Şimdi Ara

87 liyim Askere Gitmedim Herkes Gitdiyor Gitsem mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1987 Dogumluyum 2 yil daha Tecilim var Lise mezunuyum Herkes Git Gel diyor Bu sene gidersem 90 lı lar ile Askerlik yapıcagim. YaşItlarımdan Kücük kişiler ile Askerlik Yapmanın Ne gibi sorunlar olyur ??

• benim yaşım 25 bende askerlik daha yapmadım 26 yaşında yapacam vede 15 ay.. İnşallah havacı olurum havacı olursam askerlik bana tatil gibi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hvkk.Org. Muhsin Batur -- 11 Mart 2010; 12:19:04 >
  • vatan borcunu yerine getir bir an önce abim 89 lu şu an 6 aylık asker
  • git, bişey olmaz.
  • Senin iyiymiş ben 83lüyüm 2013 de gidebileceğim...
  • Bu çocuk Nisanda gider :D Herkesede şimdiden hayırlı teskereler...
  • Şuan için bi sorun olmaz zaten senden yaşça küçüklerin üniversiteyi bitirmesi mümkün değil. Ama tecilin bitene kadar beklersen kendinden küçüklerden emir alacaksın. Asteğmen lerden mesela...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi sorun olmaz bizim bi tanıdık vardı işleri yüzünden okulu uzadı.. 30 yaşında 89'lularla gitti..

Okul falan yoksa gerçi git benim okul var dert etmiyorum askerliği nasılsa gidecez bigün ha şimdi ha 30 yaşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Bi sorun olmaz bizim bi tanıdık vardı işleri yüzünden okulu uzadı.. 30 yaşında 89'lularla gitti..

Okul falan yoksa gerçi git benim okul var dert etmiyorum askerliği nasılsa gidecez bigün ha şimdi ha 30 yaşında

Bneim eski patronda 32 yaşında gitti askere,dediğine göre komutanlar kendisinden bişey isterken ''şunu rica etsem yaparmısın diyor'' ama 20 yaşında kine gelincede kök söktrüyorlar o açıdan kafam rahat birde büyüğüm diye çavuş yaptılar kimse saygıda kusur etmiyor dedi

• asker kacaklarını gammazlayanlara 50 tl verılıyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

1987 Dogumluyum 2 yil daha Tecilim var Lise mezunuyum Herkes Git Gel diyor Bu sene gidersem 90 lı lar ile Askerlik yapıcagim. YaşItlarımdan Kücük kişiler ile Askerlik Yapmanın Ne gibi sorunlar olyur ??

Bence bir an öce git.Ne kadar erken yaparsan o kadar iyi.Çünkü güttğin yerde devrecilik vardır büyük ihtimalle ve senden yaşı küçük adam gelir senden 3 yada 6 ay önce asjere geldiği için dsediklerini yapmak zorunda kalırsın.
  • askerlik konusunda hep iki türlü düşünmüşümdür..

ilki: Ne gideceğim zaman kaybı tecil ettir ettirebildiğin kadar....

İkincisi: Mİllet gidiyor ben niye gitmeyeyim.....
  • yaşlı olanlara askerde yaşlı s... diyolar
  • Hiçbir sorunu olmaz, abi kardeş olayı askeriyede pek yaşanmaz , büyük yaş farkı olmadıkça. Zamanında gitmeni isterim her ne kadar seni tanımasamda.
  • iş okul yoksa git kafan rahat eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.