Şimdi Ara

85.103.x.x li İplerde sorun olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba son bir kaç haftadır bağlantımda sorunlar oluyor.

Nete girdiken yaklaşık yarım saat bir saat sonra bağlantı duracak noktaya geliyor. Siteler açılmıyor. diğer pclerde de durum aynı. Başta Dns ile alakalı olduğu düşündüm ama değil.

Sonra fark ettim ki Ttnet sorunum başladığı günlerden beri 85.103'lü ipleri veriyor..
    Daha evvel daha değişik numaralardan başlayan ipler atardı. O zaman sorun yaşamazdım..

Ne kadar reset atsamda bu havuzdan bir türlü kurtalamıyorum. Ve sorunum devam ediyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2012; 2:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada şunuda farkettim bazı indirme sitelerinde sorun oluyor örnek turbobit ilkönce 30 kb sonra 100 kb sonra 220 kb oluyor bunlar 2saniye aralarla takılarak indiriyor premium ve 8mb hız olmasına rağmen bir sorun var kesinlikle
    "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..."
  • @programmer_onur..

Doğrudur,kendi bölgem için eskiden bu şekilde ip dağıtımı yoktu. Rastgele değişik ipler karşıma çıkardı.
    Böyle daha derli toplu olmasına rağmen sorunlu oldu, umarım düzelir.

İndirme konusu karşı server'ın bant genişliğine göre değişir elbet. Buna itirazım yok.

Orijinalden alıntı: amedxp

bendede var aynısı

Modemi resetleme zorunda kaldığın oluyor mu peki hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Son 1 senedir bölgelere göre ip adresleri tahsis ediliyor, Bendede durum aynı , 1 senedir 86 ile başlıyor ip ler, en iyisi 88 olanlardı

Genelde 85.102 ipler geliyordu bu ipler geldimi seviyordum snr değerleri yüksek ve hat değerlerim cok saglam oluyordu..

2 3gündür 88.238 li veriyorlar inadımı anlamadım.. g.dmt yapmışlar modulasyonuda..

bişe var bu ttnette.. yurt dışı pörtledi heralde..

edit : 88lerin neyse ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşşiz Adam -- 2 Aralık 2012; 23:05:13 >

Bakalım sorunum devam edecek mi göreceğiz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.