • memory ve gpu hzlarını 25mhz düşür rivatuner ile. ben sorunumu ancak böyle çözebildim.sonucu açıklamanı bekliyorum
  • tamam arkadaşlar akşam denicem.. oyunlar bitse sorun kalmıcak da bitmeyip böyle zırt pırt donunca insan sinir oluyor..

ısınma sorunu yok kartımda idle: 51 derec load max : 70 derece

ram hızlarını düşürdüm. olumlu alamadım. benim şüphem acaba işlemci oc lu onu mu standart a alsam fln..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velasew06 -- 17 Ocak 2008; 11:30:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emosh

tamam arkadaşlar akşam denicem.. oyunlar bitse sorun kalmıcak da bitmeyip böyle zırt pırt donunca insan sinir oluyor..

ısınma sorunu yok kartımda idle: 51 derec load max : 70 derece

ram hızlarını düşürdüm. olumlu alamadım. benim şüphem acaba işlemci oc lu onu mu standart a alsam fln..

İşlemciyi değilde sistemin RAM inin hızını düşür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Gölge Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.