Şimdi Ara

8500 gt hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS EN8500GT SILENT/HTD/512MB DX10 EKRAN KARTI

Bu kart ile cod4, crysis, gears of war, pes 2008, nfs pro street , soldier of fortune gibi oyunlari oynatabilirmiyim internet cafe için

• quote:

Orjinalden alıntı: Bsca

ASUS EN8500GT SILENT/HTD/512MB DX10 EKRAN KARTI

Bu kart ile cod4, crysis, gears of war, pes 2008, nfs pro street , soldier of fortune gibi oyunlari oynatabilirmiyim internet cafe için

Onun yerine GDDR3 belleğe sahip Palit 8500GT Sonic ya da Palit HD 2600Pro Sonic alman daha mantıklı olacaktır. Mümkünse Palit 8600GT Sonic+ almanı tavsiye ederim.
  • crysis i listeye eklemek pek dogru görünmüyor
  • palit 8600gt sonic + alabilirsin fiyatı fazla gelirse palit 8500gt sonic alabilirsin
  • peki bununla olmas mı çünkü kuzenimde 7200gs 512 mb var crysis cod4 ve pes 2008 sorunsuz çalışıyor bizzat ben kurdum üçünüde crysis düşükte dierleri normal seviyede görüntü ayarı olarak 8500 de yazdığım oyunları normal seviyede oynatır mı siparişleri verildi bile buna göre yorumlarınız bekliyorum saolun
  • quote:

peki bununla olmas mı çünkü kuzenimde 7200gs 512 mb var crysis cod4 ve pes 2008 sorunsuz çalışıyor bizzat ben kurdum üçünüde crysis düşükte dierleri normal seviyede görüntü ayarı olarak 8500 de yazdığım oyunları normal seviyede oynatır mı siparişleri verildi bile buna göre yorumlarınız bekliyorum saolun

Keşke siparişi vermeden önce bize danışsaydın. Aynı fiyata daha iyi performans alabileceğin Palit ekran kartları mevcut piyasada.
  • peki benim yazdıım la palit arasındaki fiyat farkı ne kadar çok uçuk deilse çarşambaya kadar süre var deiştirebilirim yeterki oynatsın artık gına geldi araştırmaktan ekran kartı 512 mb olucak onuda göz önünde bulundurunuz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bsca -- 19 Kasım 2007; 17:47:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 5600 XT şimdi alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki benim yazdıım la palit arasındaki fiyat farkı ne kadar çok uçuk deilse çarşambaya kadar süre var deiştirebilirim yeterki oynatsın artık gına geldi araştırmaktan ekran kartı 512 mb olucak onuda göz önünde bulundurunuz lütfen

İyi de senin siparişini verdiğin ekran kartı 512MB ama DDR2 belleğe sahip ancak bizim sana önerdiğimiz ekran kartları 256MB'a sahip olsalar bile GDDR3 belleğe sahip ve aralarında performans farkı var.

256MB GDDR3 128-bit 8500GT Sonic & HD 2600Pro Sonic > 512MB DDR2 128-bit 8500 Silent

Ah şu 512MB takıntısı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 19 Kasım 2007; 17:56:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

peki benim yazdıım la palit arasındaki fiyat farkı ne kadar çok uçuk deilse çarşambaya kadar süre var deiştirebilirim yeterki oynatsın artık gına geldi araştırmaktan ekran kartı 512 mb olucak onuda göz önünde bulundurunuz lütfen

İyi de senin siparişini verdiğin ekran kartı 512MB ama DDR2 belleğe sahip ancak bizim sana önerdiğimiz ekran kartları 256MB'a sahip olsalar bile GDDR3 belleğe sahip ve aralarında performans farkı var.

256MB GDDR3 128-bit 8500GT Sonic & HD 2600Pro Sonic > 512MB DDR2 128-bit 8500 Silent

Ah şu 512MB takıntısı yok mu?

İyide işte halkımızın pek bilgisi yokki milet cahil, adam cafeye gidip oyun oynamak istediginde direk ekran kartının MegaByte'ını soruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.