Şimdi Ara

85 derece normal mi ekran kartı için???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim exper marka bi laptopum var ve yaklaşık 6 aydır sorunsuz kullanıyorum ya da kullanıyordum.laptopun özellikleri core 2 duo 2.0 2 gb ram geforce 8600m gs 256 mb 1 gb ye kadar paylaşımlı vista. şimdi gelelim asıl problemime ben bu sistemle eskiden ısınma gibi bi problemi olmadığı için sıcaklığına falan bakmamıştım hiç o yüzden eskiden kaç dereceyle çalışıyordu bilemiyorum ama şuan bilgisayarı açtıktan sonra hiç birşey yapmadan beklenilirse veya oyun oynamadan diğer işler internet vs uğraşınca işlemci 70 75 arası ekran kartıda 82 88 arasında değişiyorbu normal mi bilmiyorum ama en önemli sorun oyunlarda mesela eskiden saatlerce hiç kasmadan oynadığım oyunlar şuan 1 saat ten az oynadığımda ekran kartı 96 derecelere çıkıyor ve ısınmadan dolayı sanırım oyunlarda kasmalar oluyor eskiden böyle birşey olmuyordu ama şimdi neden oluyor bilemiyorum ayrıca laptopun içini falan açtım sorun yok gibi toz vs yine düz bi masa üstünde hava problemide yok ama yinede çok ısınıyor anlamadın gitti yardım ederseniz çok sevinirim

saygılar

• e yani lap top bu sonuçta ısınma yapıcak tabi bizim arkadaşta zorluyor laptopu kucağındayken bazen o hava aldığı yeri kapatıyor bilinçsizce kapanıyor 1 saat civarı oynadıktan sonra :D bence normal oyun için yapılmış lap toplar war biraz pahalı ama sıkıntı yaratmıyorsa normal
  • yanlız bu yeni olan birşey değil eskiden saatlerce dursa birşey olmuyordu ama şimdi oluyor eskiden olmasa sorun yok derdim ama 1 ,2 haftadır böyle bu durum malesef
  • bence içini açıp iyi bi temizlik yapmalısın cpunun bakır blok soğutucusu toz bağlar örümcek ağı gibi ekran kartıda başka bi kısımdadır onuda temizleyin sökmekten kaçınmayın derinlere inin yada bi servise verin temizlesinler
  • içinide açtım ama pek sorun yok gibi görünüyor toz falan yani ayrıca yazılım problemi olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: colombo53

içinide açtım ama pek sorun yok gibi görünüyor toz falan yani ayrıca yazılım problemi olabilir mi?

uzun zamandır format atmamaktanda kaynaklanabilir çünkü devamlı bişeyler yüklersin hdd şişer laptoplarda yawaşlama çok zorlanırsa 3 ay civarı :D zorlanırsadan kastım yükle sil normaldede 6 aydan sonra sallanmaya başlar bi format iyi gelebilir
  • format atmayı denedim atalı 1 hafta falan oluyor yine değişen birşey yok bilgisayar eski performansı vermiyor anlamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servise göndermeniz en iyi seçenek gibi duruyor
  • servise göndersem sürünürüm resme ya onların diyeceği eniyi şey ısınma normal falan der geri yollar birşey olacağını sanmıorum pek
  • quote:

servise göndersem sürünürüm resme ya onların diyeceği eniyi şey ısınma normal falan der geri yollar birşey olacağını sanmıorum pek

96 derece normal mi??? bu sıcaklıklarda resetlıodur zaten kendini..
  • ya şöyle bir şey var ben zaten bilgisayarı sabah ilk açtığımda yani buz gibiyken bile 65 dereceyle falan başlıyor sonra hiç birşey yapmadan masaüstünde dursam bile 10 15 dakika sonra 80 lere çıkıyor sonra bir de oyuna girersem 96 derecelere çıkıyor ama restart yapmıyor hiç bide 96 dereceyi hiç geçmiyor
  • quote:

ya şöyle bir şey var ben zaten bilgisayarı sabah ilk açtığımda yani buz gibiyken bile 65 dereceyle falan başlıyor sonra hiç birşey yapmadan masaüstünde dursam bile 10 15 dakika sonra 80 lere çıkıyor sonra bir de oyuna girersem 96 derecelere çıkıyor ama restart yapmıyor hiç bide 96 dereceyi hiç geçmiyor

pek normal gözükmüyor, fanı acaba düzgün çalışıyormu, hem ekran kartı hemde cpu beraber ısındığına göre sanki içerideki hava sirkülasyonunda bozukluk var gibi, fanın devri bir sebebten dolayı azaltılmış olabilirmi , bendede msı pr 400 var işlemci boştayken hatırladığım kadarıyla 45 -55 C arası oynuyor, 80 C yi gördüğümü hiç hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 16 Eylül 2008; 22:03:59 >
  • yanlız benim ki laptop olduğu için fan problemi olmaz.son bikaç haftadır gözlemledim bu sorunu o kadar yaz geçti sıcaklar falan gayet güzel oynatıyordu ama şimdi kasmaya başladı çok ısınınca istanbula gidince en iyisi bi garantiye götürmek olacak sanırım
  • o şekilde oyun oynamaya devam ederseniz oyunda yeşil çizgiler çıkmaya başlar ve yavaş yavaş da kart bozulur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.