Şimdi Ara

8600 GTS kullananlar baksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende MSI 8600gts var karttan genel olarak memnunum ancak bu adresteki spiderman3 testini geçemiyorhttp://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ekran kartı mb si için Video RAM: Required - 256 MB , You have - 244.0 MB mesajı veriyor bu normal mi? denemediğim driver kalmadı kart yeni sanırım değiştirebilirim önerilerinizi bekliyorum.

• Sorun teşkil etmez rahatça oynaman gerekir Spiderman3'ü.
  • Evet spider3 sorunsuz çalışıyor fakat benim merak ettim başka 8600gts ler bu testi geçebiliyor mu?
  • benim kartta 3dmark 05 i yapamıyo mesela ama oyunlarrda hiç bir sıkıntı cekmiyorum tuhaf bişey zannedersem driver optimizasyonu ile ilgili bir durum
  • makinaya xp kurdum spidermen testini geçti muhtemelen sorun 8600gts vista driverlarından kaynaklanıyor çünki kartı bir driver 242mb diğerinde 244mb başka birinde ise 246mb olarak görünüyor gerçekten enteresan bir durum vista kulanıp spidermen testini geçen varmı?
  • evet olaiblir bende vista kullanıyorum 3dmark tesleri vermeyi ilginc yeni sağlam bir driver ile sorun çözülcek zannedersem
  • Lİve update programı da yeni bios filan bulamıyor bulsaydı yükleyecektim valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.